Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
24-25'ten 40lara çıkmak kolay da tekrar o düzeye düşürmek ha deyince olmuyor. Malî şartlar açısından zor bir sezon olacağı kesin. Asgarî, Avrupa Kupalarına katılmalıyız.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.09.2023, 08:49.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Pepe bu maçta da kadroya alınmamış . Şimdiye kadar toplam 6 maçta oynamadı . + 7 maç afrika kupasında olacak . 13 maçı kaçırmış olması garanti ve form durumunu da bekleyeceğimiz bir adama çok para verdik çoook.
Yabancı kontenjanını doldurup , o bölgede bu isimden faydalanamıyor olmamız da ayrı bir şey .
Visca sakatlansa , kanat oyuncumuz yok . Devşirme teklic ve fountası saymazsak .
Yorum
-
Yahu senin yunus Emre sel bile nwakame güzellemesi yapıyor. Tamam bizde severdik ama bu vakitten sonrası ne wakamesi?İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca´ya gerekli sabir gösterilirse basari yakin. Ama Yerelci kafalar en büyük sorun. Sacma Nwakaeme haberleri bunu cok net gösteriyor mesela Devrearasi dogru hamleler yapilirsa, yine zirveyi zorlariz. Geriden gelip, hic hesapta olmadan, kafaya oynamisligimiz cok. Su gs, Bayern´den alacagi darbeden sonra, ligtede takilir. Sikebahcelilerin durumu daha rahat.
Yorum
-
Tochi dediğiniz adamda gelecek olsaydı Nordsjaelland gibi genç oyuncular ile yaşayan bir klup bonservis almadan oyuncuyu göndermezdi.
Bkz. tıpkı Emrehan Gedikli denen arkadaşı Leverkusen gibi genç oyuncu fabrikası bir takımın 750 bin euro gibi komik bir rakama elden çıkarması gibi. Alındığı zaman da dedim Leverkusen sana 750 bin euroya genç oyuncu veriyorsa o adamdan bir cacık çıkmayacağı baştan belli. 2 3 seneye kalmaz Sarıyer'de falan oynar anca
Yorum
-
bayağı profesyonel ellerdeyiz. neden iptal olduğu ortaya çıktı.İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan az önce canlı yayında transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla kuzeninin konuştuğunu söyledi. Bir şey demiyorum
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Kahkaha attımİlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan az önce canlı yayında transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla kuzeninin konuştuğunu söyledi. Bir şey demiyorum
Ağlanacak halimize gülüyoruz. Bu takımının tek kurtuluş yolu yeni scout ekibi gibi.
Hocam söylediğinizin doğruluk payı yüksek olsa da istisnaları yok değil. Ellerinde çok oyuncu olduğu için de riskleri olan oyunculardan çıkmaktan çekinmiyorlar. Artem Dovbyk de Midtjylland'dan (Çin işkencesi gibi takım isimleri) Dnipro'ya sadece sonraki satıştan pay karşılığı gitmişti (çok minimal bi nakit de olabilir yüzde yüz emin değilim). Uzun sakatlık geçirmişti o da o dönem. Tochi'nin de kalbi sıkıntı. Böyle adamlardan yetenekli oldukları halde çıkabiliyorlar. Maliyetini düşününce alınabilecek bi risk bence Tochi özetle. Tutarsa büyük kazanç. Tutmazsa çok minimal kayıp.İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTochi dediğiniz adamda gelecek olsaydı Nordsjaelland gibi genç oyuncular ile yaşayan bir klup bonservis almadan oyuncuyu göndermezdi.
Bkz. tıpkı Emrehan Gedikli denen arkadaşı Leverkusen gibi genç oyuncu fabrikası bir takımın 750 bin euro gibi komik bir rakama elden çıkarması gibi. Alındığı zaman da dedim Leverkusen sana 750 bin euroya genç oyuncu veriyorsa o adamdan bir cacık çıkmayacağı baştan belli. 2 3 seneye kalmaz Sarıyer'de falan oynar ancaEn son BrtnPnk tarafından düzenlendi; 25.09.2023, 14:44.
Yorum
-
Kuzeni de sanırım yönetim de, hatta sanırım son transferleri o yönetti.İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan az önce canlı yayında transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla kuzeninin konuştuğunu söyledi. Bir şey demiyorum
Yorum
-
Evet istanbul üni işletme mezunu ibrahim diye biri. geçenlerde de nevzatın oğlunun sevgilisi istanbulda bir yerde trabzonspor adına çalışıyor diyorlardı. aile şirketi olacağız inş.İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuzeni de sanırım yönetim de, hatta sanırım son transferleri o yönetti.
Yorum
-
Hatalarında ısrar eden IQ su düşük insanlara zerre tahammülüm yok.
Aylardır aynı şeyleri konuşuyoruz.Bakayı geride oynatırsan,bu adamı bitirir takımın hücum aksiyonlarını düşürürsün ve bardhinin ne sol kanatta ne de on numarada bu takımda işi yok.
Her maç oynattığın ve bu maç koskoca 90 dk katlandığın sol kanat oyuncun bardhinin bir tane ortası yok.
İlerde atak yapamıyorsun,hücum organizasyonu gerçekleştlremiyorsun,yedekte fountas ve trezeget var sen 81 dk trezegeti yedekte tutup son 10 dk oyuna alıp onu da,avcının defalarca deneyip bir ton küfür yediği sağ kanada atıyorsun.
Elinde gol atması muhtemel iki oyuncun var birini çıkartıyorsun sonra da hiç bir ihtimali düşünmeyip bardhi varken bir diğer gol silahın viscayı oyundan alıyorsun.
Haftalardır yazıyorum bu takımın orta alanını her takım elini kolunu sallayarak geçiyor.
Bu takımın orta alanı baka mendy bardhi a.kadir olamaz yoksa bizim orta sahamızı hallaç pamuğu gibi atarlar diye.Bunu biz görüyoruz sen göremiyorsun.
Biz orta alanın pasifliğinden dert yanıyoruz beyefendi bizim alınmasını bile istemediğimiz,sahada ne yaptığı belli olmayan beratı orta alana takviye güç olarak sahaya sürüyor.
Bu bir iş kazası diyeceğim,sahi geleli kaç ay oldu takıma ne kattın.O kadar oyuncu aldın orta alan zayıf,defans zayıf,hücum aksiyonların zaten yok.
Tam olarak bu takıma ne katmış oldun sen şimdi?
O kadar adam aldırdın Hırvatistan ilk onbirine seçildi filan deyip teklici aldırdın bu teklic bardhiyi kesemiyor mu?Bu adam 5 dk süreyi bile haketmiyor mu?Madem öyle neden aldırdın?
Mendy dedik;sakın baka,bardhi,berat ile orta sahaya atma bu çocuğu yoksa,onu da bitirirsin dedik.Ne dediysek başımıza geldi.
Biz avcıyı neden gönderdik.Sürekli aynı şeyleri yapıyor aynı hatalarda ısrar ediyor diye.Peki şimdi senin ondan farkın ne?
Yazarken bile çıldırıyorum ya.Bir insan herkesin gördüğü hatalarda neden ısrar eder.Neden bu takım her hafta üzerine eklemesi gerekirken geldiğin gün ile aynı seviyede kalır?
Kimse şimdi de kalkıp kadro madro demesin bir zahmet.Rakip hataydı.Ama illa ki çıkacaktır.Tıpkı ptt oyuncularıyla rizenin bizimle alay ederken olduğu gibi!
Hoca bu takım nasıl başkana fazlaysa sana da fazla geldi.Sen en iyisi dön Hırvatistanına,belli ki orası dışında başarılı olamayacaksın!En son Macellan tarafından düzenlendi; 25.09.2023, 22:47.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum