Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olmayan para ile ne alacaksınız anlamadım ki?
    Takımın borcu 5 milyara dayanmış, başkan para yok diyor.
    Bize bu tarz adam lazım diyorsunuz!

Bu tarz adam değil, gençleri yetiştirecek Hoca lazım!
    hoca konusunda hem fikirim.Ama meslea ben de diorum ki bardhi,gomez,kourbelis,fountas para bağlamak yerine bu tarz adamlar almak çok daha mantıklı.

Bak benkovic,teklic,bakic ücretler aman aman yüksek olmadığı sürece bu denemelerde hiç bir sıkıntı yok.Hatta bu denemeler mutlaka yapılmalı.

Ya da mendy gibi adamlara yüksek bonservis verilmeli.Dediğin doğru öncelik tabi yetiştirici ve pozitif futbol oynatan bir hoca.

Bu borcu en kolay kapatmanın yolu oyuncu satmak.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 senelik yapılanmanın sonunda aldın Hamsik'i.
      3 sene boyunca maaş bütçesini 15 milyon eurolarda tuttun.

O zaman euro kaçtı, bugün kaç!!

Kulüp batağın batağına girmiş, kıçımıza altın don diktirme peşindeyiz!
      ben ekstra bütçeden bahsetmiyorum.Dediğim gibi gereksiz ne idüğü belirsiz isimlerden bir kaç tane almak yerine aynı bütçe ile tecrübeli adamlar alınabilir tabi sayı 3 geçmeyecek şekilde diyorum.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• 30 yaş üstü oyuncu bizim ligimizin bir gerçeği.Biz bu tarz oyuncularla şampiyon olduk.Başka takımlar da öyle.

Ama burada oyuncunun karakterini iyi seçmek lazım.Lider özellikli,işine saygı duyan,profesyonel,kendisine iyi bakan oyuncuları seçmek lazım.

İlk akla gelen bizden Hamsik.Diğer takımlardan Kuyt ve Drogba.

Gündemde olan Meunier transferini de böyle değerlendirmek lazım.Zirve yaşadığı Psg ve Dortmund kariyerinden sonra burayı yatış ve emeklilik yeri olarak mı görüyor yoksa varını yoğunu koymaya mı geliyor. Malouda'mı Hamsik'mi?

Önce sağlık durumu sonra da karakter.Bu tarz transferlerde bu iki şeye bakmak yeterli.İkisinden birisi sıkıntılıysa hiç girme bu işe.
        En son Larking tarafından düzenlendi; 06.02.2024, 11:24.
        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Defol git ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Haberi mi yanlış yazıyorlar, Ertuğrul Doğan mi döviz ile TL yi karıştırıyor bilmiyorum ama kasaya büyük paralar giriyor ve borç katlaniyorsa burada ciddi bir durum söz konusu demektir.

Kusura bakmasın, Ertuğrul yönetiminin güvenilirliği kalmadı. Bu yönetim yüzünden başımıza kötü bir iş gelmeden kongre kararı alınmalı.

Transfer için ismi geçenler yine pahali ve bir halta yaramayacak isimler.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ligin en önemli geliri TV Yayın geliriydi eskiden,şimdi tribün hasılatı ve sponsorluklar bile belki de o parayı geçiyor.Absürt bir durum,ligin en önemli olayı seni büyük geliri olan Avrupa Kupalarına taşıması,en kötü Konfrerans liginden çıksan 6-7 milyon euro geliri olabilir.
            Doğru düzgün kadro yapsan düzenli olarak Avrupa Kupalarına katılmak garanti,paun yukselecek gibi duruyor,6 takıma kadar katılma durumu olabilr,bu şartlarda bu yapılacak kiralamaların tek mantığı bizi Avrupa Ligine götürmesi fikri.
            Şart mı,bekler için gerekli mi bana sorsan nasıl bir takım planlaması yapılıyor belirsiz,sağ ve sol beki yedekleyen Larsen'i hangi akla gönderdiniz derim.

Yani o kadar çok yanlış var ki,olağan oranın üzerinde o kadar hata var ki,ister istemez amaç ne diyor insan,neyin peşindesiniz,bu yaptığınız işlere dışardan bakamıyor musunuz,yaptığınız her iş anlamsız.
            • Memento mori

Yorum

• Kasada para olmadığı, kulübün masrafları ödeyemediği büyük bir yalan
              çapsızların transfer yapamadıkları zaman sığınmak için uydurdukları büyük bir yalan
              saçılan paralara bakın
              kulübün parası yokmuş
              b.k gibi para var kulüpte
              kullanmasını bilen yok
              bi de o paraya gözünü dikmiş aç çok
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Hala meunier haberleri dolaşıyor çıldırmamak elde değil.Bu eleman sakatlık yüzünden sadece bu sezon 8 maç kaçırmış o da yalnızca bu yıl geçmiş yılları da var.

Yani anlayacağınız adam sakatlığa yatkın.Hele ki bizde sakatlanmama lüksü yok bu adamın.Bunun yanında aldığı maaşı kim nasıl vermeyi planlıyor?

Biz 2 yıldır neden borç batağına düştük böyle futbolculara kimsede kazanamayacağı ücretleri veriyoruz diye değil mi? yani sizin zekasızlığınız yüzünden değil mi?

Daha henüz her birini kadrodan bile gönderememişken bir yenilerini daha almanın tek amacı olabilir o da ahmaklıktır.

Senin ve o vasıfsız hocanın amacı ne?Sizin yerinizde 40 50 yıllık fb li aziz yıldırımı koysan o bile isteyerek kulübe bu kadar zarar veremezdi.

Kalkmışsınız bir de soytarılık yapılıyor diye açıklama yapıp algıyı başka yöne çekiyorsunuz.

Söyle bakalım soytarılığı kim yapıyormuş ed ve avcı söyleyin bakalım.Aldığınız paraların her kuruşu size haram olsun
                En son Macellan tarafından düzenlendi; 06.02.2024, 11:58.

Yorum

• Sağ bek alınacağına viscadan sağ bek yapalım Jesus navas gibi sağ bek olarak devam edebilir. Hatta 3-5-2 için muhteşem bir sağ bek olur.

Yorum

• Yorum

• Yazıklar olsun.
                      En son Barista tarafından düzenlendi; 06.02.2024, 12:03.

Yorum

• kart hocanızın da sizin de belanızı versin s olup gideceksiniz

Yorum

• Hahahaa...

Seni Allah bildiği gibi yapsın Avcı yine dolduracak 30 yaş üstü oyuncularla takımı, sana da yazıklar olsun Ertuğrul Doğan hani 30 yaş üstü oyuncu almayacaktın..

Cidden yatacak yeriniz yok sizin artık.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Dortmund taraftarları Meunier'nin Dortmund takımının gelmiş geçmiş en kötü futbolcusu olduğunu söylüyorlar ve ayrıldığı için bayram yapıyorlar:

Yorum

• bu takimin acil eksikleri bekler+orta saha.ozellikle bekler bildigin faciaydi.yapilan teshis bana gore dogru ama isim ve maliyet yanlis.paramiz kadar yasamayi ogrenmemiz gerekiyor.illa para gomulecekse yatirim amacli olmali..30+ yas bir futbolcuya o paralari vermektense mendy tarzi azama 5-6 vermek daha mantikli..5-6 milyon euro parayada bizde oynayabilecek kaliteli adam bulunur diye dusunuyorum.simdi kontrat suresini bilmiyorum ama meunier minimum yillik 2.5-3 civarina oynar..en az iki sezon desen asgari 6-7 milyon euro para dokulecek..hic sakatlanmayip full verim alsan bile cok yuksek maas, ki sakatlik konusunda kotu bir gecmisi var.
                              bundan sonra ertugrul dogan cikip para konusunda hic konusmasin.1 tl yok deyip bu tarz transferlere devam ediyorsan konusmayacaksin.

Yorum

• Gelip burada 3 sene 4 sene kusursuz top oynasın fark etmez, bunlar yanlış transfer tipleri, son kaç yıldır kaç kez denenip olmamış işler. Geri dönüşü de yok. Gerizekalı işi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X