Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne tıkırtı var ne sıkırtı herhalde daha.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Bu folcarelli de ne bulunuyor ben anlamıyorum. Adamın elde tutulur tek bir başarısı yok şu güne kadar yaşı 24. Ne milli takım ne üst liglerde süre gibi bir şeyi var. Nereden buldunuz bu adamı?

Çok maliyetsizse deneyin ama bu adama 3 verecekseniz cidden o kafayla turşu yapın.

Bize ince işler yapabilecek adam lazım. Bu çocuktan siyahi Kucka çıkar en fazla, bize net anlaşılsın diye örnek veriyorum SCHOLES lazım. Bu takım SCHOLES rolünde adamı getirin fasülye sarmayacağız
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• Taha Altıkardeş kardeşime nazar değmesin harika bir stoper olma yolunda ilerliyor.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Taha Altıkardeş kardeşime nazar değmesin harika bir stoper olma yolunda ilerliyor.
          su cocugu oynatmadan yolladik yerlerine cöpleri doldurduk aynisi Ali Sahin yapiyoruz. Avci egolu genc oyuncu düsmani korkak bir td bu adamdan en kisa zamanda kurtulmaliyiz
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• son 5 gün dayanın inşallah transfer yapmazlar bu hocaya boşa transfere gerek yok..
            çünkü alınacaklar muhtemelen menejerleri zengin edecek yine paraları çöpe atacaklar o yüzden gerek yok
            sene sonu hoca da başkan da muhtemelen gitmek zorunda kalacak zaten
            küme düşmemiz mucize her ne kadar ligin en kötü en berbat futbolunu da oynasak
            avrupa bizim için bu futbolla hayal kasmaya gerek yok ligi ilk 10 da bitirelim ve bu hoca defolsun yeterli

kongrenin aralık ayında olması tam bir rezillik umarım bunu ilerde düzeltirler şaka gibi..
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne tıkırtı var ne sıkırtı herhalde daha.
              Boşver hocam olmasın daha iyi. Şuan mevcut yönetimin atacağı tek doğru adım transfer yapmamaktır.

Yorum

• bu sergen’i kacirmakla hata yaptik.bende olumsuz bakanlardandim ama oynattigi oyun alkislanir.fbye karsi o tempoyu yapmak kolay is degil.bu sezon fbyi bogan tek takim oldular.futbolcu kalitesi biraz yuksek olsa kazanirlardi.
                En son tristram tarafından düzenlendi; 03.02.2024, 20:56.

Yorum

• Mali penaltı kaçırdı fildişi kırmızı yendi yine saçma sapan bi sonuç olur Pepe dönmez gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    su cocugu oynatmadan yolladik yerlerine cöpleri doldurduk aynisi Ali Sahin yapiyoruz. Avci egolu genc oyuncu düsmani korkak bir td bu adamdan en kisa zamanda kurtulmaliyiz
                    Hiç sorma baya bir potansiyel vardı cidden bu çocukta ayağı felan çok iyiydi. Golünü de attı şimdi bu arada Taha kardeşim. Genç düşmanı inatçı egoist narsist adamın teki kendisi oyuncu bile değiştirmiyor son maçlarda baksana çocukları şu kıtlıkta bile değerlendirmiyor.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu transfer işi var ya bu kadar zor değil he. İsimler hazır olsa maksimum 1 haftada çözülecek konular bunlar.

Problem ne? Problem kararsızlık ve güvensizlik.

Kenar oyuncularında kararsızlığı inanın anlıyorum. Fakat stoper, 8 veya santrafor isteniyor ve alınmıyorsa NET çok çok NET hiçbir ciddi hazırlık olmadığı ortada. Menajerler 1-2 adam sıksın, bakalım bütçeye, kim ne kazanacak, yapıştır. Yöntem bu şekilde ilerliyor.

Cidden iğreniyorum tüm futbol kulüplerinden. Şu takıma yalvar yakar futbolcu getirmemize gerek yok, zaten Avrupada bizim verdiğimiz parayı alabilecekleri lokasyon yok. Bu bekleyiş niye anlamak mümkün değil, adam bekletiyorsa yol ver konuyu kapat başka bak şu takıma girip gayet net bir verim alabileceğimiz şu forumu sallasan 68 tane 8 numara çıkar, bizim gelirimiz ne bu işten? 0. Geliri olan adamlar ne yapıyor? Pizza söyleyip g.t büyütüyor bütün sene diye düşünüyorum.
                      Twitterda hava pazar akşamının beklendiği yönünde ama bence becerip alamadılar. Avcı kalsa da göndersen de 8 ihtiyacın net. 10 Ocak'ta inmeliydi.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Bu hoca için transfere felan cidden gerek yok ama, işin ucunda daha da rezil olmak var onun için bir 8 numara almak lazım kalburüstü.

Ayrıca Hunter hocanın son maçtan sonra gidecek oyuncu var ama gelen olmayacak söyleminden dolayı Erdonun kızıp transfer yapmayacağı söylentileri de mevcut.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          biron ve folcarelli isimlerine çok ısındım.Takımın şu an en büyük eksiği dinamiz.Her iki oyuncu da buna ciddi katkı sağlıyacaklar isimler.

Worrall ismi de bana mantıklı geliyor.Fernandez den farkı yok deniyor ancak premier lig görmüş stoper candır.

sağ bek mutlaka portekizli olmalı.Atal iyi bir isim ama portekizli bek candır.
                          biron 1.70. uzak durmak gerek.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Yorum

• Beni ne bu ligde şampiyonluk heyecanlandırır ne de saçma sapan yok İstanbul'da derbi galibiyeti gibi bilmem ne bomboş işler. Ama bir Avrupa macerasında beni çeyrek final o kadar heyecanlandırır ki yerimde duramam. Hele de UEFA Avrupa ligi çeyrek final maçında dünyanın çeşitli uyruklarında gencecik ateş gibi oyuncular ve kendi altyapımızdan 2-3 tane ateş gibi tabanca gibi oyuncularla bir maç beni benden alır. Bu öyle abartılacak, hayal olan bir şey değil aslında. Takıma Hamsik gibi zeki teknik direktörü getireceksin vereceksin yetkiyi göreceksin etkiyi.

Yorum

• Güncel maaş durumumuz nedir acaba merak ettim...

var mı elimde tablo falan olan ?
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X