.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ne iscosu allah aşkına. bartrayı yeni yolladık böyle lüksümüz yok.
Ayrıca bardhi bakasetastan sonra 3. on numara mevkisinde oynayan kişi olacak. tabi hepsini katlar orası ayrı. bize çift yönlü adam lazımManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
50 bin 100 bin avro maaş tartışması sırasında mbappe psg nin kampına alınmamış haberi geldi, çoh enteresan
TEKKEBALL
Yorum
-
Bu sezon Avrupa´da yokuz, o yüzden en önemli iki transferin illa hemen yapilmasi da sart degil, yeter ki kaliteli olsun..su Menejer ittirmeleri hic olmasin!!
Övülen Bizans transferleri de öyle süper degil kusura bakmayin. GS daha Icardi´ye imza attiramamis yanilmiyorsam. Onsuz GS cokta tin. Sikeciler biraz daha iyi duruyor ama o da hep kagit üstünde. Sekiztaslilar ise Redmond´un yerini dolduramadilar, bugün Onana´yi almislar, artik ne kadar iyiyse“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsco’nun fizik olarak ortalamanın üstünde olduğunu bilsen sol içe cuk diye oturur. Hücumdaki yaratıcılık eksikliğini çözer. Kapalı savunmaları açan çilingir olur her maç.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildidurun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş
Yorum
-
Isco denen Vatandas, Almanya´da hicbir saglik kontrolünü gecemedi. Burada adi gecen Kramer´de sakatlanmis. Adi gecen Belaili´de gecen sezonun son aylarini sakat gecirmis...ne güzel isimler bunlar!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Yorum
-
İlk olarak falcon_61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePjanic kadar bile etkili olamaz bence. Erken saldı kendini. Bunu fesih ederken de öyle 1m ile falan kurtaramayız.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Tonio Teklic´i almisiz. Simdi gelecege yatirim mi diyelim? Ben Zinckernagel´i tercih ederdim, bilmiyorum hala daha isteniyor mu? Keza Olimpiakos´un kadrosunda yok! Ha bana kalsa o takimdan Fortounis´i isterim, Milletin bos ezberinde olan Masouras´i degil!!!!
Adrien Tamèze - Spielerprofil 23/24 | Transfermarkt
61´li formayi giyiyor yaniEn son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 22.07.2023, 01:33.“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Yorum
-
Bizim kadro planlamasına göre tam olarak Hamsik lazım bize. Ama hoca 4-3-3 oynayacak, o sistemde Isco alsan ancak sol iç oynatırsın, Hamsikvari birini alsan icabında derinde oyun kurucu icabında iç oyuncusu olarak oynar. Yani profil olarak doğru adamlara gitmemiz lazım. Kourbelis 8 falan diyorlar ama o adam iyi 6 olur, başka yerde de oynamaz. Ancak ortayı sertleştirmen gerektiğinde orada ikili oynayabilir.
Haa, ben Bardhi-Sio gönderiyorum ortaya 2 oyuncu alacağım diyorsan başka. O zaman 1 iç 1 6 alabilirsin.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 22.07.2023, 01:36.
Yorum
-
Takımda satilmayacak oyuncu yok. Ben keşke satmasaydik ileride daha pahalıya satardik dediğimiz hiç bir oyuncu hatırlamıyorum. Ama tersini çok defa yaşadık.
O yüzden Eren'e böyle bir teklif varsa, ki sanmıyorum, satilmasinda bir engel yok. Şimdiye kadar pek fark yaratmadı oyunuyla, bundan sonrası da şüpheli. Bir şekilde o mevkiyi başka bir yerliyle doldururuz. Zaten fazla bir iddiamız yok, bir sezon idare ederiz.
Yorum
-
TEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum