İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 27.08.2023, 19:02.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy ofansif 1 6 numara top tekniği gayet iyi çok güçlü orta sahanda böyle adam var mı? Yok o zaman artık memnun olun zira biraz daha kourbelis baka ömür izlersek kanser oluruz ... zaten oraya en az 1 adam daha alınacak.. sonra iyi 1 santrfor sonra kanat forvet 4n azından top oynarız olowojin mithat ota sahasına teslim olan ts izlemeyiz
Bjk Gedson'u 6'ya, Hadziahmetovic'i 3'e aldı. İkisi de çok daha iyi topçu.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsla soylenen 6 milyonu falan edecek birisi degil skills videolarini gectim abi canli macini da izledim adi bizimle gecince maksimum ederi suanda 2 bilemedin 2,5 fazlasi degil bu adam da 50 tane adam bulursun arasan bizimkiler petkovic ve mendy den baska adam yokmus gibi hareket ettiklerinden bu haldeyiz dumduz bir adam fransizlar kaziklayacak enayi ariyolar bizi buldular heralde..zaten bu paralari verdigimiz anda men cezasini da yeriz uefadan boyle bir salaklik yapacaklarini sanmiyorum o kadar da degildir milletin gazini aliyolar yine muhtemelen..Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Mendye 5 milyon bons 1 milyon maaş vermek hiçbir şey kaybettirmez. 23 yaşında adam tutmazsa 2 sene içinde almanya fransa vs bir şekil satarsın. Kumaşı belli. İzleyen kulüpler de mevcut. E bi de Fransa etiketi var. Uzun boylu siyahi 6 numara nefis.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki sezonda 12 tane stoper maçı var.
Bjk Gedson'u 6'ya, Hadziahmetovic'i 3'e aldı. İkisi de çok daha iyi topçu.En son DURAS tarafından düzenlendi; 27.08.2023, 19:10.
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendye 5 milyon bons 1 milyon maaş vermek hiçbir şey kaybettirmez. 23 yaşında adam tutmazsa 2 sene içinde almanya fransa vs bir şekil satarsın. Kumaşı belli. İzleyen kulüpler de mevcut. E bi de Fransa etiketi var. Uzun boylu siyahi 6 numara nefis.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Mendy transferi menajer çakması. Fenerbahçe teslim oldu menajerlere şu an kafaları rahat menajerler dünyada fenerbahçe oyuncularıyla adam çarpıyorlar.
Mendy de bahsedilenin 3 te 1 yetenek olsa 1 dakika 2. Ligde oynamazdı emin olun. 5-6 fransa için çerez parası"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsla soylenen 6 milyonu falan edecek birisi degil skills videolarini gectim abi canli macini da izledim adi bizimle gecince maksimum ederi suanda 2 bilemedin 2,5 fazlasi degil bu adam da 50 tane adam bulursun arasan bizimkiler petkovic ve mendy den baska adam yokmus gibi hareket ettiklerinden bu haldeyiz dumduz bir adam fransizlar kaziklayacak enayi ariyolar bizi buldular heralde..zaten bu paralari verdigimiz anda men cezasini da yeriz uefadan boyle bir salaklik yapacaklarini sanmiyorum o kadar da degildir milletin gazini aliyolar yine muhtemelen..
Yorum
-
Bizim taraftar da bir huy var oyuncu alınmadan önce.. neden kaliteli adam almıyorsunuz neden öyle neden böyle alınmaya yakın bu para verilir mi bu adam futbolcumu.. abicim suu anda zaten dibi gormusun en az 4 adam almazsan işler dahada kötüye gidecek şu an kaliteli adam almak zorundayız ve mendy de kaliteli bir isim
Yorum
-
TM değeri tek başına baz alınmaz ama kayda alınan bir göstergedir. Oyuncunun yaşının yanında, oynadığı lig ve takımın da bunda etkisi var. Ama güncel piyasa değeri 3 olan birini 6'ya alıyorsanız ister istemez bu sorgulanır. Tabii bu işin iki taraflı örnekleri de mevcut. Kimi oyuncular 1 milyon piyasa değeriyle gelip 20 milyona çıkarken, kimileri de 10 milyonla gelip 1 milyona dip yapabiliyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtiba gibi alanını çok iyi savunabilen biridir inşallah. Stoperleri çok rahatlatır. O maliyete ortalama üstü ayak kalitesi de beklenir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe bulaydin hani nerde 3 haftadır ağır cekim top oynayan kourbelis ömür baka 3 lüksünü izliyoruz kalbinde hastalık olan adam gelmedi kimseyi alamadın şu an orta sahada kouame massengo var takır takır top oynuyoruz da mendy i istiyoruz yok işte sıfır kara delik orta saha .. gerçi zaten alamayız kourbelis baka ömür den devam1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Yani ben Mendyi bilmiyorum canlı izlemedim ama videolardan gördüğüm düz bir ön libero. Pek etkileyici bir yanı yok ve 6 milyon euro da etmez. Mutlaka alınsın diyen arkadaşların oyuncu hakkında daha çok bilgi sahibi olduğunu düşünüyor ve dedikleri kadar iyi olmasını umuyorum#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum