İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer Toprak'la ilgileniyormuşuz.
Bu benzin istasyonu satışından gelen anca 10mTl miymiş ? Eskiden 5 10 katı bekleniyordu oradan sankiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeeeşşşşş.....
Bu benzin istasyonu satışından gelen anca 10mTl miymiş ? Eskiden 5 10 katı bekleniyordu oradan sanki
Gesendet von iPhone mit TapatalkHY67...
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum ne kadar durgun koskoca günde 1 sayfa zor ilerliyor. Niye kimse herhangi bir şey yazmıyor?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim kaliteli isim falanda düşmüyor ki hiç. Forvette Söeloth'ta takilip kaldik.
Sörloth'da gelirse sen seyret cümbüşü...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeeeşşşşş.....
Bu benzin istasyonu satışından gelen anca 10mTl miymiş ? Eskiden 5 10 katı bekleniyordu oradan sanki1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Fransizlar iyi lejyoner seçiyor. Almanlar da Türk lejyoner buluyorlar her daim. İlkay bizim kadrodaki tüm türklerden daha iyi oyuncu. Mesut da öyleydi eskiden.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFransizlar iyi lejyoner seçiyor. Almanlar da Türk lejyoner buluyorlar her daim. İlkay bizim kadrodaki tüm türklerden daha iyi oyuncu. Mesut da öyleydi eskiden.
Gesendet von iPhone mit TapatalkHY67...
Yorum
-
Şu Fransa Almanya maçını izlerken Avcı ile neredeyse özdeş pivot forvet anlayışının ne kadar boş olduğu bir kez daha kanıtlanıyor.
Sorloth bir nebze geçen sezon modern forvet özelliğini o kilo ve boyuna göre süper ligde göstermişti. Şimdi Cornellius üzerinde ısrarı kafaların değişmediğini gösteriyor.
Pivot santrafor ancak alternatif bir taktik anlayış değişikliğinde çözüm olabilir o da her maç değil. Hatta maçın son 15 dakikasında. Öyle ise böylesi paralar verip almak ne kadar mantıklı.
"Süper Lig için yeter kardeşim bize ne modern futboldan" diyenleri de anlıyorum.
O zaman hedef Avrupa'da başarı mı, 40 yılda bir gelme ihtimalli şampiyonluk mu?En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 15.06.2021, 22:28.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Ulusal takımlar düzeyinde Fransız ekolü 4-3-3, Alman modeli 3-4-3'e karşı. Açıkçası Hummels yumurtlamış ve biraz planları bozmuş olsa da, Alman tarafı sistem olarak daha iyi bir mühendisliğe sahip. Fransızlar ise iki kenarda sahip olduğu uçaklara ve merkezdeki tek kişilik ordu Kante'nin verdiği güvene sahip.
Bu maçlar ulusal takımlar düzeyinde zirve noktasını göstermekte, bu anlamda hem keyfini çıkarmak hem de dünya futbolunun taktik açıdan nereye gittiğini sorgulamak konusunda bizler için çok değerli.
Yorum
-
Arkadaslar burda bi kac kere yazdim yine tekrarliyim
Darmstadta yasiyorum
Regionalligada oynadiklari sezon dahil düzenli olarak takip ederim
Altyapilarinda 1 sene kadar oynadim da
Serdar Dursun basa oynayan hicbir takimda basarili olamaz
Statik oynuyor
Son iki sezondur yaptigi istatistik her ne kadar beni sasirtsada
Bizim almamis olmamiz bence cok iyi[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
Yorum