Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Visça yokken o mevkide

Lahtimi ve Kaussi vardı

onlardan evvel de o mevkide oyuncumuz bile yoktu, Ekuban ve Ömür değişmeli oynuyordu. VİSÇA şu haliyle bile hepsinden iyidir ve iyi olacak. Sen yeter ki pas alışverişinde onun yanında oynayacak oyuncuları belirle. AyrıcA Visça nın savunma yönü de güçlüdür ve en önemlisi takım oyuncusudur.
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Berkay'la ilgili bir yorum yapmadım ama Visca bitik. Özgüveni de gitmiş iyice. Ama bu takımda hala yeri var. Kredisi azaldı ama iyice.

Bende siz dediniz demedim zaten)) Ama VİSÇA bitik değil))
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende siz dediniz demedim zaten)) Ama VİSÇA bitik değil))
        Visca bitik diyenler diye başladın ya söze ondan öyle dedim. Aynı fikirde olmayabiliriz ama bence bitik. Ha toparlayabilir mi elbet toparlar onu isteriz biz de ama sanmıyorum artık.

Yorum

• Djaniny'i fesih yapıp para kazanmadıysak, tepki olur diye, yapacağımız bir transferi mi bekliyorlar acaba fesih kapını paylaşmak için tepki olmasın diye? Bu yönetim yapar, şaşırmam.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Visça bitik diyenler, Berkay'da ne görmüşler anlatabilirler mi?? Başakşehir'in en iyi olduğu zamanda bile 11 oyuncusu olmayı başaramamış topçuları nasıl Trabzonspor'a yazıyorsunuz hayret ediyorum
            emre’de anladı bundan birşey olmayacağını ligin son maçlarına doğru oynatmadı pek zaten berkayı..

bende izlediğim maçlarında pek bi numarasını göremedim, forumda bu kadar istenmesi garip..
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Senelerdir şunun özlemini duydum..

Orta sahada güçlü ve yakaladı mı affetmeyecek, ceza sahasına girecek ve adam eksiltecek, güçlü ve atletik bir oyuncu..

Bakıyorum da, Orta saha oyuncularımızın tamamının ortalama skor katkıları 3 ü geçmiyor...

Bu istatistiği bozan tek oyuncu BAKASETAS ama adam çöp oyuncuların içerisinde kayboldu diye satın gitsin diyerek değersizleştiriliyor

Bizim ilk öncelikli sorunumuz, Oyuncuların Havasını kaybetmesi, Dünyanın en iyisini de alsan, Takımda hava kaybolduysa ondan da verim alamazsın

Doğucan ve Larsen gibi vasatların ve 10 larca genç ama işe yaramaz gençler ile takımı adeta oyuncu çöplüğüne döndürenler önce sorumludurlar , İyi ama kötü sezon geçirenler değil

Yorum

• Yorum

• Yönetimin öncelikli hedefi ALT YAPI dan oyuncu çıkarmakmış.
                  Yahu değil kendi altyapımız neredeyse Bursa'nın alt yapısında ki en değerli çocukları almadık mı??

Altınordu'nun yetiştirdiği en değerli oyuncularını toplamadık mı???

Kaç tanesini ilk 11' e monte edebildik, ya da o kadar abartmayım da kaç tanesi bir sezonda 5 maçtan fazla süre aldı ??? HİÇ BİRİSİ

O bakımdan bize masal anlatmasınlar. Trabzonspor'da bir futbolcu kendisi birşey yaparsa ortaya çıkıyor. Hiç kimsenin oyuncu falan yetiştirdiği de yok.

40 senedir futbolla ilgilenirim neredeyse ??? Bana adam akıllı Trabzonpor'un yetiştirdiği ve büyük takımlarda da görev almış 10 tane oyuncu sayın ???
                  ben sayayım mı??
                  ÖGÜN
                  ABDULLAH
                  FATİH TEKKE
                  GÖKDENİZ

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlı olsun Bertrand Traore...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hmm

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nenad hocam "yisyiri" seviyor belli ki.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hmm
                          Yok yok sadece çığırtkanlık yapıyorum ben, ilgi olursa da şaşırmam ama...

Yorum

• Dorukhanin sakatlık sonrası durumunu bilemem hoca ondan yarar sağlayamayacağını anladıysa pek birleyen diyemiyorum bu sene Adana da görürüz, ama Siopisi gönderip Kourbelius almak gerçekten tam sığırca oldu şimdi ne güzel Mendy yedeği olurdu bazen beraber oynarlardı, inşallah Kourbelius da şaşırtır bizi ama sanmıyorum, madem battık iyice gerekirse Stoper de ki İspanyol ve bu Yunan’ı da transfer sezonu bitmeden elden çıkartalım bir şekilde, Orta saha da muazzam bir boşluk var, bence Berkay artı bir 8 daha lazım ortaya artı sağ kanat ve forvet, Mendy hatiç toplamda 4 transfer daha yaparsak Uğurcanın da kulağını çekip geri 4 lü yü adam gibi kurarsak bence ilk 3 bitiredebiliriz ligi,
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yabancı medyaya bakarsak Pepe en yakın isim, bitti bitiyor diyor adamlar.

Yorum

• İlginç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X