Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yani gaziantep alıyor sen alamiyorsun öyle mi

Bu tarz oyuncuları brighton kiralıyor genelde
    Gaziantep'in Brightondan kiralayabildiği oyuncu gelecek vaad eden oyuncu değildir hocam.

Yorum

• Futbolcuları gönderirken harcadığımız paralar olmasa , muhtemelen transfer sezonlarında maddiyatla ilgili herhangi bir sıkıntımız olmayacaktı.

Ancak , yönetim hem oyuncu transferinde hem de gönderilişinde para verdiğinden dolayı takım ekonomisinin içinden geçti.

Bu şekilde yönetilen bir kulübün ayakta kalmasının da mümkünatı yok .

Bilet , sponsor ve biraz da TS club satışlarından gelen para dışında takımın kasasına giren para yok .

Yorum

• Bizim güncel scout ekibimiz bırak yurt dışında oyuncu izlemeyi torunlarının yardımı olmadan becerip uçak bileti alamazlar

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim güncel scout ekibimiz bırak yurt dışında oyuncu izlemeyi torunlarının yardımı olmadan becerip uçak bileti alamazlar
          Portföyü Transfermarkt olan, mabadını kaldırıp stadyumda oyuncu seyretmeden WyScout ve benzeri programları kullanıp günde elli oyuncu yazınca "scout" olduğunu zannedenlerle yarışırlar.

Bu iş ekip işi. Günler önce bu sayfada dörtlü bir yapıdan bahsettim.

* Mevcut scout departmanı
          * Güngör ve Turgay Hoca ekibi
          * Galerici yönetici ve onun gibi işgüzarlar
          * Cenk Ergün ve diğer danışmanlar

Hatta Samet Hoca'nın basın toplantısına atıf yaptım. Bjk kongresi öncesinde, adaylardan biri ekranda şunu dedi:

"Transferde karar teknik direktöründür. Sağ ayaklı sol açık istedi. Danışmanlarıma sordum. 'Gerek yok dediler'."

Bir paragrafta birden çok soru var:

1) Son sözü teknik direktör söyleyecekse, sen danışmanını niçin dinliyorsun?

2) Kulübün scout departmanı yok mu?

3) Sportif direktör varken, yönetici niçin transfer yapar?

4) Scout ekibi varken, Friedel niçin paralel scout işleri yapar?

Vs.

Bunlar Bjk'nin değil her takımın sorunu.

Şimdi dün biri söyledi. Ahmet Bulut'u da devreye sokmuşuz. Ben yukarıda dört grup saydım ya, siz onu on dörde çıkarabilirsiniz.

Bir yönetici zamanında şöyle anlatmıştı, aslında itiraz etmemiştim:

Üç transferin;

*Birini teknik ekip ister,
          *Birini menajer - yönetici yapar,
          *Biri de izleme komitesi havuzundan yapılır.

Sözün özü, şirketin satınalması böyle karmaşık çalışsa, yıl sonu bütçe toplantısında köpürecek adamlar, konu Trabzonspor olunca "yemelere doyamıyor".

İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Niels nkoukou yu Fransa Ligi'nde menejerlikte alıyordum. O yüzden araştırıp baktığımda yanından geçemezdik gerçek hayatta. Şimdi yedek konumunda. Geçen sezon 29 maçta 3 gol 3 assist yapmış.
          Benim baktığım dönemde Fransa 2. Lig de 20 maçta 6 gol 8 assist.

Gerçekten çok hareketli iyi isim. Brunodan çok daha iyi. Düşüşte olmasından kaynaklı opsiyonlu kiralanabilir. Erenin parası direk verilebilir de
          Evet, Nkoukou. Onunla açıkladı Bruno'yu. İkisini de seyretmişseniz, bize mukayese edip Bruno'yu anlatırsanız memnun olurum.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.01.2025, 10:05.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu scout ekibi işinin mide bulandırışını nasıl çözecek bu adamlar ben anlamıyorum.

Yahu hiçbir şeyi çözmüyorsun kardeşim bu nasıl yönetim ? Nasıl bi idare bu ?

Taraftar diyor ki Cham, Mendy, Pedro, Batagov bu adamları kim bulduysa onları buraya getireceksin. GE-Tİ-RE-CEK-SİN, senin babanın çiftliği mi kulüp?

Dayın da gelse, Şenol Güneş de gelse, ya Özkan Sümer dirilse gelse sana şunlar gelsin dese, kardeşim yapman gerekeni yapacaksın!

