Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Millet olmayan paraları harcıyor yakında satarlar klüpleri

Yorum

• Yönetime bir tavsiye:
      5 yıldır Ünal Karaman'dan itibaren milyon euroluk transferleri doğru düzgün antrenman metodu uygulayamayan, sakatlıklardan başına kaldıramayan bir sistem için 25 milyonluk bütçe fazla.
      Zaten minumum ilk 10 yaparız her türlü. İlk 4 de zor bana göre. O zaman ülkenin yetenekli gençleri üzerine, ülke futbolunu bilen 1 milyon aşağısı yıllıkla oynayacak veteran yabancıları serpiştirelim giden futbolculara içimiz yanmasın bari.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beşiktaş amartey ve onana'yı aldı sessiz sedasız. zaten çok iyi kadroları vardı hepten güçlendiler. diğer iki istanbul takımına hiç değinmiyorum. bu takım rize ve samsun'a bile maç kaybederse şaşırmam. lig başladı daha 3 tane önemli mevkiye oyuncu alamadılar.

Ileri dortlude Aboubakar ve kronik sakat Ghezzal var. Alternatifi gectim, on numaralari ve sol kanatlari yok bile. Eger ileriye en az uc transfer yapmazlarsa uzun lig maratonunda Aboubakar'in yoklugunda galibiyeti gectim gol bile atamazlar.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Ğs ve diğerleriyle yarışamayacağız gibi görünüyor.İlk 4'e odaklanmak en doğrusu olacak.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uğurcan satılmazsa bir daha satılamaz, sonu Onur Kıvrak gibi olur..
            onur kıvraka gereksiz şekilde çok maaş verilmişti

şuraya bak, 3.2 milyon avro alıyormuş, sonra 2.2 ye indirmişler, ne saçma paralar

uğurcan sözleşme iyileşme aldıktan sonra geçen seneki kurla 1 milyon euro aldı

kap açıklamasında üfe ve tüfe de yok, an itibariyle günümüz kuruyla 666 bin avro alıyor

üst sınır 900 bin avro olsaydı uğurcan için bir tehlike olmazdı,lakin üst sınırın neredeyse 2,5 milyon avroya dayandığı bir takımda uğurcan sıkıntı yaratır (haklı olarak), onuçün maaş üst sınırı acilen düşürülmeli diyoruz,gerçi bu erdo ile olacak iş değil, yeni bir ağaoğlu çıkması lazım

maaş üst sınırı 900 bin avro olsa uğurcan hiçbir sıkıntı yaratmaz kulüpte

bu arada bence alt yapı oyuncuları çok amatör hakeret ediyor, eğer iyi bir managere sahip olsaydı çıkış maddesi mutlaka olurdu, 17 yaşında arda güler bile fb ile sözleşme yaparken çıkış maddesi koydurmuş, olay budur aga

diğer takım arkadaşlarına göre hem düşük maaş alıp hemde sözleşmeye çıkış maddesi koydurmuyorsan managerini değiştirmen lazım hocam
            En son jairzinho tarafından düzenlendi; 23.07.2023, 19:11.
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalvarırım bu kadar basite almayın. Bütün bu işler kamuoyu yoklaması ile oluyor. Herifler siyasilere rüşvet teklif ediyorlar, devlete ait özelleştirmeler ihaleleri böyle bağladılar herifler.
              Hala kanalı bekliyorlar ki zaten Trabzonu işgal etti herifler. Bu siyasilerin yardakçısı bir kaç itoğlu it gündemde tutuyor bu konuyu.

