Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• orsiç varken petkoviç transferi çok çok onemliydi
    orsiç ve petkoviç saha icinde selçuk burak ikilisi gibi birbirinin dlinden cok iyi anlayacaklardı.
    orsicin bakmayin 5 ay sonra döner dediklerine bu sene forma şansı filan bulamaz orsiç ancak dorukhan gibi son haftalarda takımla calışmaya başlar

petkovic, corneliustan bir tık daha iyi futbolcu. daha kışın dünya kupasinda çeyrek finalde brezilyaya gol atıp (asisti orsiç yapmıştı) takımını yari finale çikmasina neden olmustu. daha 1 ay önce avrupa ulusal ligi finalinde ispanyaya karşı oynadı bu adam

keşke orsiç sakatlanmazsa ve petkoviç alınsa idi
    orsiçsiz petkoviçe o kadar bonservis verilir mi kararsız kaldım ben, ki gelmesi takima alisması derken zaten baya geri kalmış oluruz yarıştan

Yorum

• bizim sampiyon oldugumuz donemde en iyi oyunumuzu oynadigimiz dönemlerde merkezde hamsik berat önlerinde bakasetas oynuyordu

ne zamanki hamsik sakatlandı 2. donem neredeyse hiç oynamadı bakasetas geriye 8 noya geldi iyi oyunumuz unutuldu. bakasetası 8 numara oynatacaksak satılsın çünkü olmuyor orda olmayinca gereksiz gerginlige giriyor sahada heran kart görecek hareketler yapiyor ve hem 8 nomuz hem yerine oyuna oyuncu vasıfsızlıgından 10 nomuz eksik kalıyor

bu takıma prime donemlerindeki selcuk colman ya da selcuk melo ikilisini merkeze koyun önlerine bakasetası koyun ondan sonra takımı izleyin. bu beklerle mi evet bu kötü beklerle bu kötü stoperlerle dahi takımın cehresi yüzde 80 degisir
      her zaman söylerim gs semih gokhan zan ikili stoperleriyle morinhonun ronaldolu realini perişan etmişti.

sampiyonlar ligi kalitesinde 6 ve 8 numara bu takımın olmazsa olmaz eksigidir

diger herkesçe malum eksikleri söylemeye gerek bile yok

ben bu kadar mevki eksikligiyle lige girilen bir sezonu daha önce hatırlamiyorum muhtemelen bjk gibi avrupadaki transfer sezonunun kapanması bekleniyor ama fikstüre bakinca o zamana kadar atı alan üsküdari gececek gibime geliyor

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu hocaya sormadan adam alın şu ana kadar aldırdıpı adamların hepsi kalas.
        Daha resmi maca çıkmadılar. Belki joaquin tam aradığımız stopermis diyecegiz. Teknik direktör getirip ona sormadan transfer yapmak olur mu ? Neden getiriyorsun adamı o zaman
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Stoper transferinde sona yaklaşmışız Günebakış yazmış. Ama isim belli değil
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Konyaspora 2 topcu verip basketbol takimlarini aliyormusuz kimleri onerdik acaba
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konyaspora 2 topcu verip basketbol takimlarini aliyormusuz kimleri onerdik acaba
              umarım fernandez ve benkovic'tir =d

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Konyaspora 2 topcu verip basketbol takimlarini aliyormusuz kimleri onerdik acaba
                doğucan ve serkan olsa güzel olur..
                oflu fanatik

Yorum

• Hemen küfretmeyin ama ben Bakasetas'ın maç içindeki yok oluşlarını hiç sevmiyorum. Abdülkadir en azından sürekli oyunun içinde oluyor, çocuğun şanssızlığı da hep eforsuz oyuncular etrafındayken onun efor sarf etmesi gerekmesi.

Bakasetas'ı 6-7 teklif varsa satarım çünkü net yıl sonunu bekleyip gidecek, imza parasını p.ç etmeyecek bakın görün.

Visca'nın Mehmet ile daha iyi olacağını düşünsem de artık miadının dolduğunu düşünüyorum. Yedek düşünülmeli. Ben olsam, mali açıdan kötü durumlardan kurtulduysak

Djalo yu net alırım. O çocuktan zarar etme imkanımız yok, önüne Bruma'yı aldılar, çocuğu yollayabilirler.

Makouta konusunda biraz şüpheliyim. Bu lig sert bir lig, zorlanır diye düşünüyorum ama 2 tane 8 gerekiyor bu takıma.

Ben olsam bir tane de BECAO ayarında uzun stoper bakarım.

Yine her şeye rağmen Uğurcan veya başka biri 6-7 milyon euro kasaya satıştan koyarım ki takım o gidişle bi silkelensin.
                  "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                  Özkan Sümer

Yorum

• Djaniny + Dogucan paket yapalim
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hemen küfretmeyin ama ben Bakasetas'ın maç içindeki yok oluşlarını hiç sevmiyorum. Abdülkadir en azından sürekli oyunun içinde oluyor, çocuğun şanssızlığı da hep eforsuz oyuncular etrafındayken onun efor sarf etmesi gerekmesi.

Bakasetas'ı 6-7 teklif varsa satarım çünkü net yıl sonunu bekleyip gidecek, imza parasını p.ç etmeyecek bakın görün.

Visca'nın Mehmet ile daha iyi olacağını düşünsem de artık miadının dolduğunu düşünüyorum. Yedek düşünülmeli. Ben olsam, mali açıdan kötü durumlardan kurtulduysak

Djalo yu net alırım. O çocuktan zarar etme imkanımız yok, önüne Bruma'yı aldılar, çocuğu yollayabilirler.

Makouta konusunda biraz şüpheliyim. Bu lig sert bir lig, zorlanır diye düşünüyorum ama 2 tane 8 gerekiyor bu takıma.

Yine her şeye rağmen Uğurcan veya başka biri 6-7 milyon euro kasaya satıştan koyarım ki takım o gidişle bi silkelensin.
                      Fanları çok ama Bakasetas yayda topla buluşup kaleyi zımbalayacak diye geri kalan her şeyden feragat ediyoruz. Dribbling yok, çalım yok, kilit pas çok nadir, mücadele eh ve beli dönmüyor. Çok sevsek de misyonu doldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fanları çok ama Bakasetas yayda topla buluşup kaleyi zımbalayacak diye geri kalan her şeyden feragat ediyoruz. Dribbling yok, çalım yok, kilit pas çok nadir, mücadele eh ve beli dönmüyor. Çok sevsek de misyonu doldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        Onu sat, yerine Teklice süre ver. Minimum aynı verimi alırız.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Uğurcan bu saatten sonra gidemez.
                          Hem yerli kuralı hem kaliteli kaleci bulamayız bu saatten sonra
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Hemen küfretmeyin ama ben Bakasetas'ın maç içindeki yok oluşlarını hiç sevmiyorum. Abdülkadir en azından sürekli oyunun içinde oluyor, çocuğun şanssızlığı da hep eforsuz oyuncular etrafındayken onun efor sarf etmesi gerekmesi.

+1

Baka'yi her ne kadar sevsemde ayni fikirdeyim.

Yorum

Mantıklı yorumlar.

Yorum

• Ben de wagayemeye taktım. Bi insan begine hiç yardım etmez mi? Eren tam roberto garlos olacak, waga yüzünden olamıyor. Halbuki direzege diyen bi dopcu var. Uçuyor. Yeri hemen dolar.
                                Kısacası dostlar, önce alternatifi bul, takıma monte et, sonra kimi istersen sat
                                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 05.08.2023, 16:48.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X