Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir yanda miadı dolmuş löw

diğer yanda aşırı korkak ve defansif hoca olan döşamb

haliyle almanya fransa maçında adına yakışmayan vasat bir futbol ortaya çıktı,şaşırmamak lazım

sadece türkiyede değil dünyada da kötü hocalar var aga,

iyi hocaların sayısı oldukça düşük maalesef dünya futbolunda

bu arada mbappe nin deparını bir kez daha izledim

tamam mbappe müthiş hızlı ama hummels te bitmiş aga,tabi yaşlanmanında getirdiği bir yavaşlık var

kıssadan hisse: stoperlerin hızlı olacak hocam,10 metre geriden gelen rakibe karşıda geçilmez aga,
    iyi ve kötü üzerine nesnel bir tartışma nasıl oluyor da öznel yargılarınızdan müteşekkil güzel&çirkin ayrımına doğrudan evrilebiliyor?

mantık
    denen hadiseyle hayatınızın herhangi bir aşamasında karşı karşıya gelme şansına erişemediniz mi?

fransa almanya maçından ben gayet keyif, çok güzel bir maçtı. tartışabiliriz bunu, bu estetik bir meseledir. ama maçı kazanan, 2 yıl önce çatır çatır dünya kupasını kazanan bir hoca, sizin öznel olarak "güzel" niteliğini yapıştırdığınız futbolu oynatmıyor diye nasıl olup da "kötü hoca" olmaya geçiş yapabiliyor?

metin yazarken arada duraksayıp yazdıklarınızı akıl süzgecinden geçirin, bu nasıl bir izan ve mantık yoksunluğu böyle ya?
    futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Almanya’nın başında oranın hamurunda olup en az 3 yılını tesislerde Hans emice ile geçirmiş olan bir hoca olsa böyle olmazdı.

Yorum

• Migul Trauco Avcı 2 sene önce bjk için istemişti. O yüzden bundan 2-3 hafta önce kendisinin vidyolarını izledim. Gözüme güveniyorum. Kendisi çöptür. Marlon ile kıyaslarsak futbolcu belki derim. Ama kesinlikle 2021-2022 yılı şampiyonu Trabzonspor sol beki değildir. C-D class arasıdır.
        En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 16.06.2021, 01:21.
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi ve kötü üzerine nesnel bir tartışma nasıl oluyor da öznel yargılarınızdan müteşekkil güzel&çirkin ayrımına doğrudan evrilebiliyor?

mantık
          denen hadiseyle hayatınızın herhangi bir aşamasında karşı karşıya gelme şansına erişemediniz mi?

fransa almanya maçından ben gayet keyif, çok güzel bir maçtı. tartışabiliriz bunu, bu estetik bir meseledir. ama maçı kazanan, 2 yıl önce çatır çatır dünya kupasını kazanan bir hoca, sizin öznel olarak "güzel" niteliğini yapıştırdığınız futbolu oynatmıyor diye nasıl olup da "kötü hoca" olmaya geçiş yapabiliyor?

metin yazarken arada duraksayıp yazdıklarınızı akıl süzgecinden geçirin, bu nasıl bir izan ve mantık yoksunluğu böyle ya?
          bi defa eleştiri yaparken nedenlerinide yazıyorum,fransanın elindeki kadrodan daha güzel bir oyun ortaya çıkabilir,macaristan için bu yorumu yapsam mantık olarak yanlış olur,macarların elindeki kadro ancak bu kadar oynar,

iki

skorlara göre yorum yaparsam elbette döşamb iyi hoca,ama skorlara göre yorum yapmıyorum

cl de çok güzel oyunlar oldu,güzel oyunun tarifi belli,bunu her izleyen farkeder,bayern in 2020 cl macerası güzel oyunla geldi

özetle iyi teknik direktörler bu her iki ülkenin geniş kadrosundan güzel oyun çıkarabilir,ama çıkaramıyor,çünkü her iki teknik adamda oldukça vasat,
          TEKKEBALL

Yorum

• affedersiniz de b** vardı kampa yetişdirdik transferleri. bi transfer dönemimiz vardı hiç oldu ya. şu başlığın haline bak.

Yorum

• Özellikle son zamanlarda spor medyasının İnternet ayağında gerçekten eğitici, izleyene bir şeyler katan insanlar var. İyi ki varlar. Hem onları dinledim hem hocamızın geçmiş alışkanlıklarına biraz göz attım.

Abdullah Avcı'nın beşiktaş macerasının sona ermesinin saha içi boyutlarından birinin takıma uygun olmayan bir şekilde, hücum esnasında takımdan 3-2-5 tipi bir formasyon beklediği ve oyuncuların, mesela Caner'in, kendisine verilen savunma üçleme görevini yapmak istemediği yazılmıştı diye hatırlıyorum. Bu isim gökhan da olabilir tam emin değilim.

Hocanın modern bir oyun oynatma çabası olduğu malum. Planı yine benzer olacaktır. Burada soru şu. Hücumdaki 5 nasıl şekillenecek? Sağ tarafta gervinho forvet gibi oynayacak, peres arkasından hücumu genişleten oyuncu olacak diyebiliriz. Orta sahadan bakasetas ileriyi çoklayan bir başka oyuncu olacak.

