Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Romulo, Suluemana ve Aribo üçlüsü için Göztepeye Baniya,Göktan, Serdar ve Enis'i versek acaba üstüne kaç para isterler
    Romulo: 12 milyon
    Suluemana: 10 milyon
    Aribo: 4 milyon
    =26 milyon euro

Baniya: 1 milyon
    Göktan: 1 milyon
    Serdar: 1 milyon
    Enis: 1 milyon
    =4 milyon euro

kısacası 4 milyon euro artı 20 milyona alırız bence üçünü
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Cerny - Sulemana - Jorginho - Sangare - İyi bir golcü şimdilik yeterli olur

Yorum

• Bir ekstra daha yapalım.Siopis,Onazi tarzı katkı alabileceğimizi düşündüğüm ligimizden 2 futbolcu var.
        -Göztepeden Anthony Dennis henüz 20 yaşında. Isaac Solet de çok iyi başlamıştı ama büyük bir sakatlık geçirdi.
        Anthony Dennis, 21, Nijerya ➤ Göztepe, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 21 Haz 2004, Kaduna, Nijerya

-Adanadan Maestro henüz 21 yaşında
        Maestro, 22, Angola ➤ Alanyaspor, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 4 Ağu 2003, Luanda, Angola
        En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 04.06.2025, 11:48.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu kulüp yazın çok doğru işler de yapsa, hoca hayalindeki oyunu da oynatsa bu takım için ilk 2 çok zor bir hedef.
          Hal böyleyken akıllı davranmak lazım. Sol bek almamak, Savic’i gönderemiyorsan stoper almamak, önceliği ileri uçtaki ihtiyarları göndermeye yöneltmek gibi…
          Sonrakiyi yıllarda da ilk 2 o zaman zor bir hedef olacaktır bu mantıkla. Adamlar üstüne koyarken sen yerinde sayarsan fark iyice açılır.

Kadro kalitesini artırabildiğimiz kadar artırmalıyız.

Bednarek-Sangare-Sulemana-Veratti-Onuachu-Sol bek- bir orta saha daha

Şampiyonluk yılındaki kadro kalitesine bakın, Hamsik, Peres, Gervinho, Bakasetas, Hugo uzar da uzar.

Sen bu kaliteli kadronun içerisinde Ahmetcan’a süre verdin sonrasında da sattın.

Yorum

• Fotosporun haberine gore bu sezon Bundesligadan dusen Holstein Kiel in Japon forveti Shuto Machino’yu Onuachu olmazsa listemize eklemisiz.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              En büyük eksikliğimiz ortasaha futbolcularımızın dinamizmden çok uzak olması.
              Ve buna bağlı olarak ikili mücadele kazanma oranlarımızın, ortasahadan dikine koşuların çok düşük olması.
              Ligimizde bunu yapabilen en kaliteli oyunculardan biri Gedson Fernandes.

Adı geçen M.Sangare ile kıyaslaması için buyrun. Tabi arada lig farkı olabilir ama Sangare Maç Başına İsabetli Uzun Top,Başarılı Koşular ve Kazanılan İkili Mücadele istatistiklerinde çok başarılı görünüyor.

İlk hamlelerimiz Onuachu ve Sangare olursa çok rahat ederiz. Ve oyun kalitemiz gerçekten bu 2 futbolcuyla bile çok değişir.
              Veriler çok olumlu ama ben bu Sangare ye ısınamadım, aradığımız 8 değil gibi, Mendi-Cham havası seziyorum. Gevşek bi ligde oynuyor, burda mala bağlama olasılığı yüksek.

Yorum

• ne sıkırtı var ne tıkırtı!

hep boş işler..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kulüp yazın çok doğru işler de yapsa, hoca hayalindeki oyunu da oynatsa bu takım için ilk 2 çok zor bir hedef.
                  Hal böyleyken akıllı davranmak lazım. Sol bek almamak, Savic’i gönderemiyorsan stoper almamak, önceliği ileri uçtaki ihtiyarları göndermeye yöneltmek gibi…
                  2 iyi transfere bakar. Bu lig o kadar dandik ki

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En büyük eksikliğimiz ortasaha futbolcularımızın dinamizmden çok uzak olması.
                    Ve buna bağlı olarak ikili mücadele kazanma oranlarımızın, ortasahadan dikine koşuların çok düşük olması.
                    Ligimizde bunu yapabilen en kaliteli oyunculardan biri Gedson Fernandes.

