Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• orsic
    lunstram
    barisic
    dragus
    visca (türk vatandaşlıgına geçmezse)
    ve ne yazikki sakat nweakameden çıkmalıyız

bir kanat forvet (orban)
    bir 8 numara
    1 sağ bek
    1 stoper

alınmalı

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      orsic
      lunstram
      barisic
      dragus
      visca (türk vatandaşlıgına geçmezse)
      ve ne yazikki sakat nweakameden çıkmalıyız

bir kanat forvet (orban)
      bir 8 numara
      1 sağ bek
      1 stoper

alınmalı
      Waka yı yazmaya bile gerek yok, o zaten yok ta diğerleri için ben o kadar umutsuz değilim renktaş.

8 numara ve iyi bir kanat forvet bencede elzem,
      (M.Cham tuttu var sayarsak)

Bunlar da gelirde ideal bi kadro oluşursa o 5 isimde faydalı olacaklardır.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Köy bile olmayan takimlara karsi ikina ikina hazirlik maci kazandik.benim görüsüm hazirlik maclari önemli asagi yukari takimda ne bekliyebilirsin görüsün.iki mactada süründük kreatif hicbirsey yok zor gol attik kolay pozisyon verdik.

transferler bitmedi diyeceksin ama normal bir avrupa takimda transferin 80 % bitmis olur kamp basinda. ha Türk takimlari plan program bilmez sonuclar normal herkes nerdeyse avrupada elenip bir alt kurvarara düstü büyüklerden.
        ben hayatımda ilk defa böyle bir hazırlık kampı gördüm. takımı doğru düzgün izleyemeden sezona başladık.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Batagov'u henüz bilemiyorum.

Lundstram, Barisic, Wakame bu maaşlar ile rezalet transferler.
          İçlerinde fiili işe yarayacak da çok bir adam yok. Eren sakat veya cezalı olursa Barisic iş yapar.
          Eren'in yedeği olarak duracak ve Eren'in 2-3 katı maaş alacak...
          Aklınıza çakayım sizin yönetim ekibi.

Dragush kabiliyetli, Şenol Hoca belki işleyebilir.
          İlk dayağını dün yedi.
          İşleyemezse satılır gider.
          beşiktaş gibi parayı basıp nokta transferler yaparsak bu takım felaket top oynar. vasat topçu alma işini bırakmalıyız artık.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takım kesinlikle kötü değil. Bu takıma 1 tane net ortasaha, 1 tane net Rafa Silva gibi orkestra şefi ve 1 adet net santrfor al geriye yaslan izle. Ortasahaya alınacak net bir 8 numara Okay-Mendy ikilisini uçurur.
            Fb nin sol kanat oyuncusu Allan Saint Maximin ile Beşiktaşın 10 numarası Rafa Silva bizde olsaydı ligin anasını bellerdik.Bizim sorunumuz santrafor değil.Kanatlarımız ve 10 numaralarımız vasat oyunculardan oluşuyor.

Sezon sonu Visca ayrılacak zaten.Onun haricinde işe yaramayan Orsic,emekli dede Nwakeame ve halısaha topçusu Draguşla da yollar ayrılmalı.Kanat rotasyonu komple değişmeli.

Taraftarın stada gelmesi isteniyorsa hücum hattında özel oyuncular olmalı aksi taktirde insanlar bir yerden sonra sıkılır.Şenol hoca stadyum futbolcuları ateşlemeye devam etmeli diyor ancak aynı şekilde oyuncularda stadyumu ateşleyebilecek kalitede olmalı.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beşiktaş gibi parayı basıp nokta transferler yaparsak bu takım felaket top oynar. vasat topçu alma işini bırakmalıyız artık.
              Sen Bjk veya diğerleri gibi parayı basıp futbolcu alamazsın.
              Şu hayal aleminden bir uyanın evvela!

