Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Paul onuachu hayırlı olsun beyler pazartesi trabzonda olucak 5 milyon euro arti avrupa kupasına katılırsak 1 milyon euro daha maclarin 4 te 3unde oynarsa 1 daha hong da gelecek emin olun . Mendy için crystal palace 10 seviyelerine çıktı bardhi nin la liga ya kiralanacak getafe ve villareal kiralamak istiyor trezege Arap kulüpleri ile görüşme halinde son durum bu
    Bilgiler için teşekkürler renktaş, eksik olma.

Onaçu her hali ile güzel haber,
    Hem geliyor olması, hem bahsi geçen para güzel.

Mendy için 10 güzel para bence,
    İlerde iyi bir hoca ile fark yatarmıydı bilemiyorum ama bizde mundar oldu çocuk, eksikliği çok hissedilmeyecektir.

Koreli için bi fikrim yok,
    Bazı renktaşlar ilaç olur derken, bazıları çok yetersiz diyor, tamamen kumar ama denemekte fayda var.

Bardi nin gidecek olması da güzel haber,
    Mücadelesine ve samimi oyununa saygı duyuyorum ama yetersiz, İnşallah gerçekleşir bu transfer.
    En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 24.08.2024, 14:58.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Transferin kesin olarak bittiğini ilk duyuran gazeteci olan Safa Can'a göre Cham için 4 milyon Euro + bonuslarla anlaşmışız. Bonuslar ne kadardır ve nedir bilmiyorum ama bonservis bedeli makul duruyor şimdilik. Tabii bu cümleyi umarım gelecek yılın mayısında da kurabiliriz.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Cham 4 milyon iyi. Nasıl çıkar ne yapar bilemiyoruz tabi ama hem yaşı genç hem de potansiyelli topçu. 35 lik adama vermektense bunlara ver.

Trezege ve Bardhiyi satabilirsek iyi olurdu. Hele ikisinden 8-9 milyon euro alsak mis.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 24.08.2024, 15:05.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam yanlış anlama ama kaçırdığı pozisyon olarak hele bizi deli eder dediklerin hangisi bu özette
          Üç çok iyi düşünüp bitiremediği şut ve golü var benim gördüğüm
          Maçtan bağımsız dediysen bilemem oyuncuyu hiç bilmiyorum
          Hocam ilk iki pozisyon bizim maç boyu yakalayacağımız pozisyonlar. Onları kaçırıyor kolay gol atamıyor. Bazı oyuncular rahat ve karşı karşıya iken atamıyor. Bu da onlardan biri bana göre.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam ilk iki pozisyon bizim maç boyu yakalayacağımız pozisyonlar. Onları kaçırıyor kolay gol atamıyor. Bazı oyuncular rahat ve karşı karşıya iken atamıyor. Bu da onlardan biri bana göre.
            neyse zaten onachu'yu alıyormuşuz. iyi oldu boşverin

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ofansif oynamanın bi takım dezavantajları olur zor maçlarda cham i kanada kaydirirsin visca yerine
              Üstteki transfer kulisi için teşekkürler.

Yalnız Cham öyle çizgide oynayabilecek bir oyuncu değil.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Teklic-Fountas-Denswill-Trezege yi satip. Yerlerine Cham, Hong ve Tolu Arokodare yi alip yabanci sayisini 14 yapmak gerek. Birtane de mavi kart hakkini Nuraly Alip kullanmak gerek. Olurda Bardhi ile de yollari ayira bilirsek bu sefer birtane daha potansyel kanat alirdim.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Üstteki transfer kulisi için teşekkürler.

Yalnız Cham öyle çizgide oynayabilecek bir oyuncu değil.
                  Oğuzum, kıymetli kardeşim,
                  Ben çizgi mizgi anlamam, olumlu konuştun bende sana güvendim umut bağladım,
                  İyi çıkarsa Allahtan,
                  Kötü çıkarsa senden bilirim ona göre.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak 61KaleArkasi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teklic-Fountas-Denswill-Trezege yi satip. Yerlerine Cham, Hong ve Tolu Arokodare yi alip yabanci sayisini 14 yapmak gerek. Birtane de mavi kart hakkini Nuraly Alip kullanmak gerek. Olurda Bardhi ile de yollari ayira bilirsek bu sefer birtane daha potansyel kanat alirdim.
                    Mavi kart kontenjanı, geçen sezon sözleşme yapılan oyuncular için geçerli. Bjk - Bahtiyar örneği gibi...

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oğuzum, kıymetli kardeşim,
                    Ben çizgi mizgi anlamam, olumlu konuştun bende sana güvendim umut bağladım,
                    İyi çıkarsa Allahtan,
                    Kötü çıkarsa senden bilirim ona göre.
                    Estağfurullah, allame değilim, hele futbol konusunda... O çocuğu iki sezona yakın seyrettim. Adam olacak çocuk şeyinden belli olur derler. Bu da izlettirdi. Üstelik Ligue1'in hücum gücü,tetenek sınırı en kısıtlı takımında. Sıçrama yapması gerekiyordu. Şimdi etrafında daha klas oyuncular olacak. Soru şu:

Bu rekabeti mental açıdan kaldırabilecek mi? Yani kırılma anını başarabilecek mi?

Gelme ihtimalini düşük buluyordum. Almanya ve Çekya'dan (Slavia) teklif olduğu yazılmıştı yaz başında.

Hayırlı olsun.
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.08.2024, 15:29.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Mendy'yi satmak bir çuval inciri berbat etmek oluyor

Orta saha da aklı başında bir oyuncun var zaten
                      Bunu da satarsan kapat git

Satılacak 50 tane isim var
                      Önce bunları sat

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        neyse zaten onachu'yu alıyormuşuz. iyi oldu boşverin
                        Paul geliyorsa durumu nasıldır acaba? Yani hazır gelebilecek mi? Yoksa form tutmasını mı bekleyeceğiz?

(UEFA)

Yorum

• Vakti zamaninda bu avci illeti gelirken kendisini istemeyen tek tuk taraftar vardi bu forumda. Demek ki forumun ileri goruslu bireyleri onlarmis. Geri kalan herkes Avci nin cok iyi bir hoca oldguna inaniyordu 2020 kasiminda.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mendy'yi satmak bir çuval inciri berbat etmek oluyor

Orta saha da aklı başında bir oyuncun var zaten
                            Bunu da satarsan kapat git

Satılacak 50 tane isim var
                            Önce bunları sat
                            aynen, bir de satacaksan gerçekten iyi paralara satacaksın. yoksa açığını kapatmak için o paraları harcıyoruz zaten. şimdi mendyi 10'a satsak yerini 15'e ancak doldururuz.
                            En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 24.08.2024, 15:53.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vakti zamaninda bu avci illeti gelirken kendisini istemeyen tek tuk taraftar vardi bu forumda. Demek ki forumun ileri goruslu bireyleri onlarmis. Geri kalan herkes Avci nin cok iyi bir hoca oldguna inaniyordu 2020 kasiminda.

https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921391378
                              Geldiği sezon ve şampiyonluk senesinin ilk yarısı gayet iyi oynattı, şu an berbat durumda,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              trabzonspor

Yorum

• Mandy'nin satılmasına ancak 20-25 milyon avroya razı oluruz. Bir de Salih Malkoçoğlu'na fırsat verilmesi şartımız olur. Aşağısı kurtarmaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X