Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi ara yonetimde film yapimcisi kendisi mi yoksa ailesi mi neyse eski mitci istihbaratci olan mehmet yigit alp vardi. Herkes vay efendim com tehlikeli baskanin kuyusunu kaziyor falan diye twitterda algi kastilar. Meger asil dikkat edilmesi gereken adam buymus. Mehmet yigit alp in de bos yere uzerine gidildigine inanmiyorum. Kesin orada da birilerinin adamla mevzusu vardi bos yere algi kastirmadilar da artik bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pardon da tekke guven vermesj icin ne yapmasi gerekiyor. Adam ben hazirim diyor ayrica. Yurtdisi tecrubesi var uefa ve super kupa kaldirmisligi, yabanci hocalarla calismisligi ne ararsan var. Yerli oyuncular ve tekkeyi az biraz arastiran butun yabanci oyuncular hocaya futbolculuk kariyerinden dolayi buyuk saygi duyuyor. Sonra hami ne alaka tekke 10 yildir hocalik yapiyor haminin baska takimda hocalik yaptigi mi vardi. Bi mustafa resit akcayin yardimcisi iken takimin basina gecti. Kisa bir antalya seruveni ardindan ikinci kez trabzonun basina gecti. Bu da sey gibi fenerdeki semih senturk icin genc semih gelecekte cok katki verecek nobetci golcu diye diye adami yillarca yedek bekletip bitirdiler. Bizde de tekke 70 yasina gelince yine daha pismesi lazim henuz tam olmadi falan denir.
      bu dogru 2020 yilinda fatih tekke 5n1k adli bur youtube kanalindaki roportajinda bundan bahsediyordu siyasetin de bu isin icinde oldugunu soyluyordu. Ziya dogan da futbolarena, hakan yologlu falan her yerdeki roportajinda surekli el etek opmedigi kimsenin kapisina giderek araya adam sokarak bir kulupte hoca olmaya calismadigindan bahsetti. Bunu hic yapmamis ve bundan oturu de senelerdir kulupsuz herhangi bir takimda calismiyormus. Bir kulup kendini begenip ona teklif yaparsa gider calisirmis. Yoksa ona buna yalvar ondan bundan yardim iste araya adam sok o sekilde bir kulupte calismak bana ters ben yapmam oyle birsey dedi. Ama simdilerde herkes boyle yapiyor. Bakiyorsun x hocanin basarisi yok ama surekli takim calistiriyor adi milli takim ile geciyor falan diyor surekli youtubeda ciktigi konustugu her kanalda.
      Hocalığıyla oyunculuğunu karıtşırmayın ikisi ayrı işler, çok tecrübesi var hadi git hagi yi getir müthiş hoca olur değil mi? Fatihin bir takımda ortalama hoca olduğu zaman dilimi 3-4 ay arasında. Süper ligde daha geçen sene hocalık yaptı. Bu işi ciddiye almayıp insanlara zarar veriyorsunuz çünkü Fatih hazır falan değil. Çok kariyeri var dediğin hoca sezon başı 1 tane kamp yapmış. Gitsin bir takıma orada sebat etsin 3 sene bir görelim endişlenme senden az trabzonsporlu değilim.
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• Başkan Thiago'yu al, kıçımıza o son kazığı da sok!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan Thiago'yu al, kıçımıza o son kazığı da sok!
          Avcı da geldiğine göre o bölgeye bol maaşlı bir 35 lik şart tabii ki!
          3-4 milyon euro da senelik maaş bağladık mı tamamdır.
          Ohhh..

Yorum

• Transfer hastası hocasını da yanına aldı ya tamam işte. Bjelicayla olmayacağını 20 maçtır anlayamadın bir Hatay maçında anladın öyle mi?

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocalığıyla oyunculuğunu karıtşırmayın ikisi ayrı işler, çok tecrübesi var hadi git hagi yi getir müthiş hoca olur değil mi? Fatihin bir takımda ortalama hoca olduğu zaman dilimi 3-4 ay arasında. Süper ligde daha geçen sene hocalık yaptı. Bu işi ciddiye almayıp insanlara zarar veriyorsunuz çünkü Fatih hazır falan değil. Çok kariyeri var dediğin hoca sezon başı 1 tane kamp yapmış. Gitsin bir takıma orada sebat etsin 3 sene bir görelim endişlenme senden az trabzonsporlu değilim.
              adam tff 1. lig oyunculariyla gecen sezon ligin en dusuk kadro degeei olan takimla ligin 2. yarisinda en cok puan toplayan 7. takimi oluyor ama hazir degil.Atilan twwetleri haberleri okumadigin o kadar belliki. Buyuk ihtimal sadece transfermarkt profiline bakip yorum yapiyorsun. Hagi ne alaka adamin galatasaray disinda ve kendi satin aldigi romanya takimi haricinde dogru durust teknik direktorluk yaptigi takim mi var. Bu ikisi haricinde toplam hocalik kariyerinde 520 gun calismis gozukuyor. Ayni sey mi acaba. Unal da en son tff 1. lig takimlarinda calisiyordi super lig tecrubesi tartisilirdi. calistigi 1.5 sezon boyunca transfer yasagi, sakatlik, hakem hatasina ragmen takimi hep sampiyonluk potasinda tuttu. Igor tudor da karabukte siradan bir takimda hocaydi simdi nerede oldugunu soylememe gerek yok herhalde. Her zaman ezbere konusmayla dogru yargilara ulasamazsiniz. Ilgili insanlar hakkinda arastirma yapmiyor olsan bile en azindan senin yerine bununla ilgilenen insanlarin yazdiklarini cizdiklerini zahmet edip okuyabilirsin. Tovbe ya millet ezbere konusuyor.

Yorum

• İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ertuğrul Doğan | AÇIKLAMA

• Abdullah hoca Nwakaeme ile çalışmak isterse, yönetim olarak biz de gerekeni yaparız.
                Nwakaeme'nin "welcome great coach" yazmasından Avcı'nın Nwakaeme'yi arayıp buraya aldıracağını söylediğini anlamıştım zaten. Burası Avcı'nın babasının çiftliği oldu zaten, at koşturuyor. Avcı ne istiyorsa yaparım demiş Erto hemen. Bunu söylemene gerek yok zaten Erto, zaten biliyoruz. Hem bunun Birkan mı Birtan mı nedir bir yöneticisi vardı, "Nwakaeme 40 yaşında" diyordu. Ne oldu gençleşti mi Waka?

Avcı o kadar rahat ki, "ben kim oluyorum da futbolcu arayıp buraya aldırma sözü veriyorum" demiyor. Kulübün başında başkan yok ki. Avcı'nın emir eri var. Avcı ne derse "emriniz olur efendim" deyip yapıyor.

İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ertuğrul Doğan | AÇIKLAMA

• Hatayspor maçından sonra Bjelica ile olmayacağını anladım. Trabzonspor, 2-0'dan 3-2 yenilemez. Bir Trabzonspor taraftarı olarak kabul edemem.
                Alanyaspor ve Antalyaspor'dan 5, Karagümrük'ten 4 yemeyi "Bir Trabzonspor taraftarı olarak" kabul etmiş herhalde. Öyle anlamsız bir adam ki hangi açıklamasını tutsan elinde kalıyor. Bir de çok iyi konuştu filan demişler. Bu mu iyi konuşmak?

Çıkıp delikanlı gibi "Hatayspor maçı bahane. Bir punduna getirip de Avcı'yı geri getirmek için bakınıp duruyordum zaten" desin alkışlarım valla, mertçe itiraf etti derim.
                En son Barista tarafından düzenlendi; 20.10.2023, 15:37.

Yorum

adam tff 1. lig oyunculariyla gecen sezon ligin en dusuk kadro degeei olan takimla ligin 2. yarisinda en cok puan toplayan 7. takimi oluyor ama hazir degil.Atilan twwetleri haberleri okumadigin o kadar belliki. Buyuk ihtimal sadece transfermarkt profiline bakip yorum yapiyorsun. Hagi ne alaka adamin galatasaray disinda ve kendi satin aldigi romanya takimi haricinde dogru durust teknik direktorluk yaptigi takim mi var. Bu ikisi haricinde toplam hocalik kariyerinde 520 gun calismis gozukuyor. Ayni sey mi acaba. Unal da en son tff 1. lig takimlarinda calisiyordi super lig tecrubesi tartisilirdi. calistigi 1.5 sezon boyunca transfer yasagi, sakatlik, hakem hatasina ragmen takimi hep sampiyonluk potasinda tuttu. Igor tudor da karabukte siradan bir takimda hocaydi simdi nerede oldugunu soylememe gerek yok herhalde. Her zaman ezbere konusmayla dogru yargilara ulasamazsiniz. Ilgili insanlar hakkinda arastirma yapmiyor olsan bile en azindan senin yerine bununla ilgilenen insanlarin yazdiklarini cizdiklerini zahmet edip okuyabilirsin. Tovbe ya millet ezbere konusuyor.
                  Fatih Tekke hem kişilik, hem futbol bilgisi, hem de teknik direktörlükteki başarısı açısından Avcı'ya 10 basar. Teknik direktörlük başarı kıstası olarak elindeki imkanları değerlendirme becerisini baz alıyorum.

Avcı'nın buraya gelmeden önce değil kupa, su bardağı bile kazanmışlığı yoktu. Üstelik yıllarca sınırsız kaynak sahibi, direkt iktidar destekli bir takımı çalıştırmış olmasına rağmen. O takımı çalıştırmasının yegane sebebi de arkasının sağlam olması. Teknik direktörlük becerisi sıfır. SIFIR. Bu gider gitmez şampiyon oldular. Evet iktidar sayesinde hakem desteğiyle şampiyon oldular ama o destek her zaman vardı. Avcı o kadar başarısız bir teknik direktör ki o desteğe rağmen bir kupa bile kazanamadı. Trabzonspor'un büyüklüğü ve Ahmet Ağaoğlu'nun disiplini sayesinde kariyerinde ilk defa kupa kazanınca kendini teknik direktör zannetmeye başladı. Ondan sonra da ne olduğunu gördük. Erto buna ipleri tamamen verdikten sonra nasıl büyük sıvadığına hepimiz şahidiz.

Ünal Karaman, Hüseyin Çimşir, Eddie Newton, Hami Mandıralı ve hatta Abdullah Avcı bile Trabzonspor'da teknik direktörlük yaptıysa Fatih Tekke hayli hayli yapar. Bence hepsinden de daha başarılı olarak yapar. Yine de bu ortamda gelmemesi hayırlı oldu aslında. Tarihin en kötü başkanıyla çalışarak başarılı olma şansı çok azdı. Daha güçlü bir yönetim varken gelsin, o zaman çok başarılı olacağına inanıyorum.

Yorum

• Barista yeter arkadaş yahu,
                    A.A. başlığını da bu başlığı da esir aldın valla,
                    Maçlar başlasın maç başlıkları da aynı olacaktır,

Bi nefes al, bi müddet başka bişilerle ilgilen, işi kan davasına dökmüş gibisin, kişisel bi kinin nefretin var gibi inan bu kadarına gerek yok.

Haklı olduğun yerler var,hak verdik, inşallah düzelir toparlar deyip beklememiz gerekmiyor mu, adamın kişiliğine, karakterine laf etmen, hakaretin,iftiraya varan ithamların, her sayfa da onlarca mesaj yazman çok çok antipatik yapıyor seni bi büyüğün olarak uyarıyım dedim.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Barista yeter arkadaş yahu,
                      A.A. başlığını da bu başlığı da esir aldın valla,
                      Maçlar başlasın maç başlıkları da aynı olacaktır,

Bi nefes al, bi müddet başka bişilerle ilgilen, işi kan davasına dökmüş gibisin, kişisel bi kinin nefretin var gibi inan bu kadarına gerek yok.

Haklı olduğun yerler var,hak verdik, inşallah düzelir toparlar deyip beklememiz gerekmiyor mu, adamın kişiliğine, karakterine laf etmen, hakaretin,iftiraya varan ithamların, her sayfa da onlarca mesaj yazman çok çok antipatik yapıyor seni bi büyüğün olarak uyarıyım dedim.
                      Vallahi bir kaç oldu ben de yazacaktım ama sonra hep vaz geçtim. Çet alanı gibi kullanıldığında forum, diğer kulanıcılar için baya tatsız oluyor. Bir yerden sonra BMN'ye mi giriyoruz yoksa arkadaşların forumuna mı karışıyor
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• [MENTION=52721]Barista[/MENTION]

Laf olsun torba dolsun eleştirileri yapmak için forumu kendine alet ediyorsun.

tarihindeki en büyük başarısı İstanbulspor'u ligde tutmak olan ve bu sene de kovulan Fatih Tekke'nin, Avcı veya bir başkasından daha iyi Hoca olduğuna kanaat getiren kişi, Ya Fatih Tekke'nin arkadaşıdır ya da ona gönül borcu vardır.

İnsaf diye bir şey var, Avcı'nın aldığı kupaları beğenmiyorsun da Fatih Tekke'nin ne kupası aldığını söyler misin? Hoca iken
                        Ona şans verilirse başarılı olacağına kanaat getirmeni gerektirecek sebep nedir.

Fatih Tekke'nin oyunculuğunu tartışmam ama karakter olarak tartışırım ve bu kafayla devam ederse de maalesef Trabzonspor kulübünde asla göreve gelemeyecek. İzlediğim tüm videolarında, Trabzonspor'u çok sevdiğini söyleyen ama ne zaman döndüyse , Kavga ederek kulüpten gönderilen bir karakterin, Hoca olarak göreve başladığında, Uslu uslu olacağını mı sanıyorsun. Elimizdeki bilgiler ve geçmiş tecrübelere baktığımda Fatih tekke, 2 mağlubiyette etrafındaki kim varsa kırar geçer ve kaçar gidecek kadar da inatçı ve agresiftir. Bunları mı duymak istediğin için ısrarla Abdullah Avcı'yı gömüyorsun

Hoca bizi şampiyon yapan hocadır. İster kabul et ister etme. Bu apolet o adama yapıştı mı yapıştı. O zaman usluca daha iyisini nasıl yapar diye umut etmemekten başka bir çıkarın yok. Avcı. Futbolu Türkiye'de en iyi bilen hocalardan biridir. Sandığın şey gibi olsaydı hocalık, kimler geldi kimler geçti .... der geçerdik

Destek olacak ve Avcı başarısız olsun diye beklemekten vazgeçeceksin. Arkadaşların da dediğini gibi, Antipatik olmak sana bir şey kazandırmaz
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Forumda millet epeyce tepki gostermis ne alaka. Sanki forum cok islek cok yogun mesajlarin oldugu bir yer de birseyler yazan adama tepki gosterilmis. Ben barista denilen arkadastan rahatsiz degilim ama sadece her konuyu abdullah avciya baglamasi biraz absurt oluyor. Forumda dogru durust mesaj atan yok ki mesaj atan insanlari el ustunde tutacaginiz yerde tepki gosteriyorsunuz. Sizin bu tip tepkileriniz yuzunden millet kacip twitterda takiliyor. Burasi ozgur ortam millet istedigi zaman istedigini yazar insanlari kisitlayamazsiniz. Oldu olacak siz millete hangi konuda nasil gorus gelistireceklerini ozelden anlatin o da buraya gelip sizin anlattiklarinizdan yola cikarak birseyler karalasin. Bi mesaj ustteki arkadas da muhtemelen halen daha avrupanin bizi kiskandigini zanneden, ulke gerceklerinsen bi haber insanlarimizdan biridir diye dusunuyorum. Yil olmus 2023 halen daha onune koyulan verileri okuyamayan yorumlayamayan kisileri gormek insanin huzurunu bozuyor. Az biraz kitsp okuyun makale okuyun kendinizi gelistirin yahu.

Yorum

• Alamadığımız yıldız Jorginho mu?
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Ben potansiyeline bir şey demedim. Şaka gibi anekdotlarla gelme rica ederim Denizlispor kulübünde 13 maçta yaptığı muazzam işleri anlatıyorsun. 13 maç (ONÜÇ). Ünal Hoca 4 sene A milli takımda yardımcılık yaptı. Sadece bu bile Trabzonspor'da görev alması için yeterli 2002 Dünya Kupası ve 2003 Konfederasyon Kupası 3. lüğü var o teknik ekibin. 2002 de Şenol Hoca Dünya'da Fifa tarafından yılın teknik direktörü seçildi, Ünal Hoca'da yardımcısıydı.
                              Igor Tudor da beni hiç ilgilendirmiyor, başkalarının hikayeleri. Fatih Tekke'den Çanakkale Dardanelsporla Uefa kupası almasını istemiyorum. 2 sene bir takımda kavga etmeden süreç yönetsin, sezon başı kampı yapsın 1. ligde play-off a takım soksun veya Süper ligde orta sıralara takım soksun görelim.
                              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                              Özkan Sümer

Yorum

Forumda millet epeyce tepki gostermis ne alaka. Sanki forum cok islek cok yogun mesajlarin oldugu bir yer de birseyler yazan adama tepki gosterilmis. Ben barista denilen arkadastan rahatsiz degilim ama sadece her konuyu abdullah avciya baglamasi biraz absurt oluyor. Forumda dogru durust mesaj atan yok ki mesaj atan insanlari el ustunde tutacaginiz yerde tepki gosteriyorsunuz. Sizin bu tip tepkileriniz yuzunden millet kacip twitterda takiliyor. Burasi ozgur ortam millet istedigi zaman istedigini yazar insanlari kisitlayamazsiniz. Oldu olacak siz millete hangi konuda nasil gorus gelistireceklerini ozelden anlatin o da buraya gelip sizin anlattiklarinizdan yola cikarak birseyler karalasin. Bi mesaj ustteki arkadas da muhtemelen halen daha avrupanin bizi kiskandigini zanneden, ulke gerceklerinsen bi haber insanlarimizdan biridir diye dusunuyorum. Yil olmus 2023 halen daha onune koyulan verileri okuyamayan yorumlayamayan kisileri gormek insanin huzurunu bozuyor. Az biraz kitsp okuyun makale okuyun kendinizi gelistirin yahu.
                                Benim sitemimden bunu mu anladın, bak okuduğun kitaplar da işe yaramamış demek ki.
                                Lafı oraya buraya çekip vay 2023 olmuş vay bilmem ne diye laf salatası yapma, güzelce anlattım sıkıntıyı, hak vermedin mi bana,doğru mu yapıyor yani Barista renktaş,sen rahatsız olmuyormusun, olmuyorsan makale okumayı,önüne koyulanı değiştir işe yaramamış sende.

Vay forum bundan böyle oluyormuş,vay benim dediğimi yazacakmış, asıl forum böyle tiplerden boşaldı eski tadı kalmadı. İyi mi yani sabah,öğlen,akşam,gece A.A. b.klamak,
                                Eleştirikecek tabi, bende eleştiriyorum,çok kıymetli eleştiriler de var severek okuyoruz da siz baydınız artık diyorum,zor değil bunu anlamanız,makale okumadan da anlaşılır bu dediğim kasma kendini.
                                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 20.10.2023, 21:29.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yükleniyor...
                                X