Eksik olan mevkimiz sol bek nasıl bir profil olacak? Merak ediyorum. Geçtiğimiz yıl Wakame özelikle Abdullah Avcı sonrasında daha bi kanat gibi oynadı diye düşünüyorum. Forvet özelikleri daha arka planda kaldı. Gol sayısı da azaldı. Aklımda daha çok terse açtığı uzun toplar, içeriye açtığı ortalar, orta saha oyuncuları ile yaptığı verkaçlar daha çok kaldı. Bu durumu da göz önünde bulundurursak, sol bek peres'e nazaran daha dengeli, daha bekleyen biri mi olacak? Adı geçen oyuncuları hiç bilmiyorum. Ama takım hücum halindeyken savunmayı üçleme veya daha defansif pozisyon alma rolünü alacak orta saha oyuncumuz var mı emin değilim. Sanki Berat da buna uygun oyuncu değil gibi. Bunları da hesaba katarsak sanki daha dengeli bir bek alacağız gibi geliyor.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fransaya gelirsek

ben olsam döşam ın yerinde sağ açık osman dembele sol açık mbappe forvet benzama üçlüsünü oynatırım,grizman ne rakibi tehdit edebiliyor,ne de set hücumunda etkili,osman dembele hem topla dripling yapar çalım atar hemde oldukça hızlı bir oyuncu,kanatları bu iki uçaktan kurardım,

döşam oldukça garantici bir teknik adam,3 tane orta saha ile oynuyor,kante pogba rabiot,izlemesi işkence bir takım ,yıllardır,özellikle döşam geldiğinden beri

oysa şu şekil olabilir,4-4-2

merkez orta saha ikilisi kante ve pogba

sol açık coman

sağ açık osman dembele

çift forvet mbappe ve benzama

müthiş kontraya çıkarsın şu kadroyla
                meraktan soruyorum. neden döşam? öyle okunduğu için mi? eğer öyleyse neden embappe, löv, rabyo ya da fıransa vs değil?
                Yaşasın mentalite :
                Elimizdeki futbolcular rezalet, rakiplerdekiler şahane, önce taraftar transfer edilmeli gerisi gelir..

Yorum

• İlk olarak zubriki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  meraktan soruyorum. neden döşam? öyle okunduğu için mi? eğer öyleyse neden embappe, löv, rabyo ya da fıransa vs değil?
                  el cevap

döşambın orginal yazılışı zor aga

misal mönşıngılahbah ı nasıl yazacaksın? bunlar önemli detaylar hocam
                  TEKKEBALL

Yorum

• Yeni sezona Avcı önderliğinde hazırlanan bordo mavililer, transferde de 'Fırtına' gibi esiyor. Gervinho, Bruno Peres ve Hamsik'i bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katan Trabzonspor, başkan Ağaoğlu'nun verdiği müjdeye göre en az 3 transfer daha yapacak.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hüseyin Türkmen = Ömer Toprak
                      aynen gibi gibi =)
                      İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamami degildir baska birsey vardir toplamda 14 donumdu o arazi 2.5 donumu usta zamaninda satilmisti diye hatirliyorum ..10 milyon cok dusuk o bolgede arsanin metrekaresi minimum 5 bin tl kupon yer..
                      teyide muhtaç, 100mTl bekleniyordu 10 geldiyse skinti, önceden diger kismi satildiysa da kaç geldi ona bakmak gerek...
                      tabi bir de havaalani pistinin büyümesinden dogacak tazminati da bize yedirmemek için devlet sag olsun 20 senedir oyaliyor bizi
                      İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu Fransa Almanya maçını izlerken Avcı ile neredeyse özdeş pivot forvet anlayışının ne kadar boş olduğu bir kez daha kanıtlanıyor.

Sorloth bir nebze geçen sezon modern forvet özelliğini o kilo ve boyuna göre süper ligde göstermişti. Şimdi Cornellius üzerinde ısrarı kafaların değişmediğini gösteriyor.

Pivot santrafor ancak alternatif bir taktik anlayış değişikliğinde çözüm olabilir o da her maç değil. Hatta maçın son 15 dakikasında. Öyle ise böylesi paralar verip almak ne kadar mantıklı.

"Süper Lig için yeter kardeşim bize ne modern futboldan" diyenleri de anlıyorum.

O zaman hedef Avrupa'da başarı mı, 40 yılda bir gelme ihtimalli şampiyonluk mu?
                      âbi sen de hocaya ille de laf edeceksin ha... dün o tip bir golcü olmadigi için almanya bos bos pas yapti saga sola... ispanya da ayni sekilde...
                      o kadar kazma tipli forvet almamaliyiz belki ama biraz cüsseli ve korkusuz bir golcü arayisi çok dogal ve olmasi gereken de o...
                      moderin futbol ayagina koymuslar ince ve hizli ama tifil herifleri ileriye, rakip biraz iyi kapandi mi etksiz kaliyorlar çöp gibi gözüküyorlar sahada, top duvara çarpmis gibi geri geliyor... dün almanya son sâniyeye kadar pasla çikmaya çalisti ama bu iyi bir sey degil ki, maç bitti bitecek bunlar hâla pas verecek arkadas ariyorlar zaman tükeniyor, ileri atmiyorlar topun kendilerine kalma olasiliginin düsük oldugunu bilerek...
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İşte Fırtına'nın listesindeki isimler ve transfer gelişmeleri;

BIRGER MELING
                        Bordo-mavili ekip, Nimes'in Fransa Ligue 1'de küme düşmesinden sonra kadrosuna katmak için daha yoğun çaba verdiği Norveçli sol bek için son bir hamle yaptı. Daha önce Fransız kulübüne 2 milyon Euro öneren ve 4 milyon Euro'luk beklenti ile karşılaşan yönetim, menajerler aracılığıyla yeni bir teklif belirledi. Bordo-mavili yönetim, Fransız kulübüne taksitler halinde ödenecek 2 milyon 500 bin Euro'luk bir öneri sundu. Bu öneri kabul edilmezse transfer rafa kaldırılacak.

REINALDO
                        Bordo-mavililerin Sao Paulo forması giyen 31 yaşındaki Reinaldo için teklif yaptığı ileri sürüldü. Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola'ya göre bordo-mavililer, kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli sol bek için 2 milyon euro bonservis teklif etti. Kariyerinde Brezilya dışına çıkmayan Reinaldo için gelen teklifi değerlendirebileceği belirtildi.

ALFONSO ESPİNO
                        Uruguaylı gazeteci Nacho Oviedo'nun iddiasına göre Trabzonspor, Cadiz forması giyen 29 yaşındaki Alfonso Espino'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor. Görüşmelerin ilerlediği ifade edilirken, Uruguaylı sol bekin Cadiz'le 2023 yılında kadar sözleşmesinin bulunduğu kaydedildi.

DIEGO LAXALT
                        Trabzonspor'un gündeminde ki isimlerden biri ise Milan'ın futbolcusu Diego Laxalt. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Celtic'te forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, 17 maçta 1 gol kaydetti. Bordo mavililer kiralık olarak kadrosuna katmak istedikleri Uruguaylı futbolcu için Beşiktaş ile yarışıyor.

HAITAM ALEESAMI
                        29 yaşındaki futbolcu daha önce de Trabzonspor'un radarına girmiş ancak transferi gerçekleşmemişti. Rostov ile kontratı biten Fas asıllı Norveçli için Fırtına'nın nabız yokladığı belirtildi. Haitam bu sezon ligde 14 karşılaşmada boy gösterdi.

MARCELO SARACCHI
                        Trabzonspor, geçtiğimiz sezon G.Saray'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi RB Leipzig takımında bulunan Saracchi'yi kiralamak için hamle yaptı. 23 yaşındaki sol bekin Türkiye'de oynama fikrine sıcak baktığı öğrenilirken, sakatlıklar nedeniyle 13 maç kaçırması ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

FILIP NOVAK
                        Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Çekyalı sol bek Filip Novak eski kulübü Trabzonspor'a dönmek istediğini bordo mavili kulübe iletti. Serbest kalması halinde Novak'ın durumunu değerlendirebileceği belirtilen bordo maviler bonservis bedeli ödemek istemiyor.

EZGJAN ALIOSKI
                        Leeds United ile sözleşmesi sezon sonu bitecek 29 yaşındaki futbolcu için yapılan temaslarda menajer sorunu ortaya çıktı. Oyuncunun İsviçreli menajeri ilk etapta 1 milyon Euro imza parası talep etti. Alioski için imza parasını yüksek bulan yönetim, kontrata farklı bonuslar eklenebileceğini belirtti.

Novak gelmesin, sürünsün istiyorum.
                        Duygusal mı yaklaşıyorum, bilmiyorum.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Novak vasatın altı bir sol bek ve kaçarak gitmiş birisi üstelik Fener'e, en son tercih olarak bile düşünülmemeli..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Novak vasatın altı bir sol bek ve kaçarak gitmiş birisi üstelik Fener'e, en son tercih olarak bile düşünülmemeli..
                            Yabancı sol bek alınacaksa şu şekilde bizden gitmiş adam, çok çok düşük şartlarla gelmediği sürece kabul edilmemeli.
                            Ederi de belli artık.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Novak vasatın altı bir sol bek ve kaçarak gitmiş birisi üstelik Fener'e, en son tercih olarak bile düşünülmemeli..
                              Vasatın çok altında
                              Eski performansını yakalamasını da beklemiyorum.

Taze kan iyidir.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vasatın çok altında
                                Eski performansını yakalamasını da beklemiyorum.

Taze kan iyidir.
                                6-7 gol atan vasatın altında sol bek mi olur abicim.

Evet göze hoş gelen bir oyun tarzı yok ama vasat, vasatın altı demek bence çok acımasızca.

Yorum

Çalışıyor...
                                X