İsmi Trabzonspor'la anılan Thiago Alcantara geçen yıl 26 maçı sakatlığı nedeni ile kaçırmış. Ondan önceki sezonları da bundan hallice. Son sakatlığın bitiş tarihi 4 gün öncesi. Yapmayın etmeyin Allah aşkına! Kimseyi almayın böyle isimlere para saçacaksanız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu son transferlerin maliyetlerini ve sözlesme sartlarini bir kenara birakirsak. Aslinda cok önemli bir noktayi gözden kaciriyor bir cogu..Bu transferlerle özellikle teknik direktörün takim üzerindeki hakimiyeti ve otoritesi güclenmis oldu. Takimda is ahlakida artacaktir. Oyuncular islerini daha ciddiye alacaklar. Öyle takim ici gruplasma olasiligi da ortadan kalkmis oluyor. Herkes isini en iyi sekilde yapmaya calisacak. Bizim cografya icin bunlarin ne kadar degerli oldugunun hepimiz farkindayiz herhalde..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 10.09.2023, 11:59.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferin yoğun gündeminden beş dakika sıyrılmak isteyene okuma tavsiyesidir.
Trabzonspor'un Efsane Kadrosunda Yer Alan Ali Yavuz'un Acı Tatlı Hikâyesi
https://m.haberturk.com/ali-yavuz-36...vam-button-ampAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Herkes hocayı gömerken ben söylüyordum bu hoca futbolu biliyor,kadro iyi değil..Gomezi istememesini duyunca bu hoca futbolcudan anlıyor demiştim,kimisine göre gomez çok iyi golcu ama iyi beslenemiyordu,oysa alakası yok,çok kötü bir forvetti Gomez,ikincisi Bardhi nin yükselen formu da hoca nın eseri,Millet Ömürü Bardi den iyi gösterirken ben buna da şiddetle itiraz ettim,evet Bardi müthiş bir oyuncu değil ama varını yğunu ortaya koyan oyundan kopmayan insiyatif alan sürekli zorlayan ve karakteri çok iyi oyuncu,böyle oyuncular takımda olmalı..Pepe konusuna gelirsek müthiş oyuncu evet ama 1 maç oynayıp 3 maç kas kemik problemi yüzünden oynayamayacak bir oyuncu olursa hayal kırıklığı yaşarız,dilerim böyle değildir,bekleyip göreceğiz,zafer naraları atmaya gerek yok şimdidden derim..Onaunchu dan daha çok ümitliyim,bakasetasın öne kayacak olması da önemli bir transfer bence…bir notta kourbelis e ! Bu adamı kim izledi de aldı çok merak ediyorum,ben bu kadar boş vasataltı bir orta saha izlemedim.....
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski futbolcularımızın çoğunun durumu iyi Ali yavuz abi neden bu durumda anlamadım."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Mendy'nin Angers'teki partneri Bentaleb, kadronun eksik parçası, üst düzey fizik kalite, teknik, savunma ve skor katkısı.
Mevcut kadroda Kourbelis ya da Berat'tan biri sahada olmak durumunda. Benzer defoları olan oyuncular ve Mendy için ideal partner değiller.
Kourbelis Pana'da direkt defansif bir osaha ile oynamış, bizde biri vitaminsiz, diğeri g.tü dönmeyen bir ofansifle oynayınca patlıyor doğal olarak.
Osahada hem sayısal, hem kalite, hem oyuncu profili açısından eksik var.
Doğru hamleyi yaparsak, hem Mendy hem Kourbelis hem de Berat'tan alacağımız verim artacaktır.
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy'nin Angers'teki partneri Bentaleb, kadronun eksik parçası, üst düzey fizik kalite, teknik, savunma ve skor katkısı.
Mevcut kadroda Kourbelis ya da Berat'tan biri sahada olmak durumunda. Benzer defoları olan oyuncular ve Mendy için ideal partner değiller.
Kourbelis Pana'da direkt defansif bir osaha ile oynamış, bizde biri vitaminsiz, diğeri g.tü dönmeyen bir ofansifle oynayınca patlıyor doğal olarak.
Osahada hem sayısal, hem kalite, hem oyuncu profili açısından eksik var.
Doğru hamleyi yaparsak, hem Mendy hem Kourbelis hem de Berat'tan alacağımız verim artacaktır.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an bir oyuncuya sözleşme imzalatmak için 3 oyuncu göndermemiz gerekiyormuş 8 no askıya alınabilir, kısa süre içinde böyle bir şey yapacağımıza ihtimal vermiyorum vallaha, ya hoca bakayı 8 oynatmaya devam edecek, veya abdus, bardi ikilisinden biri 8 oynayacak bu arada bardi'nin geldiği klüpte 8 oynamışlığı vardı diye biliyorum niye hiç düşünülmüyor anlamış değilim.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferin yoğun gündeminden beş dakika sıyrılmak isteyene okuma tavsiyesidir.
Trabzonspor'un Efsane Kadrosunda Yer Alan Ali Yavuz'un Acı Tatlı Hikâyesi
https://m.haberturk.com/ali-yavuz-36...vam-button-amp
Bu forumda da siyasi görüşleri bambaşka adamlar olsak da HEPİMİZ ALİ YAVUZUN aradığı limanı bulan adamlarız.
Ne şike ne haksızlık ne adam kayırma olmayan tek yerin TRABZONSPOR OLDUĞUNUN ıspatıdır bu yazı, müthiş keyifle-insanımızın spor eliyle çalmaya nasıl alıştırıldığını görüp o kadar müthiş azapla okudum!
Bunu bir konu yapmalısın, SPOR ELİYLE ÜLKEDE HAKSIZLIĞA-HIRSIZLIĞA-KAYIRMAYA susan sistemde kalıyor/yükseliyor/kadroya giriyor, dürüst/adil adam takımdan da şehirden de kovuluyor!
Çok acı-çok çarpıcı bir gerçeğin şahısta yaşanmış hikayesi
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski futbolcularımızın çoğunun durumu iyi Ali yavuz abi neden bu durumda anlamadım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum