Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forumda en sevmedigim, en mantiksiz arguman sudur herhalde:

- Bir onceki transfer doneminde hatali bir sekilde falanca oyuncuya verdigimiz fazla ucret bu transfer doneminde sactigimiz paralari mazur gormemize sebep verir.

Hatali bir transfer ile baska bir hatali transfer aklanmaya calisiliyor.
    Yahu gerçekten boşa konuşuyorum, insanlar anlamak istediğini anlıyor. Neyse, kendime kafa istirahati veriyorum bir kaç gün.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tiquinho'yu neden almadınız be. Vereydiniz 2 milyon o adama.
      Sorma ya o adam leblebi gibi gol atardı. Abobakardan iyi adamdı kaçtı o tren. 2. 5 bile verilirdi koitayi almayıver.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Şurada yönetimi benim kadar savunan yoktur ama yanlışa da yanlış demek lazım. Koitaya imza parası vermek nedir la? Bu nasıl bi mallıktır arkadaş. Koita boşa çıksa ispanya ikinci liginde 200 bin avroya oynayacak adam. Sen önce as fırvetini al gel, koita kaçıyor mu arkadaş. Hala aklım almıyor koşta ve imza parası cümlelerini yan yana getiremiyorum
        En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 17.06.2021, 20:34.

Yorum

• Güle güle boş adam Djaniny seni hiç hatırlamıcam bile gelecekte

Yorum

• Hayır acaba biz bunu oynatıp iyi de goller attırıp, bir sene sonra araplara rahatlıkla satarız havasındalar mı acaba? Bu nasıl bir iş anlamadım. İlk defa bir transfer midemi bulandırdı. Madem böyle paralar verilebiliyor, çıkıp oyuncu istedim 3,5 m yuro istediler diye veryansın etmeyeceksin. Gerek ligden gerekse 1.ligden onlarca adam yazılıp çiziliyor burada, ki bir çoğunada kulüp talip oluyor ama sonra pahalı bulunuyor. Kim ne derse desin, Koita'ya o kadar para bağlanılacağına gidip o yerli oyunculardan 1 veya 2 tanesini alınmalıydı. Çok ama çok yanlış bir transfer olmuş.

Yorum

• Djanini koitayi donunda sallar djaniniye boş adam demek akıl tutulması. Djaniny teknik forvet bir kere.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Peresle, Koita aynı parayı mı alıyor şimdi...?

Çok fazla spekülasyon çıkacak ortaya görüyorum Karadeniz gazetesi manşetlerini şimdiden
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tiquinho'yu neden almadınız be. Vereydiniz 2 milyon o adama.
                  Hay ağzına sağlık...

Yorum

• En azından 2 senelik kontrat yapsaydık seneye tutmazsa göndermesi daha kolay olabilirdi. Gerçekten nereden baksak elde kalan bir transfer, çok büyük işler yapması gerekiyor bu kontratla.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu gerçekten boşa konuşuyorum, insanlar anlamak istediğini anlıyor. Neyse, kendime kafa istirahati veriyorum bir kaç gün.
                      Anlama noktasinda bir problem yok. Muhtemelen Djaniny'ye verdigin para sana geri donecek, hatta ve hatta sana para kazandirma ihtimali bile var. Dolayisliyla "verilen paraya gore yanlis bir transfer" demek hatali olur.

Koita'ya verilecek toplam 4.2 milyon Euro'nun geri donme sansi var mi? Koita, Djaniny kadar katki verecek mi?
                      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Anlaşıldı kulüp bonservis ödemek istemiyor. Koita'nın başka açıklaması yok.

Yorum

• Devre arasında lisanlı her forvet gelebilirdi. Bu elemana bonservis istediler diye vermedik tamam. Lakin 999.000 bin yuro imza parası nedir???

İnanılmaz.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlaşıldı kulüp bonservis ödemek istemiyor. Koita'nın başka açıklaması yok.
                            Hacı adam mı bitti dünyada bu paraya daha iyi topçu mu yok, bunun izahı yok.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu herif kasimpasadan kaç para alıyordu bilen var mı?

Yorum

• Djaniny ye teklif var haberleri bana hiç inandırıcı gelmiyor. Muhtemelen karşılıklı fesihle yol alır gider. Araplar bile ona bonservis ödeyecek kadar enayi değildir

Yorum

Çalışıyor...
                                X