Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onuachu

Benim de en büyük endişem buydu

Yorum

• Beyin cimnastiÄŸi yapalım, Onuachu'nun alındığını varsaydım.

ortasaha: Kourbelis - Berat - Mendy - Ömür - Bakasetas - Bardhi - Teklic - Göktan - Kerem

Kanat: Trezeguet - Visca - Fountas - Pepe - orsic

Santrafor: Onuachu - Enis - Umut

Defans : Larssen - Eren - Arif - Mehmet Can - Hüseyin - Benkovic - Fernandes - Bania - Denswill

böyle düşününce kadro aşağıdaki gibi oluyor :

----------------------------------UÄŸurcan

Mehmet ( Larssen) bania ( hüseyin) Benkovic ( Fernandes/Denswill) Eren ( Arif / Larssen)

----------------Berat ( Mendy/Teklic/Kerem) Mendy ( Kourbelis/Berat) Ömür ( Bakasetas/ Bardhi/fountas/göktan)---------------

Pepe ( Visca/Teklic) Onuachu ( Umut / Enis) Orsic ( Trezeguet / Fountas / Bardhi )

Dizilime bakınca boşalması gereken kadro kontenjanı öncelikle stoper mevkisi gibi görünüyor; ya Denswill gidecek ya da Fernandes. Visca gidip yerine Berkay gelirse iyi olur diyemiyorum çünkü Visca yerine oynayacak oyuncumuz yok. Pepe'ye birşey olsa ki bu sene maşallahımız var! Visca yokluğunda saçma bir kadro ile çıkarız maçlara...
      O nedenle Berkay ile Bardhi değişse daha çok sevinebilirim, Bardhi yerine oynayacak çok oyuncumuz var. 2. yabancı da o olmalı.

Yorum

• janko be onoccunun boyları dışında benzerlikleri yok. janko da çok iyi futbolcuydu. şenol hocanın taktik anlayışı nedeniyle verim alamadık. futbolcu da bunu açıklamıştı zaten.
        En son gerenimo tarafından düzenlendi; 08.09.2023, 11:15.

Yorum

• 8 numarayı bekliyorum. Nöbete başladım. Gelmezse yangın yapacağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim de en büyük endişem buydu
            Bizim taraftarların hep bir memnun olmama durumu var bende yonetimi eleştirdim ama 23 yaşındaki batista mendy transferini beğenmiyorsunuz 28 yaşında arsenal de 4 yıl geçirmiş adamida beğenmiyorsunuz danimarka ve Belçika da tonla gol atmış adamada burun kiviriyirsunuz .. Tam olarak ne istiyorsunuz 500 bin euro ya inanılmaz oyuncular alıp kadro değeri 5 milyon euro olup herkesi ezip geçmeyi bekliyorsanız hayal dünyasından çıkın..kourbelis fernandez b3nkovic ne kadar yanlış transferse mendy pepe onuachu o kadar doğru transfer bunu kabul edin

Yorum

• Mendy KAP'ı niye gelmedi acaba?

Yorum

• Opsiyon yokmuş. İlginç bi transfer oldu.

Yorum

• Janko 1 metre bile top süremezdi.

Yorum

• Mendy nin çekimleri de bitti bugün idman vardı angers ile mi sorun var acaba kapa görüşmeler dahi bildirilmesi garip

Yorum

• 1+1 yapın şu sözleşmeyi şaşırtın be.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim taraftarların hep bir memnun olmama durumu var bende yonetimi eleştirdim ama 23 yaşındaki batista mendy transferini beğenmiyorsunuz 28 yaşında arsenal de 4 yıl geçirmiş adamida beğenmiyorsunuz danimarka ve Belçika da tonla gol atmış adamada burun kiviriyirsunuz .. Tam olarak ne istiyorsunuz 500 bin euro ya inanılmaz oyuncular alıp kadro değeri 5 milyon euro olup herkesi ezip geçmeyi bekliyorsanız hayal dünyasından çıkın..kourbelis fernandez b3nkovic ne kadar yanlış transferse mendy pepe onuachu o kadar doğru transfer bunu kabul edin
                        Ben 23 yaşında kötürüm alınsa beğenirim.Hatta en büyük pişmanlığı Tochi'de yaşayacağız. Keşke o da gelse. Diğer konulara katılamayacağım. Pepe 1+1 olursa mantıklı, Onuachu 'yı beğenmiyor değiliz bize olur mu o soru işareti, bu yılki kadro değil de Apo hoca döneminde olsa çok daha uygun zamanda gelmiş olacaktı belki de. Ama yine de yanılabiliriz tabi ki inşallah yanılırız da çok verimli olur, onu da seneye 10-15 bandında okuturuz.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://x.com/fabrizioromano/status/...Ye5Lag7-SYoUWA

Opsiyon yokmuş. İlginç bi transfer oldu.

Cok cok sacma...bare yıllığı az olsa..adam burda is yapsa zaten istanbul takimlari daha fazla para verip ellimizden kapar...
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son cümlen çok doğru. Ve o yanlış transferlerin maliyeti gereksiz fazla. Kour 1 benko 500+1.2, fernandez 1.3 milyon toplam 4 milyon Euro 1 senelik maliyeti bize.

Yorum

• Bizim ligin parametleri bambaşka. Ne ölüleri diriltip adam etti. Bu yüzden ben Onouchu'nun başarılı olacağını düşünüyorum. Ama tabi ki bu başarı diğer takım arkadaşlarına ve Bjelica hocamın taktiğine bağlı.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim ligin parametleri bambaşka. Ne ölüleri diriltip adam etti. Bu yüzden ben Onouchu'nun başarılı olacağını düşünüyorum. Ama tabi ki bu başarı diğer takım arkadaşlarına ve Bjelica hocamın taktiğine bağlı.
                                Onouchu için en ideal liglerden biri bizim lig.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X