Bir oyuncu fiziksel olarak yeterli değilse kamplar bunun için var. Kampın daha başlarında oyuncu yetersiz alın bunu diyemez hiçbir hoca, ligin ortasındayız sanki. Aynı şekilde hoca bana yetersiz dedi ben gidiyorum diyemez hiçbir oyuncu. Çalışacaklar hazır olacaklar. Fesih ne alaka yani. Gönderecek olan satış listesine koysun, gitmek isteyen de adam gibi teklif getirip gitsin bu ayaklara gerek yok. Djaniny neden kampta değil mesela, biri bunu açıklasın. Adam kamptan transfer yapamıyor mu? Menajeri bunun için yok mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosu bosuna kendimizi ev etrafi doldurmanin bi getirisi yok..
Yorum
-
Dorukhan krizi basınya yansımadan bir şekilde çözülmeliydi diyalogla. Gerekirse hoca ilee kendisi arasinda koprü olunmalıydı. +10 kilo fazlası olan Dorukhan mı fit bir Doğucan mı desen Dorukhanı tercih eder herkes.
Hocanın katı tutumu, Dorukhan'ın sorumsuzluğu, orta yolu bulabilecek bir sağduyunun olmaması bu noktaya getirdi işi.
Bu noktadan sonra tl ile maaş alan yerli oyuncunu bedavaya göndermiyeceksin. En kötü ihtimalle 700-800 bin euro bonservis kazanılmadan serbest bırakılmamalı.#Dik oyna
Yorum
-
Arkadaş bu ülkenin insanındaki puta tapar gibi insana tapma ideası ne zaman son bulacak acaba merak ediyorum. Hocanın her dediğine koyun gibi ''canım hocam, kesin haklıdır hocam'' diyen arkadaşlar en çok zararı hocaya verdiğinin farkında değil sanırsam. Geçen günkü hazırlık maçından sonra hocanın saçma sapan bir açıklaması oldu, ''Takım şu an iyi bir görüntü veriyorsa bir sorun var demektir'' tarzında bir şey demişti. Hayatımda gördüğüm belki de en saçma futbol demeçlerinden birisidir, ki herhangi bir Türk hoca bu açıklamayı yapsaydı şu an kovulması için yangın yapılıyordu muhtemelen. Oynadığımız hazırlık maçlarını hangi seviyede takımlarla oynadığımızın az çok isimlerinden anlaşılması lazım fakat bilmeyen var ise eğer lütfen bir göz atsın. ''Hoca takıma kondisyon yükledi o nedenle yorgunluktan dolayı böyle kötü bir oyun olması ve sonucu elde edemememiz normal'' diye yorumlayan arkadaşlara da toz pembe hayatlarında başarılar diliyorum. Teknik direktörlük sadece takıma kondisyon yükleyip fiziksel kalitesini yükseltmekten ibaret değildir; teknik, taktik, oyuncu iletişimi gibi birçok parametrede optimal derecenin üstünde bir performans gösteremeyen bir teknik direktörün ''iyi'' bir teknik direktör olması da mümkün değildir. Zaten bu işte sadece kondisyon yükleyip, dil dışarı çıkarana kadar oyuncuları koşturmakla başarılı olunsaydı bodyci Valerien İsmael çoktan kupayı Dolmabahçe'de kaldırmış olurdu.
Evet, hocanın henüz resmi sınavı başlamış değil fakat sınav öncesi hazırlıkları kendisi açısından şüpheli bir durum oluşturmaya başladı. Hazırlık maçlarında görüldüğü üzere takımın genel performansı iyi değil, nitekim bireysel performanslarda da 3 4 oyuncu hariç fark yaratan herhangi bir oyuncu olmadı. Hoca sezon bitmeden 7-8 hafta önce gelmesine rağmen hala daha taktik bakımından takıma belli ölçüde bir kimlik kazandırabilmiş değil. Her ne kadar gereken tüm transferler tamamlanmamış olsa da birçok isim alındı ve kampa yetiştirildi fakat ne göze hoş gelen ne de sonucu elde edebilecek bir futbol görebildik. Üstüne üstlük bu Dorukhan krizi de pastanın üstünde çilek gibi oldu. Dorukhan'ın fazla kiloları var mı evet, eminim kondisyon seviyesi de istenilen seviyede değildir. Fakat yerli kuralının olduğu bir ligde (ve özellikle bu sene ciddi derecede kıymete bineceği bir zaman diliminde) Dorukhan gibi bir futbolcudan böylesine vazgeçebilmek nasıl bir aklın ürünüdür anlamıyorum. Az önce okuduğum habere göre Dorukhan üst üste 2 hazırlık maçında da kadroda alınmadığı için hocayla bir tartışma yaşayıp bunun üzerine gitmek istemiş. Pek tabii sosyetik sevgilisi yüzünden de bu kararı almış olabilir. Fakat düşündüğünüz zaman Serkan gibi; daha taç kullanırken topu elinde dahi tutamayan, rakibine fake atmak isterken yere kapaklanan oyuncular dahi kadroya girip hatta 11 başlama fırsatı buluyorken, Dorukhan'ın hiçbir şekilde kadroya girememesinin izahı var mıdır? Ve yazdığım gibi özellikle fb ve gs'nin 3. türk bulma konusunda ter dökeceği bu sezonda Dorukhan gibi bir oyuncuyu olası bir fesihle serbest bırakıp rakiplerimize hediye etmenin herhangi bir izahı mümkün müdür? Eğer ayrılık zaruri hale gelirse sırf rakiplerinin elini rahatlatmamak için bile saçma sapan topçulara harcadığın paraların yerine sayıp oyuncuyu kadro dışı bırakırsın, veya kulübün yararına olacak bir şekilde bonservis getirir ve satarsın. Bu iş bu kadar basit. Gerçi 3 aydır stad sponsorluğunu ''son aşama''ya kadar getirip bitiremeyen bir yönetimden mantıklı bir hamle beklemek ne kadar doğrudur orası da ayrı bir konu.
Velhasıl hoca şu an için pek olumlu bir tablo çizemiyor, gerek icra ettirdiği futbol gerek kriz yönetimi açısından. Umarım geldiği zamanki pozitif momentumu tekrardan yakalayıp takıma en azından belli ölçüde bir istikrar kazandırır. Boş yere müritlik yapıp yaptığı her hareketi ve verdiği her kararı övmeye gerek yok.
Yönetim hakkında da gerçekten söyleyebilecek bir şey bulamıyorum, sanırım TS tarihinin en kötü yönetimi olma konusunda oldukça kararlılar. Allah yardımcımız olsun.
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimden biri teknik direktörü kötülemesini mi bekliyorsun??? Tabiki böyle diyecek..
Bir cümlede dorukhani kötülüyor hocayi antrenmandan dolayi göklere cikariyor
Gesendet von iPhone mit TapatalkKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFesih gelirse ağır söverim. Fesih gelirse bu yönetimin 1 dakika daha işi yok orada defolup gidebilirler Dorukhan'la birlikte.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın antrenman şekli çok ağır olduğu için sağa sola şikayet ediyor Dorukhan,bu hocanın kulağına gidiyor hoca da deliriyor. Durum bu arkadaşlar yönetim içinden bir abime attığım mesaja böyle cevap geldi.
topçular yaklaşık üç yıldır yatıyordu ve keyif yapıyordu, pas oyunu ayağına arabistan takımana dönmüştü takım fizik olarak
nenad hocanın gerçek fizik antremanları bazı oyuncularda sıkıntı yaratır,normaldir ve bu sayede eleme yaparsın oyuncular arasında,fiziksel olarak geride olanları takım içinde elemiş olursunTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hoca ve yönetimin ilk yarıyı bitirebileceklerini düşünmüyorum hoca yanlış transferlerin hepsi yanlış asıl gerekli yerlere transfer yok çok kötü bir sezon olacak.
Yorum
-
İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş bu ülkenin insanındaki puta tapar gibi insana tapma ideası ne zaman son bulacak acaba merak ediyorum. Hocanın her dediğine koyun gibi ''canım hocam, kesin haklıdır hocam'' diyen arkadaşlar en çok zararı hocaya verdiğinin farkında değil sanırsam. Geçen günkü hazırlık maçından sonra hocanın saçma sapan bir açıklaması oldu, ''Takım şu an iyi bir görüntü veriyorsa bir sorun var demektir'' tarzında bir şey demişti. Hayatımda gördüğüm belki de en saçma futbol demeçlerinden birisidir, ki herhangi bir Türk hoca bu açıklamayı yapsaydı şu an kovulması için yangın yapılıyordu muhtemelen. Oynadığımız hazırlık maçlarını hangi seviyede takımlarla oynadığımızın az çok isimlerinden anlaşılması lazım fakat bilmeyen var ise eğer lütfen bir göz atsın. ''Hoca takıma kondisyon yükledi o nedenle yorgunluktan dolayı böyle kötü bir oyun olması ve sonucu elde edemememiz normal'' diye yorumlayan arkadaşlara da toz pembe hayatlarında başarılar diliyorum. Teknik direktörlük sadece takıma kondisyon yükleyip fiziksel kalitesini yükseltmekten ibaret değildir; teknik, taktik, oyuncu iletişimi gibi birçok parametrede optimal derecenin üstünde bir performans gösteremeyen bir teknik direktörün ''iyi'' bir teknik direktör olması da mümkün değildir. Zaten bu işte sadece kondisyon yükleyip, dil dışarı çıkarana kadar oyuncuları koşturmakla başarılı olunsaydı bodyci Valerien İsmael çoktan kupayı Dolmabahçe'de kaldırmış olurdu.
Evet, hocanın henüz resmi sınavı başlamış değil fakat sınav öncesi hazırlıkları kendisi açısından şüpheli bir durum oluşturmaya başladı. Hazırlık maçlarında görüldüğü üzere takımın genel performansı iyi değil, nitekim bireysel performanslarda da 3 4 oyuncu hariç fark yaratan herhangi bir oyuncu olmadı. Hoca sezon bitmeden 7-8 hafta önce gelmesine rağmen hala daha taktik bakımından takıma belli ölçüde bir kimlik kazandırabilmiş değil. Her ne kadar gereken tüm transferler tamamlanmamış olsa da birçok isim alındı ve kampa yetiştirildi fakat ne göze hoş gelen ne de sonucu elde edebilecek bir futbol görebildik. Üstüne üstlük bu Dorukhan krizi de pastanın üstünde çilek gibi oldu. Dorukhan'ın fazla kiloları var mı evet, eminim kondisyon seviyesi de istenilen seviyede değildir. Fakat yerli kuralının olduğu bir ligde (ve özellikle bu sene ciddi derecede kıymete bineceği bir zaman diliminde) Dorukhan gibi bir futbolcudan böylesine vazgeçebilmek nasıl bir aklın ürünüdür anlamıyorum. Az önce okuduğum habere göre Dorukhan üst üste 2 hazırlık maçında da kadroda alınmadığı için hocayla bir tartışma yaşayıp bunun üzerine gitmek istemiş. Pek tabii sosyetik sevgilisi yüzünden de bu kararı almış olabilir. Fakat düşündüğünüz zaman Serkan gibi; daha taç kullanırken topu elinde dahi tutamayan, rakibine fake atmak isterken yere kapaklanan oyuncular dahi kadroya girip hatta 11 başlama fırsatı buluyorken, Dorukhan'ın hiçbir şekilde kadroya girememesinin izahı var mıdır? Ve yazdığım gibi özellikle fb ve gs'nin 3. türk bulma konusunda ter dökeceği bu sezonda Dorukhan gibi bir oyuncuyu olası bir fesihle serbest bırakıp rakiplerimize hediye etmenin herhangi bir izahı mümkün müdür? Eğer ayrılık zaruri hale gelirse sırf rakiplerinin elini rahatlatmamak için bile saçma sapan topçulara harcadığın paraların yerine sayıp oyuncuyu kadro dışı bırakırsın, veya kulübün yararına olacak bir şekilde bonservis getirir ve satarsın. Bu iş bu kadar basit. Gerçi 3 aydır stad sponsorluğunu ''son aşama''ya kadar getirip bitiremeyen bir yönetimden mantıklı bir hamle beklemek ne kadar doğrudur orası da ayrı bir konu.
Velhasıl hoca şu an için pek olumlu bir tablo çizemiyor, gerek icra ettirdiği futbol gerek kriz yönetimi açısından. Umarım geldiği zamanki pozitif momentumu tekrardan yakalayıp takıma en azından belli ölçüde bir istikrar kazandırır. Boş yere müritlik yapıp yaptığı her hareketi ve verdiği her kararı övmeye gerek yok.
Yönetim hakkında da gerçekten söyleyebilecek bir şey bulamıyorum, sanırım TS tarihinin en kötü yönetimi olma konusunda oldukça kararlılar. Allah yardımcımız olsun.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hoca ve yönetimin ilk yarıyı bitirebileceklerini düşünmüyorum hoca yanlış transferlerin hepsi yanlış asıl gerekli yerlere transfer yok çok kötü bir sezon olacak.
Dorukhan olayi bana hocanin dogru yolda oldugunu gösteriyor. Calissinlar..Gözlerimizi kanattilar oynadiklari seyle..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu haberler doğruysa şaşırmadım,gayet normal
topçular yaklaşık üç yıldır yatıyordu ve keyif yapıyordu, pas oyunu ayağına arabistan takımana dönmüştü takım fizik olarak
nenad hocanın gerçek fizik antremanları bazı oyuncularda sıkıntı yaratır,normaldir ve bu sayede eleme yaparsın oyuncular arasında,fiziksel olarak geride olanları takım içinde elemiş olursunAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Dorukhan idmanlarda isteksiz davranip ilk 11'de oynayinca "bak hoca adeletsiz davraniyor" denecekti.
Bunu en cok yine suan hocaya sallayanlar diyecekti. Bazi insanlar full negatif. Gercek hayatta bunlarla ugrasmak durumunda olanlara sabir diliyorumEn son Giallorossi tarafından düzenlendi; 16.07.2023, 22:44..
FrancescoTotti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum