İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Takımın her yanı dört dörtlük olmaz ama en zayıf yanın kadar güçlü olduğun da bir gerçek. Örneğin stoper hattında bence de bir tane baba stoper olmalıydı ama oyuncuları görmeden bir şey diyemiyorum fakat sağ bek mevkisi bildiğin boş. Ne Serkan ile ne Larsen ile olur bu iş. Oraya mutlaka kaliteli bir isim almalıyız. İki kanatta da oynayabilen en az bir tane süratli bir oyuncu mutlaka almalıyız. Yine forvet bölgesinde alternatif değil direkt takımın yükünü sırtlayacak bir oyuncu da mutlaka almalıyız. Bazı oyuncuların açığı fizik ile kapatılabilir ama kalite olmadığında perişan oluruz. Hoca açısından bu anlamda bir endişem yok. Tek kafama takılan bakasetas mevzusu. Umarım o da taktiğe uydurayım derken bakasetası geriye çekmez. Bu adam kaleye ne kadar yakınsa o kadar iyi. Her yeni gelen amerikayı yeniden keşfetmesin bi zahmet. Sekizde ömür ile kourbelis oynasın işte.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Şikecilerle gaysey yine son haftalarda kac karsilasiyor bu kacinci be kardesim tamam yapinda caktirmadan yapin bari yarali goze parmak sokar gibi degilmemleketde herse alavare dalavere olmus arkadas ..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGomez; ana avrat sövülüp yüzüne tükürülüp gönderilmedi mi hala?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zararsız fesihle çıkarsak öpüpte başımıza koyalım bence, 1-2m de bonservis getirirse ballı börek olur tabi..THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem dediginiz, hemde A.Avci´nin "Ben bu Takimi Nwakayeme olmadanda sampiyon yaparim Egosu. Adam gecen sezon resmen kafa olarak uctu ve bunun hala farkina varamayanlar var. Agaoglu cikti 3 yillik 10,5 milyon € istiyor dedi. Pekiyi sonra? 2 milyon €´ya imza atacakti ama istenmedi dediginiz gibi. Taraftardaki Avci aski yüzünden bu hallerdeyiz simdi...Bu Baskan az bile yapiyor, artik bir daha ki Fesih´e kadar
Birisinin inadı yüzünden , Hüseyin Cimşir ile şampiyonluğu verdik .
Diğerinin inadı yüzünden de takım borç ve çöp diye tabir ettiğimiz futbolcuların bataklığına düştü.
Yorum
-
gomezi bu kadar da gömmeyin. Treze müsait pozisyonlarda atsa 5-6 golü daha vardı. O kadar da çöp değil. Umut nayir diyorsunuz. Değersizleştirmeyin bu kadar. Her forvetten Sorloth cornelius beklerseniz çok işimiz var. Geçen sene ne oynadın ki oyuncuları ona göre yargılıyorsunuz ?Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegomezi bu kadar da gömmeyin. Treze müsait pozisyonlarda atsa 5-6 golü daha vardı. O kadar da çöp değil. Umut nayir diyorsunuz. Değersizleştirmeyin bu kadar. Her forvetten Sorloth cornelius beklerseniz çok işimiz var. Geçen sene ne oynadın ki oyuncuları ona göre yargılıyorsunuz ?
Hocam city’ye koy haaland’ın yerine yine 5 golü geçemez bu.Adam biirkere şişko, öyle tv den statdan gördüğüm için değil yakından gördüğüm için diyorum.5-10 kilo fazlasını 1 senede atamadı bence yatışa gelmiş top oynamaya niyeti yok..THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefikstür çekiminde neredeyse her kulüp adına birileri mikrofonlara üç beş kelam etmiş bizimki, bizden kimse ortalıkta yok
ED Başkan neden konuşmadı? Konu mankeni miyiz biz?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Dorukhan konusu çok fazla uzuyor ama elinizi vicdanınıza koyun. Hoca diyor ki bu adam 1 sene düzgün oynayamaz hiç hazır değil. Herifin 1 yıl kontratı kalmış, bitirince arkasına bakmadan gideceğini hepimiz anladık bu adamın. Kulüp bu adama niye boşu boşuna maaş ödesin?
Satamamak kötü diye düşünüyorsunuz anlıyorum da bu adamı satarken sağlık kontrolüne giriyor değil mi? Hoca'dan, sağlık ekibinden daha iyi görüyor olamazsınız verilerini. Kafadan 40-50 milyon tl bu adamın maliyeti yıllık, gerek var mı Doğucan'ı kesemiyor şu an hocanın gözünde
İdmanda ne verdiği benim için önemli değil , adam sahaya çıktığı an takımı 1 kişi eksik oynatıyor.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerhangi bir futbolcunun doğucanı kesememesi için , iki ayağından birinin olmaması gerekiyor.
İdmanda ne verdiği benim için önemli değil , adam sahaya çıktığı an takımı 1 kişi eksik oynatıyor.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam city’ye koy haaland’ın yerine yine 5 golü geçemez bu.Adam biirkere şişko, öyle tv den statdan gördüğüm için değil yakından gördüğüm için diyorum.5-10 kilo fazlasını 1 senede atamadı bence yatışa gelmiş top oynamaya niyeti yok..
Aksine kampın en hazır isimlerinden biri olarak görünüyormuş . ( Medyada o şekilde yazıyor )
Takımla idman yapan hoca adamın kilosuna bir şey dememişBiz mi karar vereceğiz ?
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğucan’ı birileri tebrik edip plaket vermeli.Hayatını futboldan kazanıyor oluşu en az jeff bezos,elon musk’inki kadar büyük başarı hikayesi…
Ben kasımpaşa ' nın yerinde olsam yatıp kalkıp , Trabzonspor yönetimine dua ederdim .
Yusufu itelediler , doğucanı itelediler , koitayı iteledilerHem de hepsinden bonservis de kazandılar .
Yanarım yanarım , şu yusufu bize itelediklerine yanarım . Bu herif yüzünden , dripling özelliği olan Yusuf Sarı ' yı takımdan yolladılar .
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gomez'in iki bacağıyla yapamadıklarını bu herif tek bacağıyla yapıyor. Ama birilerine kalsa Gomez iyi forvet imiş! Yersen! Bu adamı geçtiğimiz sezon izlememişiz gibi tuhaf tuhaf Gomez övgüsü yapıyorlar. Bunlar akıllanmaz. Gerçi bu tiplerin akılla bir işi yok, talimatla hareket ettiklerini düşünüyorum. Zira sosyal medyada bir anda Gomez yıkama yağlaması başlamıştı. Birileri bunlara övün diyor, onlar da övüyor. Yarın sövün derlerse onu da yaparlar. Bazıları iyi niyetli ama İspanya'ya transfer yapan 4-5 sene önceki Gomez'de kalmışlar. O Gomez öldü, bitti. Yok. Acı ama gerçek bu... Lige Gomez ile başlarsak vay halimize!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum