Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teknigi zayif ama fiziği hızı mükemmel bir oyuncumuzda yok bugün bodrumsporun haqi Osman isminde bir oyuncunun attığı golü ve deparini gören varmi?

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aha Kongo attı. Haydi oğlum Trezegoat dön geri. Ne kadar sevenin olmasa da ben seni seviyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Trabzonspor taraftarı futbolcudan ne anlar hocam, Trezege bu ligin A kalite 3-4 kanat oyuncusundan biri.

Yorum

• ligue 2den andreas hountondji var. 21 yaşında adam. fizikli ve hızlı bir adam. ekuban etkisi yaratır hücumda. uygun bedelle alınabilir.

sağ kanat için moussa sylla var. utrecht'te oynarken çok iyiydi. istediği patlamayı yapamadı ama bizim ligde göz doldurur.

thibaut vargas sağ bek ama asistçi bir sağ bek. ileri geri yapıyor sürekli.

alimami gory sol açık için ideal bir adam. kontra atak futbolu oynarsak ya da hızlı hücum oynamaya karar verirsek bir gün bu adam ligi domine eder. hafiften şovu da var. az biraz gözümüzü de doyurur jaja kadar olmasa da.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ligue 2den andreas hountondji var. 21 yaşında adam. fizikli ve hızlı bir adam. ekuban etkisi yaratır hücumda. uygun bedelle alınabilir.

sağ kanat için moussa sylla var. utrecht'te oynarken çok iyiydi. istediği patlamayı yapamadı ama bizim ligde göz doldurur.

thibaut vargas sağ bek ama asistçi bir sağ bek. ileri geri yapıyor sürekli.

alimami gory sol açık için ideal bir adam. kontra atak futbolu oynarsak ya da hızlı hücum oynamaya karar verirsek bir gün bu adam ligi domine eder. hafiften şovu da var. az biraz gözümüzü de doyurur jaja kadar olmasa da.
          Bu capsizlar gider ordan da en kazmalarini bulup getirir
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - tüm tivitlerine bakabilsem ortaya çikarirdim inan, tivitirim yok dolayisiyla her tivitini göremiyorum bu 1
            - aynisini Adem Yigit de dese ortaya çikartamam çünkü paylastigi storylerden yola çikarak o yorumda bulundum, ekran görüntüsü almadigim için onlar da yok, peki bu salladigim anlamina mi geliyor hayir, bu 2
            - iktidar yandasi olmadigini farz edelim, azili bir ÜK8 savunucusu olarak bu olan bitende herhalde mevcut hocayi hakli bulacak hâlin yok, tabi ki Abdüs'de kabahat bulmayacaksin, bu 3 (hadi burada tersini bana da diyebilirsin, sorun yok)
            (gerçi birçok kisi Avci nefretine ragmen bu konuda Abdüs savunuculugu yapmiyor, neden acabâ? azili ÜK8 tayfadan olmadiklarindan olabilir)
            - iktidarin bakaniyla sofrada poz veren futbolcunun neyle baglantisi olacak çehabe zihniyediyle mi ? kardeslerinin Istanbul seçiminde anti Imamoglu paylasimlarini da bilen bilir, bir süre sonra Abdüs de dâhil alayi insta hesaplarini kapatti (aaa onlari su an ortaya çikaramadigim için serefsiz oluyorum sanirim, tüh), bu 4

Hepsini geçiyorum, öyle karakterin varsa ya da bilmem ne gibi fuzuli laflar da kullanmiyorum :
            Mâdem bir pok biliyorsunuz, çikin açiklayin olayin iç yüzünü o zaman, niye açiklamiyorsunuz neyi gizliyorsunuz, "kulüp zarar görür" safsatasina mi siginacaksiniz ezbere ?
            Adem Yigit âbimiz sifreli konusacagina açik açik yazsin, sonrasinda hep birlikte kabahatli olana sövelim, zâten burada baskani falan da savunan yok hocayi da çok yok, e ee o zaman Abdülkadir'i savunmak için tüm ortam müsaitken neden savunani çok az ?
            Terim gibi, ya da Senol gibi ya da Ünal gibi yapmaya gerek yok, mezara götürmeyin bildiklerinizi, Abdülkadir'e sallayanlari da mutlak tetikçi olarak görmek de ne demek lan ? kimler yönlendiriyormus falan... birileri de size sizi Ünal yönlendiriyor desin o zaman kabul mü ?

Ben de sunu diyeyim o zaman, kaç senedir (sampiyonluk senesi hâriç) tribünde ezilmemize sebep olan yalAk Tg grubuna ses çikarmayan çok bilmisler simdi ne olduysa Abdülkadir elestirilince savunmaya geçiyor, bunu neye baglayalim AliKoç'a mi ?
            ("gs 5 atti ses çikarmadiniz" demene ithafen)

Milleti aptal yerine koymaya gerek yok

(@gurur6134, yetmezse devâm ederim)

Hattâ arttirayim, isine geldiginde "ispatlamazsan serefsizsin" diye bagirip duran bir "soysuz" vardi, kendi salladiklarini ispatlayamayip öyle demesi gerektigini savunan, o geldi aklima
            (yanlis anlasilmasin, cümle benzerligi var diye aklima geldi, yoksa bu forumdan kimseye "soysuz" benzetmesini yapmam)
            Tanımadığın adam için hala kendi kafana göre yorum yapıyorsun...
            1 twitter hesabım belli tweett de kolay silmem girip bakarsın hepsine
            2 Ünal ci demişsin Ünal i çok severim ama iyi teknik direktör olduğunu düşünmüyorum ts da inanılmaz iş yapmış olsa da
            3 abdus un siyasi düşüncesi yada cemaat durumu umurumda bile değil ki Hüseyin in de siyasi durumu abdus den fazladır kendisinden nefret ediyorum alttan torpille çıktığına dair onlarca tweetim vardır
            Olayın sonunda yazdıklarının tamamı yalan ve ispatı yok seref konusunda yaptığım tespit doğru sanırım...

Abdus konusunun aslını kendisi anlatır ben 10 yaindsn beri tanıyorum abdus u o zaman muhtemelen siyasi düşüncesi yoktu..
            Ibb maçında sakat sakat niye sahaya atıldı maç sonu tepkilere alışacak niye dendi
            Antalya maçı sonrası idmana gel dendi gelmeyince kupa maci sonrası oyuncu merde bilmiyorum niye dendi
            Öncelikle hoca nin yaptikarini sorgulayın sonra abdus e sıra gelir... 1.5 ay önce ayrılmak istiyorum dediğimden beri aynı yerde abdus birileri gibi sağa sola haber yaptırmıyor yada konuşmuyor... korkusu yok demek ki

Yorum

• İlk olarak cambaz_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tanımadığın adam için hala kendi kafana göre yorum yapıyorsun...
              1 twitter hesabım belli tweett de kolay silmem girip bakarsın hepsine
              2 Ünal ci demişsin Ünal i çok severim ama iyi teknik direktör olduğunu düşünmüyorum ts da inanılmaz iş yapmış olsa da
              3 abdus un siyasi düşüncesi yada cemaat durumu umurumda bile değil ki Hüseyin in de siyasi durumu abdus den fazladır kendisinden nefret ediyorum alttan torpille çıktığına dair onlarca tweetim vardır
              Olayın sonunda yazdıklarının tamamı yalan ve ispatı yok seref konusunda yaptığım tespit doğru sanırım...

Abdus konusunun aslını kendisi anlatır ben 10 yaindsn beri tanıyorum abdus u o zaman muhtemelen siyasi düşüncesi yoktu..
              Ibb maçında sakat sakat niye sahaya atıldı maç sonu tepkilere alışacak niye dendi
              Antalya maçı sonrası idmana gel dendi gelmeyince kupa maci sonrası oyuncu merde bilmiyorum niye dendi
              Öncelikle hoca nin yaptikarini sorgulayın sonra abdus e sıra gelir... 1.5 ay önce ayrılmak istiyorum dediğimden beri aynı yerde abdus birileri gibi sağa sola haber yaptırmıyor yada konuşmuyor... korkusu yok demek ki
              Abdulkadir Trabzonspor defterini çoktan kafasında bitirmişti. O defter kapandı, nedenleri hiç umurumda değil.
              Onun yaşındakilerin takımlarına verdiği katkılar ortada iken, onun gideceğim de gideceğim diye tutturmasıyla başlayan sürecin sonucudur.
              Horoz olmak istemesini anlayabiliyorum ama onda ne horoz olacak ne de adam harcayacak kapasite yok, harcanacak birisi var idiyse o da kendisiydi ve kendi kendini harcadı. Bizi istemediği ya da ben daha iyi oyuncuyum başka yerlerde oynamalıyım diyerek giden hiç bir oyuncu çıtasını yükseltememiştir. Bu da yükseltemeyecek
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Gözümüz aydin. Trezege geliyor
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gözümüz aydin. Trezege geliyor
                  Mısır kalecisi sağ olsun

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    4-2-3-1 bu ligde tutar aslında. Lakin genel avrupa düzeyinde eskide kaldı gibi. Camara Mendy önüne bir tane top cambazı alkolik Jaja koysak keyifli olabilir

Artık kuvvetli ve hızlı künyeler iyi paralar ediyor. Teknik fiziği kırar düşüncesinde bir hocamız olması çok üzücü. Merkezdeki 3 oyuncudan 2 si net fizikli olmalı. Mendy Camara uygun. Hatta takıma 1.80 altı güçsüz kuvvetsiz koşamayan Bardhiler almamak lazım artık. Fountas mesela. Ne işe yarar usta.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Camara bence iyi bir oyuncu ve ligimizde fark yaratabilir. Katılıyorum, Mendy ile yan yana oynar. İki tane dinamik ve fizik gücüyle rakibi ezecek orta saha ikilisi olurlar. İkisi de arkadan oyun kurmaz ama atacakları direkt toplar veya yapacakları driplingle fark yaratabilirler. Açık konuşmak gerekirse Camara transferi olsun isterim. Lakin olur mu? Oyuncu burayı tercih eder mi? Bilmiyorum.
                    Oyuncuya kötü demedim. Bizim ciddi şekilde sahaya yerşeşim problemimiz var. Bunu bazı örneklerle açıklamıştım. Mesela rakip ikinci bölgeye kanattan çıktığında, ters attığı topla beklerimizi yalnız yakalıyor. Açık oyuncumuz ve orta iç oyuncumuzdan destek gelmediği için ciddi pozisyonlar veriyoruz. Hatta daha da geriye gidersek, bu yerleşim probleminin Visca transferi sonrası oluştuğunu gözlemlemiş ve detaylıca açıklamıştım dilim döndüğünce. Camara'yı da Roma'da seyrettim. Az biraz tanıyorum. Mendy'de yaşanamlar, tekrar etmesin diye belirtmek istedim.

*

İkinci konu ise Fransa'dan transfer... Avcı, Beşiktaş'tayken sol beke asist kraşı Rebecho'yu aldı, hatırlayanlar olacaktır. Ve önüne Caner'i koyup Rebecho'yu çıkarmayıp hücumda orta saha gibi kullanıyordu.

İster Premier Lig'nden, olmadı NBA'den transfer yap. Oyuncunun yetenek ve özelliklerinin aksine kullanırsan verim alamazsın. Bu kadar basit...
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• bugün de fildişi elenirse müthiş olur. pepe ne zaman gelecek adama dünya parası verdik 10 maç oynamadı.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Abdülkadir bugün açıklanacak sanırım. Çok üzgünüm Championship onun yeri olmamalıydı. Hiçbir şey için geç olduğunu düşünmüyorum, kariyeri 25 ten sonra yükselen tonlarca yetenek var. Ben aile ve Trabzonspor'dan uzaklaşına ona iyi geleceğini düşünüyorum.

Umuyorum ki oradaki hocası 2-3. bölgede at gibi koştur demeyecektir.
                        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                        Özkan Sümer

Yorum

• Kaldi 11 Gün ya 8 numara transferi yapin yada transfer yapmiyacagiz diyin milleti oyalamayin.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abdülkadir bugün açıklanacak sanırım. Çok üzgünüm Championship onun yeri olmamalıydı. Hiçbir şey için geç olduğunu düşünmüyorum, kariyeri 25 ten sonra yükselen tonlarca yetenek var. Ben aile ve Trabzonspor'dan uzaklaşına ona iyi geleceğini düşünüyorum.

