Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Berat varken umuta o kadar para bagladik dakikasi yok daha..onuachu pepe gibi 2 adama dunyalari verdik hepsi ölü geri donusu olmayan paralar. Kourbalis teklic fountas benkovic fernandes falan girmiyorum bile onlara daha sene sonu gomez gelecek bu takima bana gore baniya da o paralari edecek bir adam degildi hos resmen skandal bir transfer donemini geride biraktik.mehmetcan,formu giderek dusen mendy ki onada o kadar para vermek ahmaklik bu oyunla avrupada kim alir onu nasil pazarlariz bilmiyorum bir de goremedigimiz orsic haric alayi fiyasko. gidip sadece onuachu pepe berat 3 lusune verilen parayla trabzonsporun gelecegini kurtaracak bir forvet alinip gelinirdi 2- 3 sene kaymagini yer satardin sonrasinda yazik gunah ya kiclarini kurtarcaklar diye klubun olmayan 3 kurusunu da sokaga attilar capsizlar..isin daha da kotu tarafi daha avci bu adamlari gondermeye calisip veteran adamlarla dolduracak klubu bir dunya para verdirip..kotu gunler geride kaldi daha kotu gunler yakinda, muhtesem ikili bulustu yeniden!!
    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 29.10.2023, 21:26.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Avcı'nın filtre; 32 yaş üstü gözden düşmüş 2.5 milyon € bağlanabilecek topçular.

En büyük sorunlardan biri topu çok kolay kaybediyoruz, az baskı geldiğinde sapıtıyor hepsi. Hele Visca o kadar gereksiz paslar veriyor ki göz göre göre. Dar alanda doğru karar verebilen, baskı altında çalışan topçular lazım bize. Birde bizim topçular neden topu yerden sektirerek pas atıyorda ip gibi pas atamıyor hiç anlamıyorum.

Birde forvete top saklayabilen ayakları iyi biri lazım, Onuachu ile olcak iş değil. 2 metre ama çok basit top kaptırıyor, cüssenin avantajı yok gibi kafa topu hariç.
      En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 30.10.2023, 01:11.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• avcı ilk geldiğinde de bu oyunu oynuyorduk , bir şekilde bireysel olarak bazı yıldızlar ön plana çıkaarak maçları kazanmasını biliyorduk . Fakat bu sene bireysel anlamda sazı eline alacak bir oyuncumuz yok . kağıt üzerinde var ama hocanın yanlış kadro tercihleri ve sakatlıklar bunun önüne geçiyor şimdilik . hocanın 4 gözle bakasetası beklediğine eminim .
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Devre arası Benkovic, Teklic (kiralık), Fernandes ve Korbelisi ceplerine para koyup gönderecek bunlar. Yaşını başını almış iki rehabilitelik bulur yıldız diye yedirirler bizlere. Oturup sezon sonu kulübe takacakları kazığı düşünmeye başlarlar.

Yorum

• Hamsikvari bir 8 numara alınmayarak çok büyük hata yapıldı. Takımda sadece öyle biri olsa bile verim %50 artar. Gidip Umut aldılar, takımın şu halinde bile oynamadı. Almayın, o kadar parayı saklayın devre arasına bari dedik ama boşuna. Devrede öyle bir oyun kurucu, yılan gibi çalımcı bir kanat forvet ve bir üst düzey bek almak lazım. Hedefe göre bek işi sezon sonuna ertelenebilir ama Pereira-Peres tarzı bek takıma farklı katkı yapıyordu. Şimdiki beklerimiz çalışkan ama teknikleri kısıtlı, zamanla gelişim sağlayabilirler tabi, biz bekleyecek miyiz onun kararını versinler.

Yorum

• Yorum

• Alın gençler, gözünüz gönlünüz santrafor görsun:

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İnşallah birileri duyar görür işitir

Granada da B.Zaragoza ismini takip edin sağ açıkta uçuyor resmen daha yaşı 22 şu çocuğu alsalar ya !!!

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alın gençler, gözünüz gönlünüz santrafor görsun:

https://streamin.me/v/9f61938d
                    Abdullah Avcı denen futbolcu katili bu kulübe bulaşmadan önce geldiği için şanslı adam. Avcı'nın eline düşse şu an en iyi ihtimalle Bodo Glimt'te oynuyordu.

Yorum

• Fernandesi kim aldi. Bu Adam direge carpti ortalikda yok. Böyle capsizlik hep bizi bulur

Yorum

• Asla transfer yapılmamalı.
                        Ucuz genç zaten Avcı'ya teslim edilmemeli.
                        Tek bir kuruş harcanmamalı.
                        Avcı'nın hoca olduğu takıma bir de Thiago falan gibi pahalı emekliler alınmamalı.

Takımın borcu 4 milyara yakın açıklandı.
                        Şu futbol mantalitesindeki bir hoca ile, yönetim ile hiçbir şekilde para harcanmamalı.

Alternatif bir yönetim ortaya çıksa yönetim de hoca ile birlikte gitmeli.
                        O kadar akıldan yoksun bir birliktelik varki hoca - yönetim anlamında...

Bana şu kepazeliği izleten hocayı, daha 7 ay önce aynı şeyi izlettirip gitmişken geri getiren yönetimin de transfer yapmasına müsade edilmemeli.

Hakaretsiz duygularımı, öfkemi anlatmam çok zor!!!

Kifayetsiz muhterisler.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Asla transfer yapılmamalı.
                          Avcı'nın hoca olduğu takıma bir de Thiago falan gibi pahalı emekliler alınmamalı.

Şu futbol mantalitesindeki bir hoca ile, yönetim ile hiçbir şekilde para harcanmamalı.

Bana şu kepazeliği izleten hocayı, daha 7 ay önce aynı şeyi izlettirip gitmişken geri getiren yönetimin de transfer yapmasına müsade edilmemeli.

Kifayetsiz muhterisler.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Arkadaş şunlarda futbol oynuyor bizimkilerde. Şu ambiyansa şu güzel futbola bakar mısın.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Asla transfer yapılmamalı.

Kifayetsiz muhterisler.
                              Abdullah Avcı'ya transfer yapsan ne olacak ki zaten? Adamın elinde değer kazanan bir tane bile futbolcu yok. Avcı'nın eline düşen futbolcu rezil kepaze oluyor, insanlar da futbolculara sövüyor.

Allah'tan Mendy, Mehmet Can ve Onuachu'yu Avcı'nın teknik direktör olmadığı bir ortamda gördük de adamların iyi olduklarını biliyoruz. Yoksa direkt Avcı'nın eline düşmüş olsalar herkes şu an bu adamlara sövüyor olacaktı. Bjelica'nın takımında Avcı'nın eli değmeyen adamlar iyi futbol oynuyorlardı zaten sadece. Gelir gelmez o adamları da perişan etti. Zaten genç futbolculara özellikle düşman olduğu için Mehmet Can'ı sahada göremeyecektik bile.

İnsanlar kendisine rağmen gelen şampiyonluğa kanıp bunu teknik direktör filan zannediyor, bu elemanın Trabzonspor'un başında gördüğüm en kötü teknik direktör olduğunu söylediğimde abarttığımı düşünüyor. Hayır abartmıyorum. Hami, Çimşir bile bundan iyiydi çünkü bu adamların bile bazı olumlu özellikleri vardı. Avcı'nın tek olumlu özelliği laf ebeliği yaparak kendini pazarlamayı iyi bilmesi. Onun da bize faydası yok.

O yüzden Messi'yi bile transfer etsek faydası olmaz. Yapmasınlar transfer filan. Yüzlerce milyon Euro'luk transfer yapıldı Avcı hazretlerine. Alınan bütün adamları bozuk para gibi harcadı. Sanki oynatacağı varmış gibi şov olsun diye bir sürü de genç futbolcu aldı. O çocuklara yazık. Kerem Aktürkoğlu bunun eline düşmüş İbb'de de kendini 3. ligde bulmuş çocuk. Mucize eseri kariyeri şu an devam ediyor olmasa haberimiz olmayacaktı. Kimbilir kaç tane genci öğüttü bu Avcı da haberimiz olmadı.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abdullah Avcı'ya transfer yapsan ne olacak ki zaten? Adamın elinde değer kazanan bir tane bile futbolcu yok. Avcı'nın eline düşen futbolcu rezil kepaze oluyor, insanlar da futbolculara sövüyor.

Allah'tan Mendy, Mehmet Can ve Onuachu'yu Avcı'nın teknik direktör olmadığı bir ortamda gördük de adamların iyi olduklarını biliyoruz. Yoksa direkt Avcı'nın eline düşmüş olsalar herkes şu an bu adamlara sövüyor olacaktı. Bjelica'nın takımında Avcı'nın eli değmeyen adamlar iyi futbol oynuyorlardı zaten sadece. Gelir gelmez o adamları da perişan etti. Zaten genç futbolculara özellikle düşman olduğu için Mehmet Can'ı sahada göremeyecektik bile.

İnsanlar kendisine rağmen gelen şampiyonluğa kanıp bunu teknik direktör filan zannediyor, bu elemanın Trabzonspor'un başında gördüğüm en kötü teknik direktör olduğunu söylediğimde abarttığımı düşünüyor. Hayır abartmıyorum. Hami, Çimşir bile bundan iyiydi çünkü bu adamların bile bazı olumlu özellikleri vardı. Avcı'nın tek olumlu özelliği laf ebeliği yaparak kendini pazarlamayı iyi bilmesi. Onun da bize faydası yok.

O yüzden Messi'yi bile transfer etsek faydası olmaz. Yapmasınlar transfer filan. Yüzlerce milyon Euro'luk transfer yapıldı Avcı hazretlerine. Alınan bütün adamları bozuk para gibi harcadı. Sanki oynatacağı varmış gibi şov olsun diye bir sürü de genç futbolcu aldı. O çocuklara yazık. Kerem Aktürkoğlu bunun eline düşmüş İbb'de de kendini 3. ligde bulmuş çocuk. Mucize eseri kariyeri şu an devam ediyor olmasa haberimiz olmayacaktı. Kimbilir kaç tane genci öğüttü bu Avcı da haberimiz olmadı.
                                Barış Yurduseven denilen tipin dediğine göre Avcı mevcut takımın hiçbir unsurundan memnun değilmiş.
                                Devre arası en az 5 oyuncu alınmasını istiyormuş.

Niye geldin la o zaman?
                                Takımın çoğunluğu zaten senin geçen sene kurduğun ekipten kalma.
                                Sanki süpriz paket açtı, adama bak!
                                Bak görürsün bu yönetim bu herif ile birlikte devre arasında maaş + bonservis + yenileri getirebilmek için gönderme tazminatı 20 milyon eurodan fazla para harcayacak.

Bu transfer dönemini Doğan-Avcı ikilisi ile atlatırsak Allah yardımcısı olsun bu kulübün!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X