Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elimizdeki en iyi stoper olması, yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Gönderebiliyorsak gönderip bu sene ya da seneye daha iyisini almalıyız. Aldığı maaş da caabası
    daha iyisini yeni almadık mı ! ? baniya,benkoviç,joakin

gelecek sezon 3 stoper daha mı almayı planlıyoruz
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O duyum katar için değil eger 8 numara alınırsa en büyük aday eski juvwntuslu Amerikalı oyuncu weston mckenn8e
      Yok Rossi duyumu değil kendi duyumum bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yaşayarak göreceğiz . Bu yönetimin derdi Trabzonspor değil.
        ne oldu 1Eylülü bekliyormuş adamlar,yoksa bu transferleri en az üç katına kitleyeceklerdi bize,kaybımız 6 puan.Biraz sabırlı olmayı öğrensek başımızda halen Abdullah Avcı olacaktı,en az 5 şampiyonluk da önümüzde bizi bekleyecekti.

Bizim oraların adamı iyidir hoştur da sabır yok sabır,en son söylenecek lafı,yapılacak şeyi en başta söyler,yapar sonra sabaha kadar döner durur niye yaptım diye.

Yani biraz futbol aklı olmadıysa bu kulüpte bunca yıldan sonra daha da olmaz,her şey tesadüf eseri demek ki.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Muhamm3d tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En iyi sebep: Astronomik maaş alıyor.
          baniya ve fernandezin toplam maaşını alıyor ve ikisinin toplamından fazla katkı verir..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Müthiş bir oyuncuya benziyor. Böyle adamlar dururken gittik Kourbelis falan aldık

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Arkadaşlar Denswill kötü bi stoper ve çalışmayı sevmiyor.

Kafa topu var mı? Yok.
              Fiziksel güç var mı? Forvetleri sindiriyor mu? Yok.
              Harika yer mi tutuyor? Pozisyon bilgisi mi çok iyi? Değil.
              Çok iyi top mu çalıyor? Hayır.
              Hızlı mı? Alakası yok.
              Çalışkan mı? Değil.
              Az biraz ayakları iyi başka da bi özelliği yok.

Bu adamı beğendiğinize inanamıyorum. Takımdaki en iyi stoper falan da değil. O maaşla bundan kurtulabilirsek donsuz koşarım.

Yorum

• bence ekonomik olarak takımı çökerten şey hak eden kişiye yüksek maaş vermek değil, hak etmeyen kişiye ortalama da olsa maaş vermektir!
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• yeni transfer modeli enteresan

bizde genelde oyuncuların çöpe dönme süresi 6 ay 1 yıl idi

şimdi ise transfer yapıldıktan 1 ay sonra çöp oluyor

geçen erdal hoş u izledim

başkan erdal hoş'a joakin ve kourbelis transferinde hata yaptıklarını söylemiş, daha 2 ay oldu geleli

yani öyle komik bir duruma geldik ki oyuncuyu transfer ettikten 1 ay sonra oyuncuyu elden çıkarabilirmiyiz diye düşünmeye başladık,çoh enteresan

eskiden en azından 1 yıl sonra çöp oluyordu oyuncu,şimdi ise 1 ay sonra
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar Denswill kötü bi stoper ve çalışmayı sevmiyor.

Kafa topu var mı? Yok.
                    Fiziksel güç var mı? Forvetleri sindiriyor mu? Yok.
                    Harika yer mi tutuyor? Pozisyon bilgisi mi çok iyi? Değil.
                    Çok iyi top mu çalıyor? Hayır.
                    Hızlı mı? Alakası yok.
                    Çalışkan mı? Değil.
                    Az biraz ayakları iyi başka da bi özelliği yok.

Bu adamı beğendiğinize inanamıyorum. Takımdaki en iyi stoper falan da değil. O maaşla bundan kurtulabilirsek donsuz koşarım.

evet haklısın

italyanlar hollandalılar belçikalılar bu işi bilmiyor oyuncuyu oynatıyorlar, biz biliyoruz

Das sind die Leistungsdaten von Stefano Denswil vom Verein Kayserispor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence ekonomik olarak takımı çökerten şey hak eden kişiye yüksek maaş vermek değil, hak etmeyen kişiye ortalama da olsa maaş vermektir!
                      katılıyorum, doğru bir yorum

misal denswil normalde 900 bin avroya oynar , oynamalı, lakin 2.2 milyon avro vermen zarar yazsada saha içini etkilemez, verim alırsın ama o verimi biraz pahalıya almış olursun

sosa da benzer şekilde, 3 milyon avro aldı ama verim verdi

bizim zarar ettiğimiz asıl olay çöp oyunculara çok maaş vermemiz, bu oyunculara hem çok maaş veriyoruz hemde bu çöplerden saha içi verim elde etmek imkansız, 3. lig topçuları,

misal serkan asan çöp değil, 2. lig topçusu ama düşük maaşlı yedek olarak sıkıntı yaratmaz,

özetle biz denswil den değil baniyadan benkoviç ten teklic den zarar ediyoruz, verim vermeyecek oyuncuları euro milyoneri yapıyoruz

bana göre denswil den sonra joakin kariyer olarak en iyi stoperimiz, verim elde etmek zor değil,seviyesi belli, haliyle maaşı yüksek te olsa çok fazla zarar yazmaz
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        baniya ve fernandezin toplam maaşını alıyor ve ikisinin toplamından fazla katkı verir..
                        Fernandez i kac kere izleyebildin? Adam bi oynasin bakalim..Sanki herkes Ispanya daki maclarini izlemis..Adam orda 200 tane maca cikmis..Ben bi tane macini bile izlemedim. Hazirlik maclarini hatirlamiyorum bile..

Baniya yi suana kadar bende begenmedim ama hemen aninda takima uyum saglayacaginida beklemiyordum..Yerli stoperlere bakinca su haliyle bile Milli Takimda oynayabilir..
                        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 10.09.2023, 01:05.
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet haklısın

italyanlar hollandalılar belçikalılar bu işi bilmiyor oyuncuyu oynatıyorlar, biz biliyoruz

https://www.transfermarkt.de/stefano...spieler/182923
                          Bunu yazacağını biliyordum Oyuncu o dönemlerde iyi oynamış olabilir. Bizde futbolu saldı. Biraz fizikli topçu kucağında gezdiriyor adamı. Oynadığı maçlarda hangi forvete üstünlük kurdu? Her kafa topuna vurdurup 2.2 milyon euro maaş alsam da beni savunsalar keşke ne güzel iş.

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Adamlar zamanında 80 milyon verip oynattıkları topçuyu şimdi bedava bıraktılar. Demek ki bilmiyolar bu işi çoh enteresan.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Denswillin şu kontratından çıkıp bir tane sağlam stoper + Kourbelisten çıkıp bir tane sağlam 8 alsak bomba olurdu. Hayal tabii

Bu sene sanki hayaller gerçek oluyor. Hadi hayırlısı.
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hiç yerli 8 no yokmu bizde oynayabilecek
                                İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizimkiler Salih Özcan ile görüşüyor olmasın.
                                Ben de tam Salih Özcanı alamaz mıyım diye yazacaktım, madem yabancı alamıyoruz ve madem çıtayı yükselttik o zaman salihi alalım..

Ön libero gözüküyor ama merkez orta sahada daha çok maçı var..

Güncel performans bilgileri Salih Özcan (Borussia Dortmund) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Merkez orta saha 114
                                Önlibero 44
                                On Numara 43
                                oflu fanatik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X