Taraftar da scout departmanını sadece oyuncu izler şeklinde değerlendiriyor, çıkıp açıklama yapsana kardeşim bu konuda.

Bu scout dediğin adam aynı zamanda rakip analizi de yapar, rakibi genel hatlarıyla değerlendirir, rakibin oyuncularından biri birkaçı hakkında detaylı bilgi verebilir.

Bu işi sadece alacağımız oyuncuları izleyen kişiler olarak düşünülmemesi gerektiğini de açıklayamıyor musunuz? Çok basit şeyler bunlar, korkunç bir yönetim sergiliyorsun Ertuğrul başkan, etrafında 1 tane iyi yönetici yok. Şenol Güneş senin için çok iyi bir şans ona dua etmelisin...
            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
            Özkan Sümer

Yorum

• Bence bizim futbolcu bakacagimiz piyasalar, fransa, portekiz, belki balkanlar olmali. Mendy, Cham ve Pedro gibi futbolcular bulup, parlatip, iyi paralar kazanabiliriz.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Alınacak oyunculara ek olarak , kiralık olarak gönderilecek gençler ile ilgili bir şeyler yapılıyor mu acaba ?

Mesela , Poyraz , Ali Şahin , Salih , Onuralp gibi isimlerin gelişmesi için ne yapılıyor mesela ?

Bari bunlarla ilgili problemleri hızlıca çözsünler . Çocukların oynamaya ve gelişmeye ihtiyacı var.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Yarım sezonda 4 gol 6 Asist yapmış Cham, tüm sezona hesaplarsan 8 gol 12 asist ediyor. Bunun neyi yetersiz? Cham şu an ilk yazılacak isimlerden biri.

150 profesyonel maçı olan bir oyuncuya tecrübesiz demek tam eski Türk kafası.

- Banza varken Onuachu’ya hiç gerek yok. Kanatlarda sayısal ve kalite olarak çok büyük eksiklerimiz var. Bu durumda Onuachu’ya bu kadar bağlamak çok saçma olur ama bize yakışan bir hamle olur.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  Cham bu gollerin 3 ünü Adanaya attı. Ayrıca çoğu kritik ve sert maçlarda su an zayıf ve etkisiz kalıyor. İsterse 1000 maç oynasın tecrübe sadece maç oynamakla edinilmiyor, oyuncunun mental yapısı da önemli. Mesela Serkan Asan 130 maça çıkmış ama maçlarda öyle hatalar yapıyor ki sanırsın yeni pro olmuş. Demem o ki o mevkide Cham a bel bağlarsak işimiz zor. Ayrıca Onuachu yu şimdi uygun bir fiyata alabilirsek, Banza da kiralık olduğu için, bizim için bu devre ve gelecek sene için faydalı olur.

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cham bu gollerin 3 ünü Adanaya attı. Ayrıca çoğu kritik ve sert maçlarda su an zayıf ve etkisiz kalıyor. İsterse 1000 maç oynasın tecrübe sadece maç oynamakla edinilmiyor, oyuncunun mental yapısı da önemli. Mesela Serkan Asan 130 maça çıkmış ama maçlarda öyle hatalar yapıyor ki sanırsın yeni pro olmuş. Demem o ki o mevkide Cham a bel bağlarsak işimiz zor. Ayrıca Onuachu yu şimdi uygun bir fiyata alabilirsek, Banza da kiralık olduğu için, bizim için bu devre ve gelecek sene için faydalı olur.
                    Avrupada kimseyi torpil ile futbolcu yapamazsın. O yüzden serkan falan yazma boş yere. 4 golğn 3’ü adanaya atıldı ok, peki 6 asist?
                    En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 16.01.2025, 11:24.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence bizim futbolcu bakacagimiz piyasalar, fransa, portekiz, belki balkanlar olmali. Mendy, Cham ve Pedro gibi futbolcular bulup, parlatip, iyi paralar kazanabiliriz.
                      + ukrayna, norveç, izlanda

