Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    4 tane daha mı çöp alacaklar hiç almasınlar öyleyse
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu cizgide devam edilecekse transfer olmasin
      Def olup gitsinler
      Siopis ve dorukhandan bile para kazanamayan amatörler
      Forvete: Tencere Hill
      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Bu kulüp Yusuf erdogani bile zamaninds 1 mio€ ya satti
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4 tane daha mı çöp alacaklar hiç almasınlar öyleyse
          Biraz kalite yükseltiyorlar sanki son konuşulan isimlerle beraber. Stoperi de beklemeye aldılar. Gerçekten 3 tane topu bilen adam alsalar yarışacağız. O kadarına bile gerek kalmadan. Bizim sorunumuz tamamen kalite. Birkaç tane beyni olan futbolcu lazım.

Yorum

• Mendy bu dönemde en çok istediğim 2-3 adamdan biriydi dün gece bitneye yakın bitti gibi haberler düşse de işin aslı öyle değilmiş angers oyuncu için 4.5 istiyormuş biz ise en son 3.5 bandında teklif vermişiz hocanın listesinin 1 numarası imiş burdan döner mi yada olur mu bilmiyorum.. ama olursa hem iyi oyuncu almış oluruz günde 2-3 sene sonra 10 bandında satarız
            Hoca ayrıca anlaşılan başka kanat oyuncusu yerine free olduğu için fuentas i tercih edip paranın orta sahanve forvet transferi için kullanılmasını istemiş...

Yorum

• Yunan Diego Rossi kadar oynasın yeter tarzını boyunu ona benzettim. İkiside MLS topçusu
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Petkovic > Maxi Gomez
                Oyewusi > Enis Destan (kiralik)

Yap bir güzellik baskan
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• Kopenhag'ın maçı var ve Cornelius yine kadroda yok. Avcı denen futbol kabızı, gevşek idman - bol izin stratejisiyle adamı öyle bir öldürdü ki 1 senedir kendine gelemedi. Bizim kadrodaki Avcı idmanından geçmiş futbolcular da kendilerine gelemediler hala. Bjelica "çok izin yapılmış futbolcular formsuz" diyerek kampta yüklendi ama nasıl yatırdıysa Avcı bunları kamp filan yaramadı.

Avcı minimum 100 milyon Euro zarara uğrattı bizi. Cak cak cak konuşmaya geldi mi ağzı iyi laf yapıyordu ama. İnşallah Lig TV'ye filan gidip bizim takımı yorumlamaz. Laflarına kanıp bir daha getirirler filan bunu. Bizim şantajcı başkan aşık zaten Avcı'ya. Hiç gerek yok.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taxi yerine oyewusiyi alsalardı. Mls den gelecek topcudan hayir gelmez
                    ibrahimovic 38 yasindayken mls den milana donup 3.5 sene oynadi. Sonra landon donavan, tim howard, jozy altidore, oguchi onyewu gibi mls den avrupaya gidip orada yillarca top oynamis cok amerikali topcu var. Bi ara besiktasta kiralik oynayan jermain jones u da yazardim da o almanyada dogup buyuyup alman takimlarinda yillarca top oynadiktan sonra mls ye gidip futbolu orada birakan amerikali bir topcu.
                    En son jpositve tarafından düzenlendi; 15.08.2023, 20:44.

Yorum

• Petkoviç 11 de
                      İzleyecek varsa sağ kanat Spikic ve sağ bek Moharremiyi de izlesin
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ibrahimovic 38 yasindayken mls den milana donup 3.5 sene oynadi. Sonra landon donavan, tim howard, jozy altidore, oguchi onyewu gibi mls den avrupaya gidip orada yillarca top oynamis cok amerikali topcu var.
                        Orda yetişmiş futbolculardan bahsetmiyorum. Kariyerinin prime doneminde mls'ye gitmiş futbolculardan bahsediyorum. Ibrahimovic ayrı bir seviye zaten o arap ligine gitseydi de aynı istatistikleri yapardı

Yorum

• kırk yılın başı bir işe yarayı be mübarekler.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• rashica bjk diyorlar. çok iyi iş bizim takımda görmek isterdim

Yorum

• Aek ~ petkovic maci hangi kanalda
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Petkoviç 11 de
                                İzleyecek varsa sağ kanat Spikic ve sağ bek Moharremiyi de izlesin
                                Ben Uzun yıllardır Josip Misici çok beğeniyorum. Biraz yaşlandı ve fizik gücü düştü, yoksa bizim box to box dediğimiz orta saha tanımına tam uyan.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X