Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yanında oynayan oyunculara da bakmak lazım , maç başına 3.2 gol atmışlar , eski chelsea'li oscar var 29 maçta 24 asist yapmış ,ligin gol kralı da bunlardan lei wu diye bir adam , 34 gol atıp 15 asist yapmış , gustavo santrafor var 20 gol 6 asist . basketbol istatistikleri yakalamışlar resmen , bu kadar asist sayısı görmemiştim hiç bir takımda .
    oscar ile birlikte ligin piyasa değeri en yüksek 3 oyuncusundan biri vargas (4.5 milyon euro) . çok titiz davranılması gereken bir transfer hamlesi bizim için .
    Bunlar nası istatistikler fmde uzay kadro kurmuş gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bunların her yaptığı transferde bir bit yeniği aranmalıdır. Bunlara güvenen gitsin oy versin. Rezillik

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Matias Vargas
          21-22
          ADS 38 maç 5 gol 13 asist
          Shanghai Port 22 maç 1 gol 12 asist

22-23
          Shanghai Port 24 maç 1 gol 5 asist

23-24
          Shanghai Port 33 maç 13 gol 15 asist

İkinci sezonunda pek oynamamış, son senesinde kontrat için çılgın atmış diye yorumladım. 31 Aralık 2024 sözleşmesi bitiyor. Devre arası transfer zorluğu ve ihtiyaçlar düşünülürse kolay hedef gibi duruyor.
          miroslav stoch vol-2 fazlası değil..
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Yorum

• bir dönem forum üzeyi oln matrix'e de teşekkür etmiş , hala kulüpteymiş o da belli ki. ben merak ediyorum şu an alınanları biliyoruz tabi de , başka hangi futbolcular önerildi, bu alınanlar kaçıncı sıradaydı , ya da alınanlarda menajer önerisi olan varmıydı scout izlemesi olmadan . ben nedense scoutlarda bir problem olacağını pek düşünmüyorum .
              bu istifa eden adam yakın zamanda fifa'dan kulüp yöneticiliği diploması almış , türkiyede bunu başaran ilk kişiymiş .
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• ahahahahaha komedi lan. eyüp deplasmanında 0-0 a yatan adam trabzonspor'da scout oluyor
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu eren mert’in kariyeri resmen gözümü yaşarttı. Adam futbolla yatıp futbolla kalkmış resmen. Çok büyük bir kayıp. Trabzonspor çok büyük bir tercüman kaybetti

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir dönem forum üzeyi oln matrix'e de teşekkür etmiş , hala kulüpteymiş o da belli ki. ben merak ediyorum şu an alınanları biliyoruz tabi de , başka hangi futbolcular önerildi, bu alınanlar kaçıncı sıradaydı , ya da alınanlarda menajer önerisi olan varmıydı scout izlemesi olmadan . ben nedense scoutlarda bir problem olacağını pek düşünmüyorum .
                    bu istifa eden adam yakın zamanda fifa'dan kulüp yöneticiliği diploması almış , türkiyede bunu başaran ilk kişiymiş .
                    Scout’ta problem yok mu? Scout ekibi leş atıyor resmen. Tamamına yakını karavana

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu eren mert’in kariyeri resmen gözümü yaşarttı. Adam futbolla yatıp futbolla kalkmış resmen. Çok büyük bir kayıp. Trabzonspor çok büyük bir tercüman kaybetti
                      Herkes İhsan Derelioğlu kadar şanslı değil kariyerine Trabzonspor'da başlasın.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Trabzonspor un neden bir dunya kulübü olamayacaginin, tesadüfi basarilarla yola devam edeceginin en büyük kanitidir kulupteki dinazorluk sistemi. Ulan ne faydasi i gordunuz de bundan sonra ne bekliyorsunuz hep ayniadamlari ayni mevkilere getirerek. Ama Senol Hoca ama İhsan. Bi bok olmaz bu camiadan. Trabzonspor Trabzon sinirlarindan cikmali artik, bu kafa olmaz.

Yorum

• İhsan Derelioğlu'nun son yaptırdığı transfer Kourbelis'ti.

Yorum

• adam senelerdir kulüpte bedavadan ekmek yiyor. hiç bir numarası yok. ahbap çavuş ilişkisinin olduğu bir yerde asla başarı olmaz. bizim kulüp evrensel değil yerel olmayı seçmiş. bütün dünyanın şampiyonluk kutlamasıyla tanıdığı takımı 3 sene içinde sıradan bir anadolu takımı haline getirdiler. imaj yerlerde. zaten kongrede neden aday çıkmadığı da çok bariz belli. kulüp bundan daha iyiyken bile aday çıkardı şimdi ise 1 tane aday yok piyasada. her şey ortada. bu kulübün içine ne zaman siyaset bağlantılı tipler girdi o zamandan beri asla iflah olmuyoruz. şampiyonluk maçında stada siyasetçi dolduran bağnaz, cahil tipler bizim camiada fazlasıyla mevcut.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• su Treze olayini sadece su capsiz erto anca beceriri.
                              Knedi oyuncunu belese kirala sonra kiralamak icin 1 mio euro ver.Capsiz iste.
                              1 kurus bile para verilse bile capsizlik.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor un neden bir dunya kulübü olamayacaginin, tesadüfi basarilarla yola devam edeceginin en büyük kanitidir kulupteki dinazorluk sistemi. Ulan ne faydasi i gordunuz de bundan sonra ne bekliyorsunuz hep ayniadamlari ayni mevkilere getirerek. Ama Senol Hoca ama İhsan. Bi bok olmaz bu camiadan. Trabzonspor Trabzon sinirlarindan cikmali artik, bu kafa olmaz.
                                İşte tam da bu yüzden bu kulüp satılmalıdır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X