Malheiro, 5 dakikalık videosunu izledim. Eren Elmalı'nın, kasımpaşa da parlamış hali, oyun stilini ona benzettim. sonu onun gibi olmasın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalheiro, eğer yanılmıyorsam. Eren Elmalı'nın, kasımpaşa da parlamış hali, oyun stilini ona benzettim. pek kanım ısınmadıS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScout ekibinde 2 tane görüştüğüm tanıdığım var kardeşim, 30 yaş üstü sağ bek istediği bilgisini bir türlü ögrenebiliyorum.
Geveleme ne demek biraz üslüp lütfen.
Bana kafayı takan çok fazla zaten çok da umrumda değil beni bilen biliyor.
Ben kimseye burdaki X şahıslar gibi hakaret felan etmem, saygı duyuyorum, herkesin yaptığı kendi karakterini gösterir.
Duyum, kaynak mı ? Tweeterdan gördüklerimi de buraya yazıyorum, kimin yazdığını yazmayı unutuyorum bazen o kadar.
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalheiro, 5 dakikalık videosunu izledim. Eren Elmalı'nın, kasımpaşa da parlamış hali, oyun stilini ona benzettim. sonu onun gibi olmasın
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeveleme kelimesini geri aliyorum, ozur dilerim. Ama sakin yanlis anlama benim kulubumdeki bir calisan üstelikte scout ekibinden biri disariya, hemde bir foruma surekli yazi yazdiklerini bildihi birine en ufak bilgi paylasimi yapsin o kisiyi bir yerinden tavana asarim, degil ki ona maas vermek. Eminim kulübü yonetenler de ayni sekilde hareket ediyorlardir. O yuzden oralari gecin, size kimse dogru bilgi vermezS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynisini düşündüm izlerken, orta yapis stili ve topla hareketi bile ayni
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam profil olarak doğru adama gittik diye seviniyordum Portekizli sağbeke.
Yine yok olmadı,olmuyor.
Yağız çok fazla menajer yalaması yapıyor bu ara.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordomavi net e hatta oyuncu begendiremessin bu kesin kimseyi begenmiyiruz
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegec o isi huseyin turkmen bas baya ahmetcan yerine oynuyordu. Huseyin sakatlaninca ahmetcan formayi kapti. Bjelica 8. hafta aonujda kovuldu kac asist yapacakti adamlar. Eren milli takim yapti yetmez mi? Yusuf erdogan basbaya yedekti oyle olmasa adami konyaya sutlamazlardi ve yusuf sari gibi adi pek cok takimla anilirdi. Yusuf erdogan solbek falan da oynayamiyor ayrica defans yapmaktan bihaber oyuncu. Yusuf sari kendini gelistirmedi degil unal zamaninda gayet guzel oynuyordu mermi gibi sut cekiyordu. Taha icin de avrupa kuluplerinden birine gidecegi konusuluyor. Zeki celik de istanbulspordan tff 1.ligden lile e gitmisti. Son olarak abdulkadir omur den hic bahsetmemissin.
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921822115
H.Türkmen o dönem uzun süreli sakatlık mı yaşadı?
Eren bjelica döneminden önce zaten milli takıma alınan bir oyuncuydu hatta çoğu maçına bjelica döneminden önce çıktı.. Eren'in 2 sezondur yapamadığı asistleri menuier yarım dönemde yaptı.. kalite farkı
Abdülkadir Ömür un neyinden bahsedeceğim?
Ne güzel şu foruma uzun zamandır yazmıyordum cevap verdiğim adamlara bak.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBegenmemek degil, belki cok kalitelidir ama direkt Eren gibi geldi topla iliskisi
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren'in de kafası yerde değil havada olsa başka seviyeye çıkardı. Bu adamın kafa yerde değil, ezbere oynamıyor yani.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeter ki iyi ciksin, severiz, seviniriz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum