Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trezege ve teklic neden yedek olsun ?? Enis destan bu sene patlama yaparsa seneye yedekten girdiği çoğu maçı aldırır. Ömür ve fountas ta üst düzey oyuncular ömür kendi çocuğumuz olduğu için gömüyoruz ama yeteneği çok iyi. Bu sene takımı ayakta tutup seneye leblebi gibi gol atan bir kadro kuracaklardır. Onuachu bu ligde 2 metrelik boyuyla yürüyerek gol atar bu yazdığımı unutma. Kanatlardan gelen tüm topları içeri bırakır yada doldur boşaltta topu rahatlıkla indirir. Bozok gibi malı izleyince tabi bu seviyeyi anlayamıyoruz henüz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Trezeguet, Orsic ile aynı mevkide oynuyor ya hani?

Teklic henüz ilk 11 oyuncusu olacak tecrübede mi? Amatör hareketleri ve kesin olarak belli olmayan mevkisi var.

Yedek sayıp duruyorsun.

Kadro çekirdeği oluşmadı. Onuachu ile şampiyon olamazsın. Hayal görmeyin.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Eğer kendini göstermek istiyorsa 1+? imzalayıp, çıkış miktarı yazarsın. İstediği anda , isterse sene içi, gider.
      Trabzonspor bu gibi adamlar için şanstır, fırsattır. Kendimizi küçümsemeyelim.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Saka’yla alakası yok. Pepe rekor ücretle transfer olup direk ilk 11’e girdiği dönemde çok kötü oynuyordu. Aşırı top kaybı ile sonuçlanan sayısız çalım denemesi. Premier Lig’in son dönemin en kötü transferleri listesine girer.

Bizim ligde iş yapar mı göreceğiz. Ama 3 milyon € maaşlara çıkılabiliyorsa Wakawme neden yollandı?

Bu sene şampiyon olamayacağın kesin, Pepe 1 yıl için geliyorsa bu transferin amacı ne?
        O dönemler Burak Lille de oynuyordu dolaysıyla takip etmişliğimiz var az buçuk. Arsenal de Özil varken de ekstra Arsenal maçlarına bakardım. Pepe de sükse transferdi ama izlediğim bi kaç maçta içimden geçirmişliğim vardır, bu çöpe nasıl 80 milyon bayılmışlar diye. Bazen 3 büyüklerle gereksiz bi transfer yarışına giriyoruz enini sonunu düşünmeden. Bu kompleks malesef taraftarımızda da var, bjk nin elinden topçu aldık diye seviniyoruz oynamasın önemli değil. Hiç ısınamadım bu transfere büyük ihitmalde Sturridge vakası yaşayacağız. hayırlısı...

Yorum

• İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benzer bir taktiği djaniny için yaptık
          Kastınızı anladım fakat seyir benzer değil. Çünkü Djaniny'de biz oyuncuyu tanıdığımız halde berbat bir yeni sözleşme verdik. Bu yenilemenin hemen ardından, onunla uzatmak isteyen hoca tarafından kesildi. Bile bile lades yani...

Pepe yaşı gençken beş yıllık imzalamış. İlk üç yıl öyle veya böyle takımda şans bulmuş. Dördüncü yıl kiralanmış. Son yılında çıkış aranıyor. Bir potansiyel görülmüş, o seviyede tutmamış.

İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkesin fırsatı kendi çapına göre.Yani bu adam için fırsat olayı doğru.Tutar veya tutmaz ayrı olay.
          Güzel nokta. Tutma konusuna gitmemiştim ama yazdınız diye sorayım. "Tutar veya tutmaz" denilerek kaç transfer yapma opsiyonu tanıyalım yönetime? Bunu tartışmak lazım ayrıca. Bu yazın o hakkını Pepe'de kullanalım denilirse, tamamım (Bu tarz hamlelere karşı olsam da). Hayırlısı olsun.

İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam bizde o yaş sınırı işte 30
          Bizde öyle. Arsenal'in oyuncu tercih, gelişim, beklenti kriterleri açısından paylaştım.