Forumdaki arkadaşları anlıyorum herif kulübü ihya eder şeklinde bakıyolar. Aldılar yayın ihalesini ihya mı olduk? Telekom melekom ihya mı oldu? Enflasyon var bu ülkede herifler derneğe ait her şeye çökecek siyasilere de sakal atacak derdi bu adamların. Senin gönlün hoş olsun diye 2-3 transfer yapmaz demiyorum yapar ama herif tamamen ticari bakacak sana. Şampiyonluk para mı getiriyor şu an bu herif ister mi cebinden harcasın? Ülkeyi ölçün tartın, Trabzondaki arap istilasını bi daha düşünün...
              Bizim mallar saniyor ki Arap mal para pompalayacak takima starlar getirecek.
              Sovjetlerde Azerbaicanli bir kadin MV vardi baska bir MV bir laf etmisti o lafi bir arastirsinlar.
              Trabzonspor icin 2-3 paket sigara parasi harcamiyanlar milyonluk transferler istiyor.
              Yöneticilerin 90% zaten köylü kafa ne halt yaptiklari belli degil kimin adamlari oldugu belli degil.
              Son 20-30 yilda belki 2-3 biraz akli calisan Baskanlar geldi onlarda birsey yapti sonra arkadan hancerlendi ve kimse sahip cikmadi.
              Onun icin bos hayallere kapilmaya gerek yok.
              Araplar sizin sandiniz kadar mal degil ticarete cogu zehir gibi calisir kafasi.Dünyada en kötü tüccarlar türklerdir.Vur kac taktigi uygularlar onun icin dünyada nami kötüdür.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                katılmıyorum. adam kendi söyledi. ekonomik surum kötü o yüzden bildiğim tanıdığım oyuncuları transfer edeceğiz diye. o hırvat orta sahada stoperde çok iyi işler yapacak. petkoviçi de alırsak keyif veren üst sıraları zorlayan takım oluruz. adamlarda zaha, icardi, zaniola, angekino gibi adamlar var ha kez şikeciler dzeko, tadiç vs var. bunlarla yarışman mümkün değil. ancak akıllı bir yönetim tarzı ile 5 yılda bir şampiyon olabilme ihtimali var. işte akıllı yönetim akıllı hoca iyi ve uyumlu bir kadroda 10 yılda bir geliyor.
                Akıllı bir yönetim mi?
                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 23.07.2023, 18:56.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akıllı bir yönetim mi?
                  zaten yok diyorum.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Millet olmayan paraları harcıyor yakında satarlar klüpleri
                    Vergi borçları silinir, birer tane de devlet arazisi peşkeş çekerler olur biter. gs maaş ödeyemiyor adamlara 1 sene, ertesi sene bakıyorsun almadığı oyuncu kalmamış. Yani bunların üçüne de bir şey olmaz, özellikle ikisini hep birileri kurtarır.

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hakan Yeşil’in müdahelesini normal bulanlarla, futbolun icadından başlayarak bu sporu tekrar bir anlatıp değerlendirmek lazım.

Arkası dönük adama o noktada öyle girmek iki şeyle mümkün 1-kasti yapmak 2-eli kanlı bir kasap olmak..

3.seçenek yok.
                      3. seçenek var : amatör ve yeteneksiz topçu olmak , alt liglerde yada amatörde oynayacak topçuyu biz milyon avroluk oyuncularla antremanlara çıkarıyoruz

fm gene yanıltmadı

Hakan Yeşil profile in Football Manager 2023. Find out how good Hakan Yeşil is in FM 23 including Ability & Potential ability.

şuraya bak, agresiflik 13 kararlılık 16 , bu ikisi birleşince malum sakatlık poziyonu oluyor, yetenek(zihinsel) 9 : antremanda bu şekil dalınmayacağını bilmiyor manasında uygun bir puan
                      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 23.07.2023, 19:07.
                      TEKKEBALL

Yorum

• Beşiktaş bile şu durumda yarışamaz vaziyette gelmis , şampiyonluk hedefi ancak düzgün bir planlama ile olur.

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3. seçenek var : amatör ve yeteneksiz topçu olmak , alt liglerde yada amatörde oynayacak topçuyu biz milyon avroluk oyuncularla antremanlara çıkarıyoruz

fm gene yanıltmadı

Hakan Yeşil profile in Football Manager 2023. Find out how good Hakan Yeşil is in FM 23 including Ability & Potential ability.

şuraya bak, agresiflik 13 kararlılık 16 , bu ikisi birleşince malum sakatlık poziyonu oluyor, yetenek(zihinsel) 9 : antremanda bu şekil dalınmayacağını bilmiyor manasında uygun bir puan
                          Cayırcayır ağa bırak şimdi fm’yi zaten canımız sıkkın
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hakan Yeşil'in yaptığı müdahale gayet doğal. Türkiye'de futbolu böyle ögretiyorlar, böyle oynuyorlar. Savunmak için kesinlikle demiyorum, ama yarın Ahmet, Mehmet aynısını yapar. Işin içine eğitimsizlik ve düsük IQ'de girdiğinde böyle şeyler olacaktır. Ve üstüne tecrübesizlikte geldiginde oyuncu ikili mücadeleye nasıl girerimi bile bilmez hale gelir.
                            Çare alt yapıda profesyonel sistem ve eğitim. Buda değiştirilmesi çok zor bir şey.

Tüm Türkiye'yi Trabzon'a ve Trabzonspor'a düşman yapmak istiyorsanız satın takımı Araplara. Yarın hükümet falan değişir, istersen dünyanin en iyi oyuncularını getir. Öyle bir dograrlarki seni, ilk 10'a bile zor girersin..
                            En son MA291 tarafından düzenlendi; 23.07.2023, 19:11.

Yorum

• 1 tane elle tutulur adam aldılar oda sezonu kapattı öyle mi şaka değil gerçek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• neye dayanarak hocaya güveniyorsunuz onuda anlamadim
                                kimse tanimiyor, ligin son bölümünde bir adim ileriye gidemedik
                                stoperdeki secimleri facia

ne olup ne olmadigini daha hep beraber görecegiz, fakat hakkinda hic bir bilgi sahip olmadan güvenmek benim garibime gidiyor
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X