Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Realist ol o zaman
    Melou ne kadar kazanıyor ? 300 ? 400 ?

Sence buraya transfer yaparsa o maaşı mı alacak? Elbette hayır.
    Bu ülkenin Arabistan öncesi son durak olduğu gerçeğini unutuyorsunuz.
    Avrupa'da oynayan futbolcular buraya gelirken iyi maaş alırım hesabı yapıyorlar.
    Bu gerçeği yok sayarak Avrupa'da aldıkları maaş üzerinden hesap yapmak realist bir bakış değil.
    Kaldı ki bu oyuncularla alakalı sorun maaş veya bonservis de değil. Adamların keyfi iyi, gelmezler.
    Fransa'da ilk üçte yer alan takımında düzenli oynayan bir adam buraya gelir mi? Mantıklı olalım.

Yorum

• Folcarelli'yi almamız halinde Mendy ile birlikte fiziksel olarak sağlam bir ikili olacaklar gibi görünüyor.
      Ancak bu durumda orta sahada oyun kurma meziyetleri iyi bir oyuncu almamız elzem bir hal alacaktır.
      Bardhi'yi elden çıkartıp Hamsik veya Sosa kalitesinde bir veteran almak çok mantıklı olacaktır.
      Bu şekilde doğru bir kurguya ulaşacağımızı düşünüyorum.

Yorum

• Herkes 8 numaraya odaklanıyor ama 6 numara kim olacak? Mendy mi Berat mı? Düğmeyi yine yanlış ilikliyoruz gibi geliyor bana, sonra gömleği çekiştirip düzeltmeye çalışırız.

Mendy'nin 6 numaraya alıştırılması lazım diyorum ama orayı savunacak agresiflikten, becerilerden uzak gözüküyor şu an. Berat ise bu takıma en fazla yedek olur.

6 numara-Mendy-Folcarelli oldu yine olmaz. Çok kısır kalırsın.

Mendy-Folcarelli-10 numara fena olmaz yine de.

Yeni Hamsik bulup tek başına onun oyun kurmasını beklememek lazım. "8 numara" tiplemesiyle söylenen ihtiyaç doğru ama sadece onunla oyun kurmaya çalışırsan sırtına adam verir döndürmezler. Hamsik'in tek başına zorlandığı maçlar da oluyordu. 6'ya falan kayıyordu hatta.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Folcarelli'yi almamız halinde Mendy ile birlikte fiziksel olarak sağlam bir ikili olacaklar gibi görünüyor.
          Ancak bu durumda orta sahada oyun kurma meziyetleri iyi bir oyuncu almamız elzem bir hal alacaktır.
          Bardhi'yi elden çıkartıp Hamsik veya Sosa kalitesinde bir veteran almak çok mantıklı olacaktır.
          Evet bu tip birini almadan orta saha kurgusu tamamlanamaz. Oyunun merkezi olacak bir oyuncu elzem. Şimdi alabilirsek çok iyi olur ama sezon sonu daha iyi oyuncular da bulunabilir.

Yorum

• Pepe'yi 10 numara pozisyonunda oynayacaktır tabi gelirse ve oynarsa..

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Folcarelli'yi almamız halinde Mendy ile birlikte fiziksel olarak sağlam bir ikili olacaklar gibi görünüyor.
              alacağımız ortasaha ile birlikte mendy nin yerine geçip tam tipik 6 no gibi oynaması gerekiyor.Berat çok geriye gelip fazlaca stoperlerin içine girdiği için mendy sahada 6-8 karışımı gibi konumlanıyor buda oyununa sekte vuruyor bence.mendy nin önüne marek-sosa-selçuk inan gibi bir 8 numara bulabilsek daha uyumlu bir ortasaha olurdu diye düşünüyorum.

Eğer bu folcarelli denen elemanı alacaksak o zaman hagi gibi akex gibi oyunu yönlendirecek bir 10 noya ihtiyacımız var kesin olarak….
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pepe'yi 10 numara pozisyonunda oynayacaktır tabi gelirse ve oynarsa..
                Zaha'nın golüne beğeni gönderen oyuncu defolsun gitsin.

Onauchu ve Pepe sezon sonu gidecek. 2 yılda bir yapılan Afrika kupası bize mi denk geldi ya da tamamen yönetimin iş bilmezliği mi?

Bu saatten sonra Pepe'den ne bekliyoruz? Bu zamana kadar kaç maç oynadı ki?

Onauchu oynasın, oynamalı, varlığı yeter.

Pepe 1-5 yenildiği maç sonrası yaptığı like hareketinin affedilir tarafı yok.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sonradan mı düzeltti bilmiyorum ama ben genelde böyle kaba etinden sallayanları engelliyordum Twitter'da, bunu da engellemişim.
                  Üslubu biraz değişik ama bilgi aldığı birileri var içerde belli. Ne dese oluyo çünkü.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Şaşırıyorum heyecanla olan takibe. Folcarelli ve Bocat geldiği zaman 2 sene daha yarış hayali kurmayın. Bu transferi yaparsak Abadolu kulüpleri maaşsız oyuncu kiralama havuzuna katkı için sevinir bir tek.

5 ver düzgün bi merkez orta saha al Folcarelli ne oynadı da izledin, Bocat ne oynadı da izledin Allah aşkına delireceğim.
                      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                      Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pepe'yi 10 numara pozisyonunda oynayacaktır tabi gelirse ve oynarsa..
                        Pepe bencede 10 no oynayacaktır sezon sonuna kadar viscanın kesilmesi olanaksız sağ kanatta.keşke gelecek senede kalıp visca ile dönüşümlü oynasaydılar kanatta ama çok zor
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu arkadaşa 5 milyon euro teklif etmişiz.

Ilias Chair, 27, Fas ➤ Queens Park Rangers, 2018'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 30 Eki 1997, Antwerp, Belçika

Yunus Emre ve Hakan Yoloğlu'nun programında dinledim.

Paramız çok gibi görünüyor.
                          ARtık ekonomiden şikayet etmeye gerek yok zannımca.

QPR takımı için önemli bir oyuncu olarak görülüyor.O yüzden teklifimiz reddedilmiş muhtemelen.Teknik kapasitesi üst düzey bir 10 numara profili var.
                          En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 07.02.2024, 13:13.

Yorum

• bocat-folcarelli-mendy en az 60 80 milyon euro getirir bu adamlar.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://www.youtube.com/watch?v=92fkcEk0gmk

QPR takımı için çok önemli bir oyuncu olarak görülüyor.O yüzden teklifimiz reddedilmiş muhtemelen.Teknik kapasitesi üst düzey bir 10 numara profili var.
                              championshipten gelen oyunculara şüpheyle bakıyorum bazen çok dandik oyuncular çıkabiliyor.üstelik oyuncu kuzey afrikalı en sorunlu topçuların olduğu bölge, bilemedim..
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Para edebilecek oyuncular transfer etmek mantıklı ama işte bunları iyi futbol oynatıp parlatacak hoca lazım o nasıl olacak bilmiyorum. Şu gönderdiği Teklic bile şu takımda fountastan daha iyi oynardı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X