Fatih Tekke Zubkov gitsin değil de iyi teklif olursa gitsin demiştir benim bildiğim onun istediği kanat oyuncuları dribling'i iyi olan, adam eksilten süratli oyuncular. Forvette de ilk tercihi Romulo'dur Onuachu'dan ziyade.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePedro veya Batagov'dan herhangi birini hülle ile gs ya da fb alırsa ne Erto kalır ortada ne de Tekke.
Bu arada benim fikrim Pedro yu beğenmekle birlikte hülle yapılıp 3 bacılarda oynayacak falan çapı yok, bizde olur, oralarda fark yaratamaz.
Batagov ise dünya üzerinde 3-5 takım hariç hepsinde oynayabilir, müthiş uşak, İnşallah kalır ve çocuğu köreltmeden zevkle izlemeye devam ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePedro veya Batagov'dan herhangi birini hülle ile gs ya da fb alırsa ne Erto kalır ortada ne de Tekke.
Hiç bişey olmaz. Stad ertonun paralı askerleriyle dolu. Sosyal medyada büyük başkan naraları atıyorlar.
Sen ben toplansak sesimizi kimse duymaz.
Kısacası umut bu topraklardan gitti.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZubkov gider, Werner gelirse sahada ne oynadığı belli olmayan üçlü savunma, çift forvetli bir şey gelir. Savic kalacakken 3. stoper isteği de buradan geliyor muhtemelen.
4-3-3 veya 4-2-3-1 harici sistem kabulümüz değildir.
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBomboş sistem. Fatihe bir çarpı da ben koyarım.
4-3-3 veya 4-2-3-1 harici sistem kabulümüz değildir.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerende de benzer değilmiydi yanlış mı hatırlıyorum
5 felan haberleri yapıldı boy boy
3+ bonuslara bitti dediler
pedro için 10lu rakamlar geliyordu
şimdi 7+ bonus haberleri girdiler
Uğurcan için de 5+ bonus bekliyorum
yönetim ve çapsız muhabirleri
eyy pedronun lizbondaki forma numarasına kadar bilen tüncel vd.
trezeget kulüple dalga geçerken nerdeydiniz
1.5 gibi komik rakama gittiğinde neden merak edip peşine düşmediniz?
ya da düştünüz de susun diye emir mi geldi?
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam elbette Avrupada olmayışımızın bir katkısı vardır bu duruma ama Kasımpaşa 5 milyon euroya Aston Villaya topçu satabiliyorsa senin yılın 11ine seçilmiş 10 gol skor katkısı yapmış bek oyuncun 7 milyon euroya satılmaz.
Sanki dersin müthis futbol oynadik da parladi...
Diyeceksiniz ki peki sebep ne niye böyle oldu, Cornelius satildiktan birkaç ay sonra Agaoglu devre disi birakildiginda "parayi hep Erto buluyor sen yoldan çekil" denilerek al asagi edildigini akliniza getirin parçalari birlestirin, sonuç ortaya çikiyor...
O transfer dönemi okkali 1-2 satis yapsaydik diyebilirler miydi Agaoglu'na "sen ne ise yararsi çekil buradan" diye he ?
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcularımıza teklif gelmemesinin bir sebebi de taraftar. Sosyal medyada öyle bir linç kültürü var ki ben Pedroyu alacak olsam düşünürüm mesela. Taraftar bu kadro yapısıyla oyuncudan Messi performansı bekliyor inanılır gibi değil.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5. hafta kayseri deplasmanı 3-1 yeniliyoruz, hoca oynadığımız en iyi oyundu diyor. forumda kan gövdeyi götürüyor
Akhisar Belediyespor a deplasmanda 3-0 yenilen Trabzonspor da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, oyunun son 20 dakikalık bölümü dışındaki mücadele ve arzudan memnun olduğunu söyledi. Genel anlamda gol pozisyonları yakalamalarına rağmen...
Akhisar Belediyespor'a deplasmanda 3-0 yenilen Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, oyunun son 20 dakikalık bölümü dışındaki mücadele ve arzudan memnun olduğunu söyledi.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePedro transferinde bi bokluk var hülle falan olursa şaşırmam ordan gs'ye gider kesin
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunların tek derdi kendi reklamlarını yapıp para yemek. Başarı falan hikaye. Trabzonsporu düşündükleri falan da yok. Bunlar gitmeden bize huzur yok.
İlk 11e koyacağın 3-4 adamın varken sen 2sini gönderme peşindesin. Amaç ne? Yerleri dolacak mı? Hayır tabiki.
Yes de süpriz ayrılık olabilir demiş. Kesin batagovu falan da satıyor bu çapsızlar. Allah bize sabır versin.
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöztepe Romulo İçin Trabzonspor’dan ;
6 Milyon Euro Bonservis
Taha Altıkardeş’in %20 Payından Vazgeçilmesi
Denis Draguş’u Bonservisi İle
Arda Veya Salih’ten Birini Bonservisi İle İstiyor.
Mamadou Sangare ��
Rapid Wien İle Prensip Anlaşmasına Varıldı.
Oyuncu İle Görüşme İzni Alındı.
Fatih Tekke İle Sangare Görüştü.
Maaşta Sorun Yok.
Ancak Sangare 20 Milyon Euro Serbest Kalma Bedeli Koymak İstiyor.
Ayrıca %10 Pay İstiyor Kendisine.
Batagov'u da satma kararı alınmış.
Zubkov ile Sikan için de Fatih Tekke teklif gelirse satılsın raporu vermiş.bunlar ne yiyip iciyor diycem de adamlar da anlamis bizimkilerin is bilmezligini.
Yorum
-
Takımda işe yarar kim varsa transferde adı geçiyor.Ayrılma istekleri kulübe yağmur gibi yağıyor sanırım.Seneye Avrupa'da olmayacak takımdan kaçış bu.
Gönderilmesi gerekenlerden ise ses yok.Kontratları var,aldıklarının yarısını başka yerde alamazlar.En son Larking tarafından düzenlendi; 10.06.2025, 01:43.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Son senelerde oyuncularımıza yapılan teklifler ve Türk kılğplerinin bizden istekleri ile ihtiyaç duydukları oyuncuları bile alırken bize maaşlarını ödetmeleri şunu gösteriyor ki bu külüp bütün dünyada örnek gösterilecek seviyede bir gerizekalılığa ulaşmış durumda. Ya da bu rakamlar yalan biz soyulup aptal yerine konuluyoruz. Başka açıklaması yok bunun.
Normal şartlarda Orsic'i transfer etmek için genç oyuncusunu göztepeye veren bu yarım akıllıların şu tekliften sonra göztepeye siktir çekmesi ve tahadan dolayı ölümüne pişmanlık duymaları gerekirken biz şu an her şeye olabilir gözüyle bakıyoruz. Yani neden olmasın ki? Bu adamlarda yüz diye bir şey yok neden olmasın?OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum