Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer şu adama 3 milyon verdilerse derhal istifa etsinler
    Eğer 3 verdiysek mantıklı tek açıklaması var o da ugurcan gidecek yerli olayında sıkıntı yaşamayalım diye baniya yi aldık.. ama hızlı seri ara sırada gol de atar boş adam d3gil

Yorum

• Hadi abi hadi. Hemen bin git.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ucuz alacak kadar zengin değilim diye bi laf varya bizimki de o hesap. Bidünya çerçöpe para ver genede eksiğini gidereme bizim özetimiz bu.
        Eğer 3 milyon doğruysa Baniya konusunda tek akıllı takım biziz herhalde kimse dadanmadı biz gittiik sezonun 2.maçında alıyoruz.
        ne söylesem bilemiyorum kızıyorum ediyorum gene bir şekilde takip ediyorum

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://x.com/mattemoretto/status/16...Ye5Lag7-SYoUWA

Hadi abi hadi. Hemen bin git.

Yorumlara girip nolur gitme falan yazalım. Övelim şu adamı

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            https://x.com/mattemoretto/status/16...Ye5Lag7-SYoUWA

Hadi abi hadi. Hemen bin git.

Ne diyor burda matteo moretto

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne diyor burda matteo moretto
              Kiralık istiyorlar, opsiyon konuşuluyormuş

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baniya iyimi kötümü bilmiyorum ama yaşı ve Türk statüsüyle 3 milyona eyvallah. Abi biz Fernanla Benkoyu niye aldık o zaman bu kı.ımıza kaçan balığı ne edicez şimdi. 7 mi etti stoper sayısı şimdi?
                Eger Baniya seviyesinde bir oyuncuya gercekten 3 milyon euro verdiysek, sponsor filan bulmanin hicbir faydasi yok derim.
                Insallah dogru degildir.
                Yoksa bu rakama cok artniyetli bakilir.
                Elimizdeki tum stoperlerin parasina Sorloth veya o seviyede biri cok rahat alinirdi. 3 stoper alindi, 3unu toplasan 1 net adam eder mi tartisilir.
                Umarim bu rakam dogru degildir.
                Paran cok degilse , parayi once gol veya asist yukunu cekecek adamlara vermelisin. Cunku puan prestij acisindan gol atmak en degerli olgudur futbolda.

Yorum

• Ula 3 milyonum olsa stoper mi alırım, takım orta saha ve hücum oyuncusu diye ağlıyor.

Yorum

• Bize denk gelen takımlar niye hep ölücü çıkıyor arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir tane daha stoper bakılıyor haberi vardı sanki Nantes'ten mi ne.
                      Doğru olduğuna ihtimal vermek istemiyorum.
                      Arka sayfalarda bir arkadaş yazmış takım ikiye ayrıldı yarısı stoper yarısı 10 diye Benim de gözüme çarptı bir iki yerde ama anlam veremedim heralde hocanın Baniyayı kastederek bir stoper daha alıcaz demesini tam anlayamanların sallaması diye baktım ben. ani inşallah böyledir garip bir yönetimimiz var.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Ne yani biz Adams kiralarken Hurma araya girdi ve bize 3 milyon euroya stoper mi kitledi? Araya giren adamın ihtiyaç sahibi olması gerekir bu durumda. 3'se 1.5, 2 ise 1.

Yorum

• Elimizde Ali Şahin gibi bir cevher var oynatıp işlesek sene sonu 10 milyon euro edecek onu oynatmayıp onun yarı potansiyelindeki bir adama 3 milyon euro bonservis veriyorsak biz bu işi beceremiyoruz demektir
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• haber yalandır çünkü resmi açıklama yok.

inanmayın aga ya.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şu Gomez’i alan takım ne mübarek takımdır. Kurtulursak şu heriften çok sevinirim.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• millet 3 milyona forvet getiriyor biz simdi baniya ya stoper mevkisine 3 milyon avro mu verdik gercekten, aga su erdoyu kolundan tutup klubun onune koyacak bir insan evladi yok mu koca ulkede.istedigin kadar sponsor bul bu kafayla bu klup batmaya mahkumdur , hadi potansiyeli var parlatip satarsin diyecegim de bunlarda o potansiyelde yok malum oyuncu da satamiyorlar..yazik ya oyuncu gelmeyince basladilar yine etrafa saldirmaya kim tamam gelirim derse klubu veririm derse gomecekler parayi belli oldu..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X