Umuyorum ki oradaki hocası 2-3. bölgede at gibi koştur demeyecektir.
                            Championshipe gitmesini ben de istemezdim ancak oradan premier yapma ihtimali , başka bir ligden premier lig yapma ihtimalinden daha yüksek .

Orada kendini bir şekilde gösterebileceğine de inanıyorum.

Tek üzüntüm , bu adamı fiziken de geliştirebilecek alt yapıya sahip bir takıma gitmemiş olmamasıdır .

Bu taraftar çevresinden , bu coğrafyadan uzaklaşması ona iyi gelecektir.

Zira futbol hayatının kısacık döneminde 3 kere ağır sakatlık geçirmiş ve geri dönmüş birine yapılan yorumlar bir tık ağır gibi geliyor bana .

Hakkında hayırlısı olsun

Yorum

• Basında transfer için ismi geçen futbolcuların çoğunun 24 - 28 yaş aralığında olması beni bir nebze umutlandırsa da , oynadığımız futbolun bu futbolcuları geliştirmekten ziyade köreltmeye daha yakın potansiyelde olduğu için de futbolcular adına üzülüyorum .

Sahada oynadığı futboldan zevk almayan futbolcuların şehirde ve takımda kalıcılıkları , kısa olacaktır.

Ligde bulunan biz hariç 19 takıma bakıyorum , bizim gibi yönetilen bizim benimsemiş olduğumuz futbol mantığını kabullenmiş bir tane takım göremiyorum.

Hatta buna PTT liginde bulunan 18 takımı da ekleyebilirim.

Umarım hoca , futbolcu körelten şu futbol mantalitesinden vazgeçer.. Aksi halde günü kurtaracak galibiyetler alınsa da , Trabzonspor takımı geleceğe hiç bir zaman umutla bakamayacak diye düşünüyorum .

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Basında transfer için ismi geçen futbolcuların çoğunun 24 - 28 yaş aralığında olması beni bir nebze umutlandırsa da , oynadığımız futbolun bu futbolcuları geliştirmekten ziyade köreltmeye daha yakın potansiyelde olduğu için de futbolcular adına üzülüyorum .

Sahada oynadığı futboldan zevk almayan futbolcuların şehirde ve takımda kalıcılıkları , kısa olacaktır.

Ligde bulunan biz hariç 19 takıma bakıyorum , bizim gibi yönetilen bizim benimsemiş olduğumuz futbol mantığını kabullenmiş bir tane takım göremiyorum.

Hatta buna PTT liginde bulunan 18 takımı da ekleyebilirim.

Umarım hoca , futbolcu körelten şu futbol mantalitesinden vazgeçer.. Aksi halde günü kurtaracak galibiyetler alınsa da , Trabzonspor takımı geleceğe hiç bir zaman umutla bakamayacak diye düşünüyorum .
                                Hocanın oynatrığı futbol düşük kadro kalitesi ile çekilecek dert değil,şuandaki bizdeki örnek gibi. Ama sağlam kadro kurulursa bu defa içerisinde bol paslı Edit videolarının düştüğü kadroya evriliyor bir anda (Örnek Hamsik, Nwakaeme olduğunda taraftar editlerini hatırlayalım)... Ben de şuan taraftarın çoğunluğu gibi beğenmesem de istikrardan yanayım, Kötü Bjk kadrosu 4 teknik adam yedi, bizim de şuan kadro vasat şimdilik 1 hoca yedi, ikincisi ise yükleniyor diyelim... Sürekli hoca değişerek hiçbir yere varamayız ki. İlk önce şunu kabul edelim gs ve özellikler fb acaip kadrolar kurdular. Hele Fb'nin yedeklerinin hepsi şuan bizde 11 oynar ki o yedeklerle zirveyi zorlarız.Onlata maddi anlamda yıldız transferi ile baş etmek önümüzdeki 2-3 yıl için mümkün değil... Biz Mendy tarzı hatta daha da Ucuz ama kaliteli scout transferlerine devam edip 2-3 yıla anca üst seviye takımo inşa ederiz. Aksi halde o hoca gitsin, bu hoca gelsin, o futbolcu gitsin bu yıldız gelsin kısır döngüsü ve istikrarsızlığı bizi maddi ve manevi uçuruma sürükleemden başka işe yaramaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X