Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fransa'dan Pablo Rosario'yu isterim.
    Kontenjan bahanesi ile ortayı boş bırakmak büyük hata olur.

Yunanistan, Rusya ve Bae'de transfer sezonu devam ediyor.

Baka, Larsen ve Visca'yı değerlendirmek lazım. Her türlü kazançlı çıkarız.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dış basında Pepe için Arsenal'in 3 Milyon Sterlin kazandığı yazıyor.

Hem bonservis ödeyip hem tek senelik anlaşma yapmamışızdır. Her yerde farklı şeyler yazılıp çiziliyor.
      Bakalım şeffaf şekilde verileri açıklarsa göreceğiz.
      İmaj hakkı vs ile kamufle ederseler Bartra da gibi.
      Anca belki finansal raporlarda görünür.
      Mendy transferi de o fiyatlar kötü o maaşa tutarsa yüksek bonservis alamayız 2 mio Euro maaş için Avrupa’da vergiler ile 3,7-4 mio brüt vermeliler.

Belki ıngıltere ol alt tarafı yakınlar o maaşı verir.
      Jairzinho bu konuda hak veriyorum.
      18-20 yaş arası yeteneğe yüksek bonservis düşük maaş transfer yapmalıyız.
      Sonra düşünüyorum bu gençler bize gelip ileri yerine geri giderler diyorum .
      Hem paramıza hem oyuncuya yazık olur diyorum.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kağıt üzerinde iyi oyuncular ile anılıp bir kaç transfer yaptık diye yanılgıya kapılmayın. Bu dönem transferler adına hayal kırıklığı olarak kayıtlara geçecek. Alınan tüm stoperler yetersiz. Lig bittiğinde pepe ye 10 maç için mi 3m verdik diye buralarda ağlar dururuz. Mendy nin içinden kante filan çıkmazsa finansal anlamda da bu dönem yaşanan transfer bilançosu terse dönmez.

Bazen Sevinç Bazen Keder
        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Bonservis verip 1 yillik kontrat imzalanırsa tesisleri basması lazım taraftarın. İyice dalga geçer oldular
          Hangi koltukta oturduklarinin farkina varsın reziller.

Yorum

• pepe transferi ya sturridge gibi fiyasko olacak yada sörloth gibi 1 sene oynayıp arkasından üzüleceğimiz transfer olacak. ortası yok. maddi olarak sıkıntı yaşadığımız bir dönemde bu kadar maliyetli bir oyuncunun bunların farkında olup sahada elinden gelmesi yapması gerekiyor.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 8 transferi ne durumda..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Pepenin parası ile ilgili soyle dusunmek istiyorum
                Biz pepeye ek para vermeyecegiz
                Sadece 3 milyon kiralama ucreti vereceğiz

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bonservis verip 1 yillik kontrat imzalanırsa tesisleri basması lazım taraftarın. İyice dalga geçer oldular
                  Hangi koltukta oturduklarinin farkina varsın reziller.
                  Hem 3 milyon bonservis, hem oyuncuya enaz 3 milyon euro verip, bir de 1 yillik sozlesmenin hicbir mantigi olmaz. Boyle bir anlasma varsa mutlaka opsiyon olmak zorundadir. Bir de ne zaman oynamaya baslar bilmiyoruz , afrika kupasi da 5_7 mac kaciracagi soyleniyor.
                  20 super lig.maci icin cok ama cok fazla luks olur.

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kağıt üzerinde iyi oyuncular ile anılıp bir kaç transfer yaptık diye yanılgıya kapılmayın. Bu dönem transferler adına hayal kırıklığı olarak kayıtlara geçecek. Alınan tüm stoperler yetersiz. Lig bittiğinde pepe ye 10 maç için mi 3m verdik diye buralarda ağlar dururuz. Mendy nin içinden kante filan çıkmazsa finansal anlamda da bu dönem yaşanan transfer bilançosu terse dönmez.
                    Stoperlerin yetersiz olduğu konusuna katılıyorum.Evet yeniler zamanla alışınca daha iyi performans gösterirler belki ama benkovic ile baniyanın arkasına atılan her topta pozisyon yiyoruz.

İkisinin arasına atılan her topta da ciddi pozisyon atlatıyoruz.Neymiş uzun boylu stoperler,hava hakimiyeti vs?Kaldı ki hava hakimiyetlerinin de ne kadar olduğu tartışılır tabi.

Rizeden 3 tane yediğimizde bunların ikisi hava topuydu.Hava hakimiyeti,boy uzunluğundan ziyade pozisyon alma bilgisiyle daha çok alakalı.

Eğer senin pozisyon alma öngörün,topun gelişine göre kendini ayarlama kabiliyetin yoksa,kendi boyunu aşan hiçbir hava topunu alamıyorsun.

Tekkenin veya egemenin de boyu çok uzun değildi,fakat inanılmaz bir timingleri ve pozisyon alma sezileri vardı.

Fakat eğer bunlar da yoksa,sonrasında da kalkıp hava topu hakimiyetinden bahsedemezsin.Çünkü ne kadar uzun boylu olursa o kadar ağır kalıyor defansımız.

Bunların teki uzun ve hantal ise yanına Edgar gibi görece daha kısa fakat hızlı ve çevik bir süpürücü defans olmalıydı.Bu defans hattı kesinlikle kimseye arkasını rahatça yaslatıp maç izlettiremez.

Mendyyi hiç canlı izlemedim.Videolarda gördüm,videolar en iyi olduğu anların derlemesidir.Fakat videolarda bile ben kesici bir 6 no görmedim.

Daha çok 6,8 karışımı gibi oynayan kesinlikle rakibine yapışıp,rakibini bozan,rakibe adım attırmayan bir 6 no tanımı ile pek uyuşmuyor gibi.

Hatta siopisinde videosunu koyup karşılalaştırdım.Bu anlattığım 6 no tanımına siopis daha çok uyuyordu.

Gelsin bir de canlı izleyelim.Ama bence sağlam 6 no ya da kesinlikle ihtiyacımız var.

Zaten defans hattı çok da güven vermiyorken;mendy,baka,8 no ile çıkılan maçta bizim orta alan ve defansı hallaç pamuğu gibi atarlar.Rizenin PTT topçuları bile darmaduman etti orta sahayı ve defans hattımızı.

Ama sorsan hedefimiz şampiyonluk!Gülmemek elde değil
                    En son Macellan tarafından düzenlendi; 09.09.2023, 11:28.

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stoperlerin yetersiz olduğu konusuna katılıyorum.Evet yeniler zamanla alışınca daha iyi performans gösterirler belki ama benkovic ile baniyanın arkasına atılan her topta pozisyon yiyoruz.

İkisinin arasına atılan her topta da ciddi pozisyon atlatıyoruz.Neymiş uzun boylu stoperler,hava hakimiyeti vs?Kaldı ki hava hakimiyetlerinin de ne kadar olduğu tartışılır tabi.

Rizeden 3 tane yediğimizde bunların ikisi hava topuydu.Hava hakimiyeti,boy uzunluğundan ziyade pozisyon alma bilgisiyle daha çok alakalı.

Eğer senin pozisyon alma öngörün,topun gelişine göre kendini ayarlama kabiliyetin yoksa,kendi boyunu aşan hiçbir hava topunu alamıyorsun.

Tekkenin veya egemenin de boyu çok uzun değildi,fakat inanılmaz bir timingleri ve pozisyon alma sezileri vardı.

Fakat eğer bunlar da yoksa,sonrasında da kalkıp hava topu hakimiyetinden bahsedemezsin.Çünkü ne kadar uzun boylu olursa o kadar ağır kalıyor defansımız.

Bunların teki uzun ve hantal ise yanına Edgar gibi görece daha kısa fakat hızlı ve çevik bir süpürücü defans olmalıydı.Bu defans hattı kesinlikle kimseye arkasını rahatça yaslatıp maç izlettiremez.

Mendyyi hiç canlı izlemedim.Videolarda gördüm,videolar en iyi olduğu anların derlemesidir.Fakat videolarda bile ben kesici bir 6 no görmedim.

Daha çok 6,8 karışımı gibi oynayan kesinlikle rakibine yapışıp,rakibini bozan,rakibe adım attırmayan bir 6 no tanımı ile pek uyuşmuyor gibi.

Hatta siopisinde videosunu koyup karşılalaştırdım.Bu anlattığım 6 no tanımına siopis daha çok uyuyordu.

Gelsin bir de canlı izleyelim.Ama bence sağlam 6 no ya da kesinlikle ihtiyacımız var.

Zaten defans hattı çok da güven vermiyorken;mendy,baka,8 no ile çıkılan maçta bizim orta alan ve defansı hallaç pamuğu gibi atarlar.Rizenin PTT topçuları bile darmaduman etti orta sahayı ve defans hattımızı.

Ama sorsan hedefimiz şampiyonluk!Gülmemek elde değil
                      Mendy 6 numara 8 oynuyucak skor potansiyeli yok hiçte olmadı angers de iki 6 oynuyorlar di bentaleb ile berat hamsik bakasetas üçlüsü delik deşik olmadıysa mendy berat baka 3 lüsu hiç delik deşik olmaz .. mendy süper lig için üstün bir fiziğe sahip topla çabuk pas şiddetini iyi ayarlıyor ama skor yapma potansiyeli çok yok besiktas maçında gedson a karşı nasipse görürsün nasıl bir oyuncu olduğunu.. Ben olsam pepe mendy onuachu transferleri sonrası tochi ye bak bu takımın 8 numarası olacaksın derdim tochi mendy ikilisi süper ligi dom8ne etmezse futbol izlemeyi birakirim

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onuachu ceza sahasında dikilse 10 gol atar muhtemelen.
                        Ahaha İyiydi haketten, Fırfır serbest mi

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          8 almadığımız senaryoda nasıl oynarız?

——————-Uğurcan—————-
                          Mehmet—Baniya—Benkovic—Eren
                          —————-Mendy—Berat———
                          Pepe—————Baka—————Trezege
                          ——————-Onuachu————-

Gibi mi? Merkezin sağlam kalması lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Hoca 4-2-3-1 oynatmıyor işte... 4-1-4-1, 4-3-3 veya 4-1-3-1-1 oynatmış önceki takımlarında bir kaç varyasyon daha var. Ama hocanın sitemlerinde çok da inat etmediğini görüyoruz. Oyuncu grubunun yeteneklerine göre değişiyor...Sistemleirn çok da Bi önemi yok açıkçası, hangi futbolcudan hangi bölgede maksimum verimi alacağını bildikten sonra sistemler teferuaattan ibaret...

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mendy 6 numara 8 oynuyucak skor potansiyeli yok hiçte olmadı angers de iki 6 oynuyorlar di bentaleb ile berat hamsik bakasetas üçlüsü delik deşik olmadıysa mendy berat baka 3 lüsu hiç delik deşik olmaz .. mendy süper lig için üstün bir fiziğe sahip topla çabuk pas şiddetini iyi ayarlıyor ama skor yapma potansiyeli çok yok besiktas maçında gedson a karşı nasipse görürsün nasıl bir oyuncu olduğunu.. Ben olsam pepe mendy onuachu transferleri sonrası tochi ye bak bu takımın 8 numarası olacaksın derdim tochi mendy ikilisi süper ligi dom8ne etmezse futbol izlemeyi birakirim
                            Berat hamsik baka üçlüsünün arkasındaki stoperler daha fazla güven veren isimlerdi.Defans zaten benim için tamamen soru işareti.

Orta alan ise;Mendy yi dediğim gibi hiç izlemedim.Videolarında da söylediğim özellikte de bişey göremedim

Ama gelsin canlı izleyelim.Yeter ki aradığımız 6 no kendisi olsun

Yorum

• kalan 6 gün içerisinde oyun kurucu orta saha alınmazsa takımda hiç bir gelişme olmayacaktır. takım sene başındaki futbolu oynamaya devam edecektir. devşirme oyunculardan oyun kurucu yaratmaya çalışmak kumarını bir kenara bırakmak gerekiyor. onuachu'yu kanatlardan iyi beslemek lazım ve ceza sahası içine bol bol topu onunla buluşturmak gerekir. bir şekilde bir olmaz iki olmaz üçüncü de golü yapar.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Socrates'te Emre Özcan'ı dinledim. Pepe için konuştu. Kendisini açık alan oyuncusu olarak nitelendiriyor. Biraz bulanık konuştu yani transferden pek hazzetmemiş gibi geldi bana. İyi niyetine inanırım yani kıskanıp beğenmezlik yapmaz.

Hoca nasıl bir sistem kuracak çok merak ediyorum.

Onuachu ve Pepe'den mali ya da saha içine dair endişelerim yok değil ama kadro o kadar zayıftı ki onlar geldi diye mutlu olmadan edemiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X