Yorum

ya abi tamam tek seferde 15 30 milyon euro verip oyuncu alınsın demiyoruz ama kulüpte para olmadığı yorumuna ben asla katılmıyorum. son 3 senede yapılan transferler ve maliyetleri ortada. çok para harcıyoruz ama kötü oyuncular alıyoruz.

mesela şu draguş denen adamın trabzonspor'da ne işi var allah aşkına. şu pası atamayan adamın bir daha forma yüzü görmemesi lazım.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya abi tamam tek seferde 15 30 milyon euro verip oyuncu alınsın demiyoruz ama kulüpte para olmadığı yorumuna ben asla katılmıyorum. son 3 senede yapılan transferler ve maliyetleri ortada. çok para harcıyoruz ama kötü oyuncular alıyoruz.

mesela şu draguş denen adamın trabzonspor'da ne işi var allah aşkına. şu pası atamayan adamın bir daha forma yüzü görmemesi lazım.

Tek seferde 10 milyon+ veremeyince rafa Silva ya da masuaku gibi adamları alamıyorsun.
                  Dragush geçen sene 15 gol atmış, ligin en çok çalım atmış oyuncusu.

Bu çocukların sene başı kondüsyon olarak doğru yükleme yemediklerini, Avcı denen futbol düşmanına 2-3 ay maruz kaldıklarını göz ardı ediyorsunuz.
                  Dragush kötü topçu değil.
                  Elindeki oyuncuların çoğu orta-orta üst oyuncular.
                  İhtiyarlar heyeti hariç bu kadro yarışır.

Ama evvela kondüsyon sorununu çözmemiz lazım.
                  Takım savunma yapmasına, dar alanda oynamasına rağmen ciğerleri patlayacak haldeydi futbolcular.

Yorum

• Dün akşam oynanan maçtaki oyuncu reytingleri ;

Okay : 8.28
                    Uğurcan : 7.34
                    Malheiro : 7.20
                    Banza : 6.89
                    Savic : 6.82
                    Bardhi : 6.66
                    Eren : 6.64
                    Mendy : 6.42
                    Denswill : 6.33
                    Orsic : 6.18
                    Cihan : 6.08
                    Cham : 6.04
                    Lundstram : 6.0
                    Draguş : 5.92
                    Visca : 5.05

Kaynak : https://www.whoscored.com/Matches/18...nspor-Besiktas

Yorum

• Trabzonsporda Beşiktaş maçında takım 10 kişi kalmasına rağmen 7 ve üzeri reyting alan 3 oyuncumuzun maaşlarını yazıyorum.Takım 10 kişiyken ileride tek kalmasına rağmen Banzanın aldığı 6.89 puanda fena bir puan değil ayrıca bunu da belirtmekte fayda var.

Uğurcan Çakır = 1.3 milyon euro

Okay Yokuşlu = 1.2 milyon euro

Pedro Malheiro = 830 bin euro
                      En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 12:34.

Yorum

• Yorum

Alırım. Niteliksiz yönetici cümleleriyle gelme. Ezberlemişiz bikaç cümle, öğretilmiş çaresizlik içinde kıvranıyoruz. Alamaz mışız? Niye alamıyoruz. Fetöşspor ya da şikeciler her sene şampiyon olup cl pastasını tek başına götürsün diye mi

Yorum

• Ben fettöşi veya şikecilerin yerinde olsan şu cümleyi kurarım, sen istanbul takımları gibi parayı basıp futbolcu alamazsın.
                            - Niye alamıyorum?
                            - alamazsın işte, karıştırma oraları

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben fettöşi veya şikecilerin yerinde olsan şu cümleyi kurarım, sen istanbul takımları gibi parayı basıp futbolcu alamazsın.
                              - Niye alamıyorum?
                              - alamazsın işte, karıştırma oraları
                              parayı verirsen alırsın ama kaliteli oyuncuyu önce Türkiye'ye ikna etmek sonra Trabzon'a gelmeye ikna etmek zorundasın iş bitiren yönetici lazım bunun için yoksa Hamsik gibi dünya çapında bir oyuncu geldiyse yine gelir

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                parayı verirsen alırsın ama kaliteli oyuncuyu önce Türkiye'ye ikna etmek sonra Trabzon'a gelmeye ikna etmek zorundasın iş bitiren yönetici lazım bunun için yoksa Hamsik gibi dünya çapında bir oyuncu geldiyse yine gelir
                                IMG_6284.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X