Adı geçen M.Sangare ile kıyaslaması için buyrun. Tabi arada lig farkı olabilir ama Sangare Maç Başına İsabetli Uzun Top,Başarılı Koşular ve Kazanılan İkili Mücadele istatistiklerinde çok başarılı görünüyor.

İlk hamlelerimiz Onuachu ve Sangare olursa çok rahat ederiz. Ve oyun kalitemiz gerçekten bu 2 futbolcuyla bile çok değişir.

Evet orta sahada ileri geri etkili kosular yapan gedson,nun yaptiklarini bizde A.omur yapiyordu kimse beyenmiyordu yerine gelenler agir cekim oyuncular oldu
                    Gelecek? 8 numara oyuncu iki yonlu hem hizli hem akıllı olacaksa fiyati 10 milyondan asagi olmaz

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 iyi transfere bakar. Bu lig o kadar dandik ki
                      Dogru yeterki nokta transferler olsun gs bir ara sallandi 2 oyuncu eren lamina ( ust duzeyde degil!) ilk onbire alindi bir anda dengeler yerine oturdu sagbek! olmadigi halde

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        50 kere merkeze adam lazım yazdıysan aynı şeyleri söylemişiz demek ki.

O zaman ne diye Okay’ı Ozan’ı araya katıyorsun? Düşüncelerine güvenmiyormusun da aklınca algı yapmaya çalışıyorsun? Ben nerede Okay Ozan oynasın demişim.

İtalya görmüş Baniya ile sana mutluluklar.

Arda bu yıl 1. yedek olarak beklemeli yer geldiğinde de oynamalı diyorum. Direkt 11 başlamamalı bunu diyorum. Ha sen de bunu diyorsun aslında farkında değilsin.
                        ben okay ozanı sana yazmadım ama üzerine alınmışsın senin tercihin. Algı falan yaptığım yok. Dediğim gibi nokta atışı transferler evet ama u19 dan mutlaka 11 e adam kazandırmalıyız.Adamları yalandan kadroda tutmak ile bu iş olmaz. salih ve arda bu potansiyele fazlasıyla sahip.

Bu sene bizim gereçkten de alt yapıya önem verip vermediğimiz ortaya çıkacak.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Romulo, Suluemana ve Aribo üçlüsü için Göztepeye Baniya,Göktan, Serdar ve Enis'i versek acaba üstüne kaç para isterler
                          limanın tapusunu muhtemelen

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesinlikle katılıyorum. Bu yüzden u19'dan 2 oyuncunun direk ilk onbir örneğin Salih ile Arda, 2 oyunucunun yedek Boran ve Taha olduğu bir kadro
                            planlaması gerekiyor. Batagov, Malheiro, Cham derken aslında iyi seviyede genç oyuncular da buluyoruz bunun gibi iki scout transferi yapıp parayı
                            da forvete gömsek benim için yeterli. Çok koşan genç dinamik bir kadro rakiplerin pahalı dünya yıldızlarıyla dolu kadrolarıyla Trabzonspor ruhuna
                            uygun bir şekilde mücadele edebilir..
                            tamamen bende bunu söylemeye çalışıyorum. Hedef avrupa kupasına katılmak ve oyuncu kazanmak olmalı.Bu lig temponun ciddi iş yaptığı bir lig. Kurduğumuz genç ve dinamik kadro ile beklenmedik bir sonuçta alabiliriz.

Ama bana kalırsa bu dediklerimiz için en kritik olan disiplinli,futbolu bilen,idman kalitesi çok yüksek bir teknik ekip. Bu da bizde yok.

Yorum

• 5 net adam ile ciddi ivme yakalar bu kadro.Birçoğumuz aynı görüşte sanırım.

onuachu,cerny,sangare kritik olanlar.

Yorum

• Southampton bizim iş ortağımız mı? Niçin her yaz ve kış transfer döneminde bunların kapısında aylarca bekliyoruz? Bizi o kapıya götüren menajer kim?
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X