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avrupada kimseyi torpil ile futbolcu yapamazsın. O yüzden serkan falan yazma boş yere. 4 golğn 3’ü adanaya atıldı ok, peki 6 asist?
                        2 si adana adam istatistiğinin yarısını tek maçta yaptı.
                        Ben Cham'daki gelişimin iyi olduğunu düşünüyorum, Antalya maçında Wakaya vermeyip attığı gol değerli benim nazarımda. Eski maçlarında 10 numaraya yakışmayacak derecede, al ver, stopere oyna başka hiç bir aksiyon yoktu. Son maçlarda kendine güveni arttı, iyi olacağına inanıyorum.
                        Akışkan bir oyun için Cham'a ihtiyaç var. Bu tarz oyunda Bakasetas'dan daha değerli buluyorum. Bakasetas'ı severiz ama 3 kez dürtmeden ayağından top çıkartmıyordu reis.
                        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Alin su Onyemaechi yi 2.5 milyon euro veremiyorsak kapatalim kulubu
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Portföyü Transfermarkt olan, mabadını kaldırıp stadyumda oyuncu seyretmeden WyScout ve benzeri programları kullanıp günde elli oyuncu yazınca "scout" olduğunu zannedenlerle yarışırlar.

Bu iş ekip işi. Günler önce bu sayfada dörtlü bir yapıdan bahsettim.

* Mevcut scout departmanı
                            * Güngör ve Turgay Hoca ekibi
                            * Galerici yönetici ve onun gibi işgüzarlar
                            * Cenk Ergün ve diğer danışmanlar

Hatta Samet Hoca'nın basın toplantısına atıf yaptım. Bjk kongresi öncesinde, adaylardan biri ekranda şunu dedi:

"Transferde karar teknik direktöründür. Sağ ayaklı sol açık istedi. Danışmanlarıma sordum. 'Gerek yok dediler'."

Bir paragrafta birden çok soru var:

1) Son sözü teknik direktör söyleyecekse, sen danışmanını niçin dinliyorsun?

2) Kulübün scout departmanı yok mu?

3) Sportif direktör varken, yönetici niçin transfer yapar?

4) Scout ekibi varken, Friedel niçin paralel scout işleri yapar?

Vs.

Bunlar Bjk'nin değil her takımın sorunu.

Şimdi dün biri söyledi. Ahmet Bulut'u da devreye sokmuşuz. Ben yukarıda dört grup saydım ya, siz onu on dörde çıkarabilirsiniz.

Bir yönetici zamanında şöyle anlatmıştı, aslında itiraz etmemiştim:

Üç transferin;

*Birini teknik ekip ister,
                            *Birini menajer - yönetici yapar,
                            *Biri de izleme komitesi havuzundan yapılır.

Sözün özü, şirketin satınalması böyle karmaşık çalışsa, yıl sonu bütçe toplantısında köpürecek adamlar, konu Trabzonspor olunca "yemelere doyamıyor".

Evet, Nkoukou. Onunla açıkladı Bruno'yu. İkisini de seyretmişseniz, bize mukayese edip Bruno'yu anlatırsanız memnun olurum.
                            Oğuz bey Bruno'yu bizimle adı geçtikten sonra izledim. En son maçlarına baktığımda 3-5-2 de kanat bek oynadı ve açıkcası pek beğenmedim. Varlık gösteremedi. Bir maç daha izleyeceğim. Can sıkıntısına bundesliga maçları izlerim. Nkoukou ise daha dinamik, top tutmayı seven, dripling seven yapıda. Çizgiye inip yerden sert orta yapar. Topu hızlıca 3. bölgeye taşır. Defansif olarak Bruno daha iyi ve fizik olarak dayanıklıdır.

Bruno ise videolarından izlediğim kadarıyla Nkoukou nun bir tık altı. Oda top sürmeyi Nkoukou kadar olmasa da sever. Topu 3. bölgeye taşır. Oda orta kısmında sıkıntıları var. Defansif olarak daha sert ve diridir.

Aslında Bruno standart bek, Nkoukou ise kanat bek e daha çok uyar.

Maliyetleri çok önemli kıstas burada. Ayrıca oyun yapımızda. Bruno pedro kıvamında bir bek oyun yapısı gereği. İki bekinde böyle olması mı yoksa birinin kanat bek olması mı lazım.
                            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Asistlerin ikisi de Adana ya Ben Cham değersiz oyuncu demiyorum. Sadece şu an ki tecrübesiyle, performansıyla direk 11 oynayabilecek, takımı taşıyacak bir oyuncu değil.

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Asistlerin ikisi de Adana ya Ben Cham değersiz oyuncu demiyorum. Sadece şu an ki tecrübesiyle, performansıyla direk 11 oynayabilecek, takımı taşıyacak bir oyuncu değil.
                                O zaman arkasına iyi bir 8 koyarsın. Takımda ortasaha yok, sağ stoper yok, biz olan mevkilerle upraşıyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X