İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAek ~ petkovic maci hangi kanaldaHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Muhammet Demir'i mi aldık,adam onun bir sürüm farklısı. Hiç güven vermedi. Zavallı durumda olduğumudan dolayı, Her gelene seviniyoruz. Oynayacaklarını sanmıyorum ama ne yapalım adam adamdır))
Larsen'i kesecek diye konuştuk bir çocuk adı neydi Mehmet mi ne)) kesecek dimi
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaniya haberi doğruysa Uğurcan'ın gitme ihtimali yüksek gibi geldi bana. Baniya nasıl bir stoper bilmiyorum ama 1 milyon Euro'dan fazlası verilmemeli.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Petkovic gol atmayan bir santrafor, bu takımda gol yükünü kim çekecek, bu takım gol sayısında çok kısır kalır bu sezon bu hücum hattıyla, alınacak santrafor Aboubakar gibi golün her türlüsünü artması lazım, Petkovic golcülükle alakası olmayan birisi..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/onurnizamoglu_/status/...Ye5Lag7-SYoUWA
Yav ne olimpiakosu kardeşim uğraşmayın şu heriflerle.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ali Şahin'in önüne mendy makouta kampl amiri vb kalitede adamları koyalım ramos kesilmezse ben bişey bilmiyorum. Geri dörtlü için çok zorlasalar belki larsenin yerine bir sag bek alırdım mehmetle değişerek oynayacak yada onu da geliştirecek 433'e uyumlu...hepsi bu
Ortasaha en az 2.... ha gayretHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum