Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 ortasaha alsınlar yeter gerisi eldekilerle bile idare edilir
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aek ~ petkovic maci hangi kanalda
      https://www.justintvizle5.pro/dinamo...-agustos-2023/
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Muhammet Demir'i mi aldık,adam onun bir sürüm farklısı. Hiç güven vermedi. Zavallı durumda olduğumudan dolayı, Her gelene seviniyoruz. Oynayacaklarını sanmıyorum ama ne yapalım adam adamdır))

Larsen'i kesecek diye konuştuk bir çocuk adı neydi Mehmet mi ne)) kesecek dimi
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bu Zagreb baya iyi takım yalnız. İlk 15 dakika top göstermediler. Petkovic iyi oyuncu, orta sahaya gelip sürekli servis yapma peşinde.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Baniya haberi doğruysa Uğurcan'ın gitme ihtimali yüksek gibi geldi bana. Baniya nasıl bir stoper bilmiyorum ama 1 milyon Euro'dan fazlası verilmemeli.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• bu petkovic ligin içinden geçer. cornelius bile penaltısız bir dünya gol attıysa petko en az 20 den aşağı atmaz. iyi de biz bu adamı nasıl alacağız fazla para isteyecekleri kesin. inşallah yönetim bunu da biliyordur.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baniya haberi doğruysa Uğurcan'ın gitme ihtimali yüksek gibi geldi bana. Baniya nasıl bir stoper bilmiyorum ama 1 milyon Euro'dan fazlası verilmemeli.
                Baniya iyi stoper topla çıkışları iyi hava topu var topu oyuna sokar ama karagumruk e gelmeden önce capra bağ koparmisti 1 yıl hiç oynamadı bu transfer için 1.2 milyon euro arti koita yi sanırım vericez

Yorum

• Bu Petkovic gol atmayan bir santrafor, bu takımda gol yükünü kim çekecek, bu takım gol sayısında çok kısır kalır bu sezon bu hücum hattıyla, alınacak santrafor Aboubakar gibi golün her türlüsünü artması lazım, Petkovic golcülükle alakası olmayan birisi..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kırk yılın başı maç izleyeyim dedim Zagrep maçını açtım taraftarı resmen kafa ütülüyor kapattım kapatıcam maçı.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Petkovic gol atmayan bir santrafor, bu takımda gol yükünü kim çekecek, bu takım gol sayısında çok kısır kalır bu sezon bu hücum hattıyla, alınacak santrafor Aboubakar gibi golün her türlüsünü artması lazım, Petkovic golcülükle alakası olmayan birisi..
                      pekoviç wakayemeyle aynı takımda olacaktı.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yav ne olimpiakosu kardeşim uğraşmayın şu heriflerle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• N'oldu şimdi Petko işi yatıyor mu demek
                          Murat

Yorum

• aek orta sahayı geçemiyor. dinamo zagrep ikinci yarı futbol mucizesi olmazsa gol yada goller atıp fişi ilk maçtan çekebilir. işin kötü tarafı bu turu da geçerlerse artık transfer yatar malesef. acilen forvet bulmalıyız.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://x.com/onurnizamoglu_/status/...Ye5Lag7-SYoUWA

Yav ne olimpiakosu kardeşim uğraşmayın şu heriflerle.

Aman deyim kendi kalesine attığı birkaç gole, epey dengesiz olan duruşuna şahit oldum zargo toure yada bu ismi bizle çıkan o stoperle hiçbir farkları yok.

Ali Şahin'in önüne mendy makouta kampl amiri vb kalitede adamları koyalım ramos kesilmezse ben bişey bilmiyorum. Geri dörtlü için çok zorlasalar belki larsenin yerine bir sag bek alırdım mehmetle değişerek oynayacak yada onu da geliştirecek 433'e uyumlu...hepsi bu

Ortasaha en az 2.... ha gayret
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Cisse

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X