Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://twitter.com/fk_061/status/16...Ye5Lag7-SYoUWA

Yine böyle şeyler dillenmeye başladı. 8 milyon + dubois + yusuf demir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Böyle tweet atıp nabız yoklayanın da kafasına osurayım.

Yorum

• Nenad BJELICA: "... (Gideceklerin durumuna göre) Bir santrafor arayışımız var. Orsicin sakatlığında sol kanatta onun yerini doldurabilecek bir oyuncu arayışımız var. Yine merkez orta sahada ’box to box’ oynayabilecek bir 8 numara olarak nitelendirebilirsiniz."

Hayırlısı...

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O metayı en çok da senin oyuncun belirginleştiriyor ama maalesef. Temelinde de şehir yapısı, insan kültürü var diye düşünüyorum. Ben çocukluğumda da yabancı okul sorunlarını, sosyal aktivite kısıtlığını okuyordum; hâlâ onları okuyorum. Ciddi sosyolojik değişimler yaşanmadıkça da bu böyle gidecek, "en azından 'bizden' gördüğümüz yapmasın" demeye devam edeceğiz.

Bunun mesaj olma potansiyelini de Galatasaray 2012 şımarıklığının ötesine çıkmışken, Uğurcan-Muslera arasındaki iletişim malum ve kendisi hakkında çıkan haberlerden sonra dün de bizzat takım adı zikretmişken güçlü görmüştüm. Hâlâ diyorum, "o şekilde düşünmemişlerdir" diyemem. Böyleler çünkü.
      Batucuğum, dünkü röportajda zikredilen takım isminin tek olması büyük bir iletişim hatası. Ona şurada değinmiştim:

Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...

Fakat bu çok zekice değil. Oyuncuya kazandırmaz, pazarını daraltır. Mehmet Ekici olayını hatırlayın.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.07.2023, 16:49.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Herkes hocaya çok güveniyor ancak yenilgiler başladı mı hocada gider.
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkes hocaya çok güveniyor ancak yenilgiler başladı mı hocada gider.
          3 hafta üst üste kayıp olsun hoca moca kalmaz

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Böyle tweet atıp nabız yoklayanın da kafasına osurayım.
            Ethemi topalli ye kadar düştüysek hiç yalandan transfer yapmayalım djaniny orda al ver yapar araya kaçar gol kabizi ama asist özelliği var ethemi ve topalli yi üst üste koyar .. batuhanb kardeşim senin futbol aklını haberlerini beğeniyorum sen bile ethemi ye düştüysen bu sene ilk 10 hayal ... ilk 10a girmeyen adamlarada teklif meklif gelmez oyuncu parlatıcaz da hayal... hoca bile önümüzdeki sezon burda olursam dedi o da biliyor bu kadrodan bir yol olmayacağını bu sene trabzonspor için kahır yılı olacak

Yorum

• orsiç olsaydı şampiyonduk diyen var mı ?
              çok fazla üzülmeye gerek yok
              61

Yorum

• En gec 8ci hafta hoca gider bir yerli hoca ile anlaşırız aralıkta yönetim gider bu sene iyice kanser olucaz

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ptt de mpabbe bile gelişim gösteremez, oraya kiralık adam göndermek fuzuli iş..
                  Adanaspor da full oynamış nerdeyse.ona rağmen yine vasat.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Asıl sıkıntı yerli olarak koyduğun oyuncunun alternatifsiz olmasıdır. Bir topçu yerini kaybetme korkusu yaşamıyorsa zaman içerisinde eski mücadelesini bırakabilir. Yani tek bir yerli oyuncu da aslında seni kurtarmıyor. Bu yüzden daha çok aramak ve üretmek zorundasın işte. Bu yerli kuralı olsa da olmasa da mühim bir şey. Fakat bunun için de liyakatlı bir ekip kurman gerekiyor. Onun için de yine bir araştırma ve para vermen gerekiyor. Bizim ülkemizde insanlar hemen sonuç görmek istediğinden kimse uzun vadeli projelere girmeye cesaret edemiyor. Ama bir kez denense bir kez sonuç alınsa insanlar da doğru yolun bu olduğunu kavrayacaklar. Bu işlere hiç girmediğimiz için hiç olmaz sanıyoruz ama aslında olan şey sadece denemeye dahi tenezzül etmemiş oluşumuz. Gs Avrupa kupasını alırken kadrosunda tonla yerli vardı ve alayı da milli oyuncuydu. Bazıları altyapıdan bazıları da diğer takımlardan toplanmıştı. Ne oldu bu kadar yıl içerisinde de böyle adamlar çıkmaz oldu? Bunu düşünürsek iyi bir sonuca varabiliriz diye düşünüyorum
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bu kadroyla hocayı göndermek saçma olur
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hocada zaten moral sıfırdı bu sadece orsic durumuyla ilgili değil adama verilen sözler tutulmadı geçen yıldan orta sahada çok adam kaybettik tek ekleme ile şapkadan tavşan çıkar diyoruz gidiş kayıp bir sezona dogru

Yorum

• Yeni transferi gelir gelmez daha maça çıkmadan çapraz bağ koparıp sezonu kapatan kaç kulüp var ? Türkiye'den hatırlamıyorum. Kargalarda Tolgay vardı ama o da yarim devre oynadıktan sonra sakatlanmıştı.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Markovici geri getirirler
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Çıkın bir demeç verin Uğurcan olayını yalanlayın
                              Transferle sponsorla ilgili bir şeyler söyleyin
                              İki tane yalaka gazeteciyi bulmuşlar
                              Şunu diyin bunu demeyin diyolar onlarda da ses yok
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Twitter'da Soccer Time diye bir hesap vardı, yıllık oyuncu ücretlerini tablolaştırıyordu. Eğer güncel çalışması varsa, twitter kullanan bir arkadaşımız şuraya yapıştırsa iyi olurdu.
                                [MENTION=6543]pReN@_61[/MENTION]
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X