Hesaplamadım, ana kadroyu düşününce bu yıl biraz gençleştik sanki? Avcı, geldiğünde yaş ortalaması ve şampiyonluk arasında bir bağıntıdan bahsetmişti:

"Deneyimden bahsettik. 24 küsur yaş ortalaması ile bu ligde şampiyon olamıyorsun." demişti.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Pepe 2000 küsür dakika süre almış geçen sene 18 milyon pd olan 28 yaşında bir adam eski transferlerle kıyaslanacak bir yanı yok, transfer transfer diye inliyorduk tamam kourbelis fernandez zaten tırt olduğu belliydi Pepe getiriyoruz yine memnun olmayanlar az değil ilginç.

Onuachu 1800 dakika süre almış 18 gol atmış 13 milyon pd var 29 yaşında southampton'dan geliyor kourbelis fernandez muamelesi yapamazsın yapmayın böyle
            Hayır niye 1 yıl alınıyor
            2 yıl alınması lazım alınıyorsa diyoruz

Bu sene bu takım mucize olsa da 3. Olur en fazla. Kurulan kadro gelecek yılının iskeleti olmalı.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Mark Janko'nun problemi yetenek kaynaklı değildi ki bizden gittiği sene herif gol kralı olmuş, yılın futbolcusu seçilmişti yine.

Bizim iş biraz kremalı mantar çorbası gibi. Şimdi sen istiyorsun ki tuttuğun baharatla içtiğin çorbayı kusursuz hale getir, elinde biberle masaya oturdun. Mark Janko kırmızı biber, Sorloth karabiber. O sadece başka bir çorbanın baharatıydı kardeşim, bibere b.k atmakla olmuyor, senin seçiminde ve damağında sıkıntı var.
              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
              Özkan Sümer

Yorum

Hayır niye 1 yıl alınıyor
                2 yıl alınması lazım alınıyorsa diyoruz

Bu sene bu takım mucize olsa da 3. Olur en fazla. Kurulan kadro gelecek yılının iskeleti olmalı.
                Tribüne taraftar gitmezse ne anlamı var ligde oynamanın böyle adam ne olursa olsun her sezon lazım taraftarı heyecanlandırmazsan ateşlemezsen seneye kadro kursan ne anlamı var,
                Diğer takımlar 5 6 tane yıldızlı oyuncu almış bizde bir tane Pepe olmasın mı rekabetin ne anlamı var o zaman biraz da bu açıdan bakmak lazım
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 08.09.2023, 10:58.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Trezeguet, Orsic ile aynı mevkide oynuyor ya hani?

Teklic henüz ilk 11 oyuncusu olacak tecrübede mi? Amatör hareketleri ve kesin olarak belli olmayan mevkisi var.

Yedek sayıp duruyorsun.

Kadro çekirdeği oluşmadı. Onuachu ile şampiyon olamazsın. Hayal görmeyin.
                  Tamam sefa senin üstün görüşlerinden faydalandık. Senin düşündüklerini yönetim felan düşünmemiştir zaten kesin

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O dönemler Burak Lille de oynuyordu dolaysıyla takip etmişliğimiz var az buçuk. Arsenal de Özil varken de ekstra Arsenal maçlarına bakardım. Pepe de sükse transferdi ama izlediğim bi kaç maçta içimden geçirmişliğim vardır, bu çöpe nasıl 80 milyon bayılmışlar diye. Bazen 3 büyüklerle gereksiz bi transfer yarışına giriyoruz enini sonunu düşünmeden. Bu kompleks malesef taraftarımızda da var, bjk nin elinden topçu aldık diye seviniyoruz oynamasın önemli değil. Hiç ısınamadım bu transfere büyük ihitmalde Sturridge vakası yaşayacağız. hayırlısı...
                    Son 2 yıldır hiç izlemedim Pepe’yi. Ama 19/20 için aynı fikirdeyim. O yıl Premier Ligi yakından takip etmiş birisi olarak, kafası kesik tavuk gibi ne yaptığı belli olmayan bir pır pır oyuncu izlenimi veriyordu. Gerçi ilk yılıydı ve ben özellikle sezon başını daha yakın izlediğim için muhtemelen en kötü dönemine şahit oldum.

Yine de bizim ligde iş yapabilir, durumunu bilmiyorum. Ama 1 yıllık sözleşme saçmalıktır.
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

Tamam sefa senin üstün görüşlerinden faydalandık. Senin düşündüklerini yönetim felan düşünmemiştir zaten kesin

Senin kendi düşüncen yok mu, yönetim bu takımı bu hale getiren beceriksiz ordusunun ta kendisi. Onların düşüncesi mi referans olacak.
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

Pepe 2000 küsür dakika süre almış geçen sene 18 milyon pd olan 28 yaşında bir adam eski transferlerle kıyaslanacak bir yanı yok, transfer transfer diye inliyorduk tamam kourbelis fernandez zaten tırt olduğu belliydi Pepe getiriyoruz yine memnun olmayanlar az değil ilginç.

Onuachu 1800 dakika süre almış 18 gol atmış 13 milyon pd var 29 yaşında southampton'dan geliyor kourbelis fernandez muamelesi yapamazsın yapmayın böyle
                        Pepe ' nin gelmesinden yana bir sıkıntı yok . Pepe ile imzalanan sözleşmenin Maliyet/ Süre / fayda açısından değerlendirildiğinde problemi var.

Yoksa burada bazı arkadaşlar haricinde , adamın kalitesine laf edecek kimsenin olduğunu düşünmüyorum . Adam zaten kendini ispatlamış

Yorum

Senin kendi düşüncen yok mu, yönetim bu takımı bu hale getiren beceriksiz ordusunun ta kendisi. Onların düşüncesi mi referans olacak.
                          O yüzden onlar yönetimde sen forumlarda yazıyorsun. Kendinizi çok bilmiş insanlar gibi görmeyi bırakın. Çok başarılı bir birey olursan yönetimde olursun veyahut üst düzey birimlerde. Eleştirirkende önce bi kendimize bakıp eleştirmemiz gerekli. Maç esnasındaki hara hurudan bahsetmiyorum o an herkes o sinirle atıp tutuyor. Neyse uzatmaya gerek yok.

Yorum

Tribüne taraftar gitmezse ne anlamı var ligde oynamanın böyle adam ne olursa olsun her sezon lazım taraftarı heyecanlandırmazsan ateşlemezsen seneye kadro kursan ne anlamı var,
                            Diğer takımlar 5 6 tane yıldızlı oyuncu almış bizde bir tane Pepe olmasın mı rekabetin ne anlamı var o zaman biraz da bu açıdan bakmak lazım
                            Taraftarı ateşlersin de seneye kadro çekirdeğin olmazsa asıl kayıp odur.
                            Gelenlerin çoğu giderse. +Baka ve Visca olmayacak gibi. Bu devirdaim makinesinden başarı değil güzel hoca öğütme çıkar.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Arsenal'de oynayamadı diye adamı eleştirmeyelim, rica ederim. Arsenal'de daha az maça çıkıp daha çok yapamayan Torreira ligde geçen sene yılın 2 oyuncusundan biriydi.

Beni düşündüren şey son yaşadığı sakatlık. Yoksa ters ayaklı kanat ve Orsic ile tam uyumlu bir kanat tercihi. Onyekuru bile büyük iş yaptı bu ligde Nicolas Pepe'nin geldiği noktaları rüyasında görebilecek bir oyuncu.

Visca'yı sepetleyip Berkay'ı alalım, bir de Basic ekleyip yolumuza bakalım. Çok iyi bir futbolcu Pepe
                              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                              Özkan Sümer

Yorum

O yüzden onlar yönetimde sen forumlarda yazıyorsun. Kendinizi çok bilmiş insanlar gibi görmeyi bırakın. Çok başarılı bir birey olursan yönetimde olursun veyahut üst düzey birimlerde. Eleştirirkende önce bi kendimize bakıp eleştirmemiz gerekli. Maç esnasındaki hara hurudan bahsetmiyorum o an herkes o sinirle atıp tutuyor. Neyse uzatmaya gerek yok.
                                İyi güldürdün.
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X