Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eldeki orta saha ile kanat-hücum oyuncuları uyumsuz. Kurgu oturmuyor. Bu orta saha ile anca pres yaparak basarak oynarsın ama hücum oyuncuları buna uygun değil. Hücum oyuncularına göre kurgu yapsan bu kez orta saha düz ve yetersiz kalıyor. 10 numara Cham ise bu iki bölgeye bağlayacak, eşik atlacak oyuncu değil.

Geçen sezonun bazı kısımlarına göre kenarlarda iyiyiz, top tutuyoruz. Bu iyi. Bir ara kanatta Fountas'lı korkunç bir dönemimiz vardı. Merkez ve kanat yoktu.

Yorum

• Sangare, paredes beklerken ve bunlardan aşağısı hiç bir işimizi görmeyecekken tek alameti uzun bacakları ve sprint atmak olan adamı getirdik tam ucuz etin yahnisi.

Oyun zekası, vizyonu , liderlik kapasitesi ve en önemlisi büyük maç / takım deneyimi olmadigi net olan bu arkadaşımız ile muhtemel mendy-cham-folcarelli beraberliği ancak çok yüksek pres ile kapılan topu nwakaeme'nin yada zubkovun ayağına gönderip kenarlardan oyun oynamayı getirir başka da bir beklentim yok.

He, koşan basan takım oluruz işte.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Okay Ozan Jon Mendy Folcarelli Cham

sene sonuna kadar üst üste iki maç aynı üçlüyle oynayamayız
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Yine planlamadan uzak, insanın akıl sağlını bozan süreç.

Madem Bondarenko ile anlaşma zemini oluşturmuşsun git ilk onu al abi!Onu kurtar sonra diğerlerini zorla..

Kendini Gs ile Eren konusunda o duruma sokma..

35 yaşında adama yangından mal kaçırır gibi 1.5 milyon verme! veriyorsan da adama 657 tabi memur gibi takımın anahtarını veme!

Dombili Ozanı tekrar kazanacam millet de görecek narsistliğinden vazgeç..

Şenol Hoca her zaman futbolculara dokunur! verim alırcılarının çok gazına gelme! Ne futbol eski futbol ne de sen eski Güneşsin!

Milleti yerinde oynat, takımı çorba yapma!
          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Folcarelli transferini beğenmesem de son dk stoper almadıkları için sevindim , teselli oldu

Yine de temkinli olmak lazım geceye daha var.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Safacan'ın Avrupai düşünün diye yazıp sırıtırken kastettiği topçu bu muymuş ? Ppüüühh
              Fransa asyada mi?

İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sangare, paredes beklerken ve bunlardan aşağısı hiç bir işimizi görmeyecekken tek alameti uzun bacakları ve sprint atmak olan adamı getirdik tam ucuz etin yahnisi.

Oyun zekası, vizyonu , liderlik kapasitesi ve en önemlisi büyük maç / takım deneyimi olmadigi net olan bu arkadaşımız ile muhtemel mendy-cham-folcarelli beraberliği ancak çok yüksek pres ile kapılan topu nwakaeme'nin yada zubkovun ayağına gönderip kenarlardan oyun oynamayı getirir başka da bir beklentim yok.

He, koşan basan takım oluruz işte.
              Taraftarın beklentisine ve adı geçen oyunculara kıyasla çok sönük bir isim. Ben şahsen 8 için daha tecrübeli bir isim bekliyordum, bende hayal kırıklığı oldu diyebilirim.

Takımda çok büyük bir lider eksikliği var.
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Folcarelli ismini ilk defa duyuyorum. Şimdi Youtube'dan geldim. Bana hem ismi, hem fiziği, hem saçı, hem de youtube videolarındaki kesitler Fellaini'yi hatırlattı. Fellaini'yi hiç sevmezdim. İnşallah Focarelli'yi severiz.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Folcarelli transferini beğenmesem de son dk stoper almadıkları için sevindim , teselli oldu

Yine de temkinli olmak lazım geceye daha var.
                  Twitter'a bakarsak stoper alabiliriz. Hoca istiyormuş.

Yorum

• Yine net adam değil.
                    Zaten kalabalık ortasaha fark yaratacak birine,bütçemizin büyük bölümünü yatırmamız gerekirken yine kumar oynadık.
                    Geçmiş olsun.
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Twitter'da Folcarelli adını gördüğümde içimden "aha bizimkiler kemikkıran İtalyan stoper almışlar" dedim, megersem Fransa ikinci ligi topçusuymuş.

Youtube videolarındaki kesitlerde topu ileriye sürebiliyor, yerden iyi de pas verebiliyor. Zamanlaması biraz geç gibi, bir de uzun paslarda topun dibine çok giriyor, top aheste aheste öbür kanada gidiyor. Sanki sahanın bir yanından diğer yanına telgraf çekiyor.

Oldum olası uzun 8 numaraları sevmemişimdir. Oyun kurucu 8 numara dediğin adamın götü biraz yere yakın, ayakları da hafif çarpık olacak. Sülün gibi 8 numara.. bilemiyorum.

İnşallah iyi çıkar da bir ayıbımızı örter.

Yorum

• İlk olarak Beypba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yine planlamadan uzak, insanın akıl sağlını bozan süreç.

Madem Bondarenko ile anlaşma zemini oluşturmuşsun git ilk onu al abi!Onu kurtar sonra diğerlerini zorla..

Kendini Gs ile Eren konusunda o duruma sokma..

35 yaşında adama yangından mal kaçırır gibi 1.5 milyon verme! veriyorsan da adama 657 tabi memur gibi takımın anahtarını veme!

Dombili Ozanı tekrar kazanacam millet de görecek narsistliğinden vazgeç..

Şenol Hoca her zaman futbolculara dokunur! verim alırcılarının çok gazına gelme! Ne futbol eski futbol ne de sen eski Güneşsin!

Milleti yerinde oynat, takımı çorba yapma!
                        Şenol Güneş'in şutlanması en önemli transferimiz olur. Geldiğinden beri sergilediği şımarık, disiplinsiz, ukala hareketlerini bir türlü değiştirmedi. Zubkov'u 10 numara oynatması bardağı taşıran 587. damla oldu. Eyüp'e karşı içeride kaleyi tutan 2 şutumuz var. İkisi de organize ataktan gelmedi. Geleli 8 ay oldu hala takımın ne oynadığı bir gram belli değil.
                        “Beşiktaş için canımı veririm.”
                        —Şenol Güneş

Yorum

• Folcarelli nedir ulan???? Adamin istatistikleri bile kötü. Bu neyin kafasi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Takımda 1,5 senedir ceza sahası içine ara top bırakan tek oyuncu Umut oldu onu da devre arası oyundan çıkarıp uçağa bindirdiler. Tuhaf gerçekten.

Yorum

• Folcarelli hem 8 hemde 10 numara oynuyormus
                              50 macta 4 gol 5 asist..

Bu yönetim inanilmaz.. baskana sorsan bana taliscadan daha iyi dediler o yüzden aldim der

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Baker sağa sola geriye oynamaktan başka şey yapmıyor, bu adam dikine oyunu düşünüyor, top sürme girişimi var sürekli. 1 milyona denenebilecek bir adam ama ihtiyacımız bu muydu sormak lazım. Elinde Ozan-Lundstram olmaz o zaman al, Okay-Ozan-Mendy-Lundstram olan takıma bir de bunu eklemek ezbere yapılan iş. Adam bu 4 oyuncudan farklı olmasına rağmen yapılan iş yanlış, fuzuli şişirme. Elinde Mendy olur maestro 8 olur, o zaman bunu alırsın orta sahayı yedeklemek için.
                                Avci döneminde herkes o sekilde oynuyordu Videolar farkli izlenimler veriyor..Bu oyuncu ile taraftarin kimyasi uyusacak gibi geldi bana..Gülec yüzlü pozitif birisi..Onuachu ya benzettim o acidan..

Yönetim icin ihtiyac ön planda degil..Ne kadar cok transfer o kadar cok rant..Bazi oyunculara bildirildiginden cok daha fazla ödeme yapiliyor olabilir ama cogu oyuncunun cebine cok daha az para giriyordur..En iyi örneklerden birisi Koita..O kadar örnek varki son 17 senedir..Say say bitmez. Koita, Kasimpasa ya kiralik gittiginde yillik 93 bin Euroya anlasmis yani 1-2 bin Euronun pazarligini yapmis ve geri kalan 1,4 milyoncugu da Ts kasasindan tamamlanmis.Oyuncunun cebine o kadar girse ne diye 1-2 binin pazarligini yapmis olsun.. Denswill ile 2,5 milyona anlasilmis ve niceleri..Bu paralarin kimlerin cebine girdigini tahmin etmek zor degil..Kadroda yigilmalarin sebebinide buna bagliyorum. 5 oyuncu yerine o paraya 2 tane yararli oyuncu alsalar daha mantikli olmaz mi diye soruluyor sayfalarca..Rantci zihniyete göre 5 olmasi daha iyi..

IHO minimum 75 milyon Euro yu ucurdu ama en azindan isimli kariyerli adamlarda aliyordu..E.D ise her transfer döneminde 10-15 tane siradan oyuncuya saciyor bu paralari..Bu yüzden de iki üc mislisini ucurabiliyorlar..75 milyoncugun iki üc mislisi yani..
                                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 11.02.2025, 13:30.
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X