İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ucuz alacak kadar zengin değilim diye bi laf varya bizimki de o hesap. Bidünya çerçöpe para ver genede eksiğini gidereme bizim özetimiz bu.
Eğer 3 milyon doğruysa Baniya konusunda tek akıllı takım biziz herhalde kimse dadanmadı biz gittiik sezonun 2.maçında alıyoruz.
ne söylesem bilemiyorum kızıyorum ediyorum gene bir şekilde takip ediyorum
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/mattemoretto/status/16...Ye5Lag7-SYoUWA
Hadi abi hadi. Hemen bin git.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/mattemoretto/status/16...Ye5Lag7-SYoUWA
Hadi abi hadi. Hemen bin git.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyor burda matteo moretto
Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaniya iyimi kötümü bilmiyorum ama yaşı ve Türk statüsüyle 3 milyona eyvallah. Abi biz Fernanla Benkoyu niye aldık o zaman bu kı.ımıza kaçan balığı ne edicez şimdi. 7 mi etti stoper sayısı şimdi?
Insallah dogru degildir.
Yoksa bu rakama cok artniyetli bakilir.
Elimizdeki tum stoperlerin parasina Sorloth veya o seviyede biri cok rahat alinirdi. 3 stoper alindi, 3unu toplasan 1 net adam eder mi tartisilir.
Umarim bu rakam dogru degildir.
Paran cok degilse , parayi once gol veya asist yukunu cekecek adamlara vermelisin. Cunku puan prestij acisindan gol atmak en degerli olgudur futbolda.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tane daha stoper bakılıyor haberi vardı sanki Nantes'ten mi ne.
Doğru olduğuna ihtimal vermek istemiyorum.Benim de gözüme çarptı bir iki yerde ama anlam veremedim heralde hocanın Baniyayı kastederek bir stoper daha alıcaz demesini tam anlayamanların sallaması diye baktım ben. ani inşallah böyledir garip bir yönetimimiz var.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
millet 3 milyona forvet getiriyor biz simdi baniya ya stoper mevkisine 3 milyon avro mu verdik gercekten, aga su erdoyu kolundan tutup klubun onune koyacak bir insan evladi yok mu koca ulkede.istedigin kadar sponsor bul bu kafayla bu klup batmaya mahkumdur , hadi potansiyeli var parlatip satarsin diyecegim de bunlarda o potansiyelde yok malum oyuncu da satamiyorlar..yazik ya oyuncu gelmeyince basladilar yine etrafa saldirmaya kim tamam gelirim derse klubu veririm derse gomecekler parayi belli oldu..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum