20 yaşına gelmiş oyuncunun neyini keşfedeceğiz. saçma sapan transfer.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFifa oyuncuyu koruyor diyorlar da hangi şartlarda koruyor onu demiyorlar. Ben adamın parasını ödüyorum, adama özel antrenör veriyorum, gerekirse genç takımda antrenmana çıkarıyorum, daha neyini koruyacak? Adama pranga vurmuyoruz, fesih yapsın gitsin işine gelmiyorsa.
Yorum
-
Son durum;
----------------------------------Uğurcan---------------------------------
-----------------------------------Taha T.----------------------------------
-----------------------------------Kağan----------------------------------
----------------------------------Onuralp*--------------------------------
Mehmet Can*----Baniyya*----------------Benkovic*---------------Eren
Larsen------------Hüseyin------------------Denswil------------------Arif
---------------------------------------------Fernandez*------------------
----------------------------------Mendy*----------------------------------
----------------------------------Berat*-----------------------------------
---------------------------------Kourbelis*--------------------------------
---------------A.Ömür----------------------------Bakasetas--------------
--------------Kerem Ş.-----------------------------Bardhi----------------
--------------Göktan*------------------------------Bakic*----------------
Pepe*--------------------------Onuachu*----------------------Trezeguet
Visca-----------------------------Umut--------------------------Fountas*
Teclic*----------------------------Enis----------------------------Orsic*
Emrehan, Batuhan, Koita, --------->>> Gitmesi beklenenleroflu fanatik
Yorum
-
Alo oğlum Bakic ne yapıyorsun?
- Hocam sorma ya takım bulamadık ortada kaldık.
Oğlum dert ettiğin şeye bak ya, ben şimdi hemen ayarlıyorum o işi. Bizim enayi kulübe aldırıyorum seni, bunlarda para çok. 3 5 de sana ateşlesinler, çerez parası. 1-2 sene takılır para ezersin biraz.
- Şimdi geliyorum aEn son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 12.09.2023, 12:49.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer döneminin özeti olmuş. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Biz hakiki 8 beklerken çaktılar bize ne olduğu belirsiz bir adamı. Asıl oyuncular yerine böyle adamları doldurup ondan sonra kota diyorlar.En son doc holliday tarafından düzenlendi; 12.09.2023, 12:58.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Takımı çöp yabancılarla doldur sonra kontejyan yok de, e kontejyanı rezil transferlerle dolduran da sensin, herkes almayın bu adamı diye bağırırken Koita'ya kulübün anahtarını da teslim eden de sensin, o zaman kusura bakmıcan bu takıma seve seve 8 no transferi yapıcaksın, mecbursun..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 12.09.2023, 13:04.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKotayı etkilemiyor yaş dolayısıyla diye biliyorum…
Yorum
-
bu oyuncuların potansiyelinin illa süper yetenekli 11’in değişmesi olmasına gerek yok zaten bu maliyetlerle o çok büyük bir transfer başarısı olurdu misal eljif elmas
ama hiç yoktan bu maliyetlere bi siopis seviyesinde(farklı yeteneklerde de tabi) oyuncu çıkarma alışkanlığını kazanmak lazım. alternatif anlamında elimizi çok kuvvetlendirirdi. türkler için de geçerli
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAna fikir: Bize lazım olan ana oyuncu değil. Bize transfer döneminin başından beri kaliteli 6-8-stoper-bek-golcü lazımdı, 3 ay üstüne 6’yı ve golcü alabildik, 8 hala piyasada yok. 4-5 adam alacaktık, 10 adam aldık ama hala ihitiyacımız giderilmedi.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu oyuncuların potansiyelinin illa süper yetenekli 11’in değişmesi olmasına gerek yok zaten bu maliyetlerle o çok büyük bir transfer başarısı olurdu misal eljif elmas
ama hiç yoktan bu maliyetlere bi siopis seviyesinde(farklı yeteneklerde de tabi) oyuncu çıkarma alışkanlığını kazanmak lazım. alternatif anlamında elimizi çok kuvvetlendirirdi. türkler için de geçerli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum