3 tane nokta atışıyla her türlü yarışta olacağımızı düşünüyorum. Derbi kazanmaya gerek bile yok ama tabi içerde hepsini presle tokatlayacağız. O zaman göreceğiz o sükseli transferleri. Bizim takım iyi çalışıyor bu sezon, hissediyorsun bunu. Ama işte eksik olan bazı şeyler var, kalite yükseltecek transfer gerekiyor. Lig uzun maraton olduğu için bazı haftalarda ayakta kalmamız gerekecek. Mesela rakipler 8-10 maçlık seriler yapacak belki de, bizim bu arada kırılmamamız karşılık vermemiz gerekiyor, şampiyonluk sezonumuz gibi. Geçen sezon gs 13 maç mı ne seri yapmasına rağmen son haftalarda az daha şampiyonluk veriyordu, çünkü karşı taraf kırılmadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Akşama doğru bulunduğum yerde hava serinliyor ama benim öfkem geçmedi.Şampiyonluk zor buna eyvallah.İstediğimiz basan , ısıran , geçen sezonki uyuşuk futbol anlayışının yerine ligin sonlarında gördüğümüz direkt kaleye hızlı bir şekilde inen ve mücadele eden bir takım seyretmekti.Ben hocaya güvenenlerdenim , ama çıkıyor bi tane kasap eldeki en net transferi katlediyor.ne düşünüyordur acaba ? Bunu da normal karşılayan kişiler var bu forumda.Bu sığırlara alt yapıda ceza sahasında zaten çapraza kaçmış futbolcuya nasıl şarj yapılır nasıl döndürülmez gibi basitşeyleri bile küçük yaştan itibaren öğretemeyen sözde alt yapı hocalarına da selam olsun.sabahtan beri kulaklarınızı çınlatıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCayırcayır ağa bırak şimdi fm’yi zaten canımız sıkkın
hırvat milli takımında daha yeni dünya kupasında oynamış en önemli transfer antemanda darbe ile sakatlandı, maalesef
kıssadan hisse : projen yoksa herşey kötüye gider, daha dün kiraladığımız oyuncudan (sörlot) 10 milyon avro kasaya girmişti,proje vardı aga
erdo nun başkan olduktan sonra yapması gereken ilk açıklama ''maaş üst sınırımız 900 bin avro dur'' demesi gerekiyordu, projeye bu şekil başlayacaksın hocamTEKKEBALL
Yorum
-
Öz evlatlara toplu katliam yapmak lazım ibreti alem için 10-15 tanesiyle birden aynı gün sözleşme fesih yapacaksın ne çıkacak cebinden sanki taş çatlasın 1 2 milyon TL. Bu sayede bilmem kaç milyon eurolar bağladığın adamlar antrenmanda sakatlanmayacak. Alt yapıdakilerin hepsini Messi sanan 10 IQ taraftarlarımızın da acısı dinmiş olur
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman Cebeci ne alemde ? Alt yaş grubunda fırtınalar estiren muazzam orta sahamız hangi büyük kulübe transfer oldu acaba ???En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 23.07.2023, 19:33.
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneye dayanarak hocaya güveniyorsunuz onuda anlamadim
kimse tanimiyor, ligin son bölümünde bir adim ileriye gidemedik
stoperdeki secimleri facia
ne olup ne olmadigini daha hep beraber görecegiz, fakat hakkinda hic bir bilgi sahip olmadan güvenmek benim garibime gidiyor
Nenad Bjelica FM 2020 Profile, Reviews, Nenad Bjelica in Football Manager 2020, Manager in Dinamo, Manager, Croatia, Croatian, Nenad Bjelica fm 20 attributes, current ability (ca), potential ability (pa), stats, ratings, salary, traits.
tahmin edildiği üzere en yüksek notu defansta almış
ve kariyerinde oldukça iyi puan ortalaması yapmış
Mitarbeiterprofil von Nenad Bjelica: ➤ aktueller Verein ➤ Ex-Vereine ➤ Bevorzugte Formation ➤ Stationen als Spieler ➤ News ➤ Statistiken
nenad ın şansızlığı iho ve muro ile birlikte tarihimizin en kötü başkanı olma yolunda ilerleyen erdo ile çalışıyor olması,kulüp projesi yok,
şu puan ortalamaları ne söylüyor,eğer iyi bir başkanın varsa nenad ın çalıştırdığı bir takım alt sıralarda olmaz
iyi bir başkanın ve projen varsa üst sıralarda olmak işten bile olmaz
nenad muhtemelen yeni bir deneyim yaşayacak,kötü bir başkan ve projesi olmayan bir başkanla çalışıyor, 1.50 puan ortalaması yapması benim için başarıdır
şu anda topçulara çok maaş veriyoruz,gereksiz şekilde, bu teknik adam için avantaj değil dezavantajdir, avrupada 100 bin avroya oynayan topçulara bişey öğretmek ve maddi manevi hedefe konsantra etmek daha kolaydır,bizde böyle bişey yok,oyuncuların maddi hedefi kalmamış,çoğu oyuncunun böyle
ayrıca zihin olarak amatör hakan yeşil gibi oyuncularla çalışıyorsun, paralı askerlerin hedefi bitmiş,parasız askerler ise amatör, nenad için zorlu bir görev
daha öncede yazdım,erdo kasım aralık aylarında kankası avcı yı geri getirecek, yabancı bir hocanın türkiyede desteği olmaz aga,her olumsuz sonuçta yerel ulusal medya hocaya saldıracak, terim tudor benzeri şeyler olacak, tudoru bir basın toplantısında medyanın nasıl sıkıştırdığını gördük,3-4 ay sonrada kovuldu
tudor = nenad
terim = avcı
bu arada tudor 66
Igor Tudor FM 2020 Profile, Reviews, Igor Tudor in Football Manager 2020, Manager in Udinese, Manager, Croatia, Croatian, Igor Tudor fm 20 attributes, current ability (ca), potential ability (pa), stats, ratings, salary, traits.
biliç 68
En son jairzinho tarafından düzenlendi; 23.07.2023, 19:38.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoitanın 1.5 m euro senelik ücreti var. Senelik 500 bin euro veren bir kulüp çıksa ligten kendine de 500 bin euro versek fesihe yanaşmaz mı ? Kurtulalım şu fazlalıklardan artık
Yorum
-
İlk olarak Kemal Öztel; tarafından gönderildiKoitanın 1.5 m euro senelik ücreti var. Senelik 500 bin euro veren bir kulüp çıksa ligten kendine de 500 bin euro versek fesihe yanaşmaz mı ? Kurtulalım şu fazlalıklardan artıkEn son acan61 tarafından düzenlendi; 23.07.2023, 19:38.
Yorum
-
Antremanda trabzonsporlu oyuncularin 1 metreden fazla birbirlerine yakinlasmalari yasaklansin..bu kacinci oldu sayisini unuttum artik..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşama doğru bulunduğum yerde hava serinliyor ama benim öfkem geçmedi.Şampiyonluk zor buna eyvallah.İstediğimiz basan , ısıran , geçen sezonki uyuşuk futbol anlayışının yerine ligin sonlarında gördüğümüz direkt kaleye hızlı bir şekilde inen ve mücadele eden bir takım seyretmekti.Ben hocaya güvenenlerdenim , ama çıkıyor bi tane kasap eldeki en net transferi katlediyor.ne düşünüyordur acaba ? Bunu da normal karşılayan kişiler var bu forumda.Bu sığırlara alt yapıda ceza sahasında zaten çapraza kaçmış futbolcuya nasıl şarj yapılır nasıl döndürülmez gibi basitşeyleri bile küçük yaştan itibaren öğretemeyen sözde alt yapı hocalarına da selam olsun.sabahtan beri kulaklarınızı çınlatıyorum.
Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Milli takımın yeni açıklanan alt yaş grubu teknik direktör listesine bi bakın derim.Sabri Sarıoğlu , Uğur İnceman , Orhan Şam..Böyle gidiyor liste.Ondan sonra buradan şikayet ediyoruz.Kırk yılda bir de Arda Güler gibi bi oyuncu çıkınca sevincik delisi oluyoruz.Ulan Sabri neydi ki U18 teknik direktörü olsun !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum