Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SON DAKİKA TRABZONSPOR HABERİ | Trabzonspor iki yeni transferi KAP'a bildirdi! İşte o açıklamalar...

TAXİARCHİS FOUNTAS

"Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Taxiarchis Fountas'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla."

RAYYAN BANİYA

"Profesyonel futbolcu Rayyan Baniya'nın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla."
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Bu kadar rezil kepaze transfer dönemi yakında hatırlamıyorum

Bir forvetin peşinde 2 ay koş
      Angers ve boavista kimdir de bir oyuncuyu hâlen daha alamadın. Bas parayı al neyi uzatıyorsun
      Zaten geç kaldın

Eldeki vasat isimleri gönderemedin
      Bardi djanini koita doğucan serkan h.türkmen hâlen daha yatıyor.

Haziran ayında gervinho peres transfer eden kulüp şimdi sidikli tiplerle uğraşıyor

Yorum

• KAP'lar geldi. Rahat olun uşaklar.
        Azicuk relax ula

Kardeşlerim transfer yapılan oyunculara tepkilerinizi anlıyorum ancak FFP gerçeğini de unutmayalım.

Şu yılan hikayesine dönen Petkoviç olayı çözülse de iyice rahatlasak
        En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 16.08.2023, 17:17.
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Gecen sezon 63 gol yiyen takimin stoperini aldik bizim defansi düzeltmek icin???
          Allah bunlari bildigi gibi yapsin..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Baniya hem yaşı hem geçen sene gösterdiği performans dolayısıyla benden artı alacak bir transfer.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              KAP'lar geldi. Rahat olun uşaklar.
              Azicuk relax ula

Kardeşlerim transfer yapılan oyunculara tepkilerinizi anlıyorum ancak FFP gerçeğini de unutmayalım.

Şu yılan hikayesine dönen Petkoviç olayı çözülse de iyice rahatlasak
              Baniya'daki pürüz haberi KAP'tan sonra geldi zaten ağabey, bilgine.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam kusura bakmayın ama yazdığınız hiçbir şey tutmuyor ya

Sanki sosyal medyada bir şeyler okuyup derliyormuşsunuz gibi geliyor.

Ne bileyim yani zor olmuyor mu böyle...
                Hocam en başından beri diyorum bana inanmak zorunda değilsiniz. Ben iş çevrem dahilinde öğrenebildiklerimi yazıyorum. Bu süreçte transferler gerçekleşir gerçekleşmez masaya ben oturmadığım kesin bir şey diyemem.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Baniya'daki pürüz haberi KAP'tan sonra geldi zaten ağabey, bilgine.
                  Deme ya. Arkadaş bu nasıl bir kulüptür ki bunu da başardılar. Pes kelimesi de yetersiz kalıyor artık bu yönetim için

Allah sizi bildiği gibi yapsın. Tam mesai bitimi dağıldım.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gecen sezon 63 gol yiyen takimin stoperini aldik bizim defansi düzeltmek icin???

Defans sadece 1 oyuncudan mi kuruluyor?
                    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gecen sezon 63 gol yiyen takimin stoperini aldik bizim defansi düzeltmek icin???

Kendin 54 gol yedin. Pek bir fark yok yani.

https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Sorun çıkaran taraf Karagümrük'müş sanırım. "Bir de Verona'ya pay vardı" diye anlaşma bozmuşlar, anladığım bu

Yorum

• Biz imzayı aldıysak Hurma ne yaparsa yapsın

Yorum

• Yorum

• Fountas'ın sosyal medyada dönen videolardan oyun profilinin Yunus Akgün, Yusuf Sarı'dan hallice olduğu, daha doğrusu o işlev için transfer edildiği -ki o kalibrede olduğunu da düşünmüyorum ayrı konu- anlaşılıyor, onu anlamayan yoktur zaten sorun o değil. Sorun yeryüzünde başka futbolcu yokmuş gibi geçirdiği soruşturma dünya kamuoyunda malum olan bir futbolcunun Trabzonspor camiasının daha uzak geçmiş diyemeyeceğimiz bir dönemde ve asla kabul edilemeyecek bir fiile verdiği tepki, gösterdiği duruş ortadayken bunun hiçe sayılarak adeta göz yumularak transfer edilmesi. Olan oldu diyecek değiliz, bu kabul edilemez bir durum.
                              En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 16.08.2023, 17:58.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rayyan Baniya net iyi stoper. Fizik ve atletizmi çok iyi. İzlediğim maçlarda hep dikkatimi çekti.
                                Tahmin: İyi performans alır, iyi paraya satarız.

Taxi hızlı, gole yakın, versatil oyuncu ama sertlik dozajı yükselip alanlar daraldığında ne yapabilir soru işareti, göreceğiz. MLS'te attığı goller geniş alanda yumuşak savunmalara atılmış goller. Rapid Wien'de 20 gol attığı sezon umut verici ama video yok, nasıl atmış, neler yapmış bilmiyoruz. Skill videolarında hep golleri var, top taşıyabiliyor mu kanattan ya da merkezden savunma direncine karşı göremedik. 750k yıllık, bonservissiz, yaşı makul. En çok para kazanacağı yaşlarda ırkçılık yaptı, piyasasını düşürdü. Bu sene asılıp kendini göstermek isteyebilir. Tabi her oyuncuda, her transferde olduğu gibi: beyni varsa.
                                Tahmin: Kenardan geldiği maçlarda iş yapar, 11e koyalım sesleri yükselir ama isteneni veremez, ilk popularitesini yitirir. Sene sonu Anadolu'dan isteyenler olur ama Yunanistan'a 1M Euro'ya satarız.
                                https://youtu.be/6O6qm0yVbkc

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X