Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• #DİKFUTBOL- NOVAK

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan eski oyuncumuz Filip Novak, yönetime 3. Kez yeniden haber yollayarak yeniden Trabzonspor forması giymek istediğini belirtti. Yönetim ise bonservisini eline alırsan, şartlarımıza uyarsa görüşebiliriz mesajını iletti.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avci Hoca ile 5 sene üst üste bu dünyada marsta Venüsde ne kadar kupa varsa alsak bile, [MENTION=43669]artvints[/MENTION] icin Ünal hocanin yeri bambaskadir, kimse degistiremez bunu, degistirilmesi teklif bile edilmez.
      Yeri başka olabailir ben de severim kendisini ama bu iyi bir TD. Olduğu anlamına gelmez...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim için de Ünal Hoca’mın yer farklıdır, insan olarak.
        ne ? valla mejnun hiyarina selam gönderdigi andan itibâren o is de bitti benim gözümde... hoca olarak iyi isler yapsin da iyi hoca diyelim, derim, ama adam falan hayatta demem, kimse kusura bakmasin
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ts006161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz sol bek alacağımıza Perez'i sola kaydırıp sağbeke Türk alsak olmaz mı??
          Olmaz devşirme adam istemiyorum

Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o maçta stadyumdaydım o yüzden cok net hatirliyorum gs o maça gelirken eksik sayısı cift haneliydi mutlak favori cikmistik maça ama ilk yarı tek pozisyonumuz yoktu. ikinci yarı sorlothun muthiş kafa golu oldu. sonra sorloth sag caprazdan gitti ynında gsli oyuncu vardi nzonzi ya da lemina olabilir vurdurmadı. o maç golumuzden sonra inailmaz baski yedik gsden ve gostere gostere golu yedik. skor 1-1 ken yine sorloth sag caprazdan girdi yine yüzde yüz net degildi o pozisyon, marcao yanindaydı sorlothun ve sanırım 96. dk filandı ve yorulmustu baya ve yine rakip vurdurmadı
            sorlothun sağ caprazdan ceza sahasina girdiginde eksikleri oldugunu hepimiz biliyoruz zaten.
            ama o gün eksik gsden yedigimiz baskıyı bu sene hicbir macta yemedik yine o gün hocamız baski yedigimizde dahi hic degilse oyunu sogutmak icin dahi olsa 3. oyuncu degistirme hakkini kullanmayarak beni deli etmişti

yani 2 pozisyonumuz vardı koca 90 dakikada, bu sene net 5 tane pozisyon var hatta birinde top taca gitti forvetimizin vuruşunda
            Benim farklı fikirlerim var ama uzatmayayim şimdi.

Ben de bu seneki fener maçını örnek vermek istiyorum. Adamlar bir hafta önce göztepe'ye kendi evlerinde yenilip geldiler. Helva gibi ortasaha ile karşımıza çıktılar, herkes bizi favori gösteriyordu ama adamlara can verdik. Oluyor böyle şeyler.

Bugünki uğurcan ve altay tartışmalarında o maçın da payı var, adamları şimarttik. O gün yılanın başını ezseydik bugün bu kadar rahat konuşamazlardi.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok izlediğim söylenemez ama Burak Kapacak'tan iyi olduğuna eminim, 3-5 fazla olsun gerekirse ama Barış Alper'i alalım.
              Doğru tahmin ettin dostum o Burak kapacak çöpten farksızdır birisine itelemeye çalışıyorlar

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                #DİKFUTBOL- NOVAK

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan eski oyuncumuz Filip Novak, yönetime 3. Kez yeniden haber yollayarak yeniden Trabzonspor forması giymek istediğini belirtti. Yönetim ise bonservisini eline alırsan, şartlarımıza uyarsa görüşebiliriz mesajını iletti.
                yalan yok bonservissiz, maaşı da bizim önerdiğimiz şekilde olursa Novak iyidir. bizi bilen adam sonuçta ama abdullah hocanın sistemine uyar mı o ayrı....

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekuban, Waka ve Ömür ile sözleşme yenilemezlerse sezon sonu bedavaya kaçar giderler. Bunlar ile sözleşme yenileyip Djanini satışı yapsalar ve gelen parayla kalitesi belli forvet alsalar takim da dağılmamış olur ama yönetim yine uyumayı tercih ediyor. Başkana bu konuda hiç soru sorulmamasi da ilginç.

Aslinda Ekuban ve Ömür kayıp olmaz, para kazandirsalar süper olur ama Waka kalmalı.
                  Hasan Tüncel geçtiğimiz gün Abdulkadir’in sözleşmesinin uzatıldığını yazdı…
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben de bu seneki fener maçını örnek vermek istiyorum. Adamlar bir hafta önce göztepe'ye kendi evlerinde yenilip geldiler. Helva gibi ortasaha ile karşımıza çıktılar, herkes bizi favori gösteriyordu ama adamlara can verdik. Oluyor böyle şeyler.

Bugünki uğurcan ve altay tartışmalarında o maçın da payı var, adamları şimarttik. O gün yılanın başını ezseydik bugün bu kadar rahat konuşamazlardi.
                    buna net katiliyorum... kiyaslama saçma ama bahane ariyorlardi verdik gibi oldu...
                    Ünal hocaya da simdi hep olumsuz konusuyorum ama olumlu bir sey vardiysa o da çogu derbilerde bilhassa içerde rakipleri eziyorduk, umarim önümüzdeki süreçte Avci hocayla aynilarini yapariz... ha ama sampiyon yapacaksa ve diger takimlara çok az puan kaybedip derbileri kayebdecekse, ona da varim yeter ki sampiyon olalim gomisim derbisine merbisine
                    İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yalan yok bonservissiz, maaşı da bizim önerdiğimiz şekilde olursa Novak iyidir. bizi bilen adam sonuçta ama abdullah hocanın sistemine uyar mı o ayrı....
                    pek uymaz hocaya, bilhassa akan oyunda top yaparken falan, ama arka direkte atabilecegi gollerden dolayi çok da karsi çikmaz gibime geliyor... ama o is olmaz, fb engel olur o ise, gider baskasina beles kirâlar ya da takimda tutar oynatmasa bile
                    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 19.06.2021, 16:33.

Yorum

• Atila Szalai müthiş oyuncu,Fener ayda yılda bir turnayı gözünden vurmuş. 20 milyon euro’luk stoper.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Atila Szalai müthiş oyuncu,Fener ayda yılda bir turnayı gözünden vurmuş. 20 milyon euro’luk stoper.
                        çok çok iyi, hâla nasil bu transferi yapabildiler diyorum, en çok da biz nasil kaçirdik tam bizlik transferdi diyorum... delirecegim

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ÜK zamaninda son dakikalarda ve ikinci devrelerde verdigimiz maclarin ardindan böyle derinlemesine analiz kastigini hic hatirlamiyorum, bazi kisilerin bazi seylerini görmezden gelip, halefine yukleniyorsun, Hugo ve Ie icin yaptigin ince elestirilerin onda birini ne Türkmene ne Asana yapiyorsun, biri birsey deyincede fazla üzerlerine gidildigi icin savundugunu söylüyorsun.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok çok iyi, hâla nasil bu transferi yapabildiler diyorum, en çok da biz nasil kaçirdik tam bizlik transferdi diyorum... delirecegim
                            Adamlar o kadar çok transfer yapıyor ki bir tanesini tutturmaları kaçınılmazdı artık

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ÜK zamaninda son dakikalarda ve ikinci devrelerde verdigimiz maclarin ardindan böyle derinlemesine analiz kastigini hic hatirlamiyorum, bazi kisilerin bazi seylerini görmezden gelip, halefine yukleniyorsun, Hugo ve Ie icin yaptigin ince elestirilerin onda birini ne Türkmene ne Asana yapiyorsun, biri birsey deyincede fazla üzerlerine gidildigi icin savundugunu söylüyorsun.
                              Hatırlamıyorsun çünkü üstüne çok şey yaşandı. Ünal hocanın başlığını okuyabilirsin ben dahil kılıçtan geçiriyormuşuz hocayı.

Şimdi hocayı kim hafiften eleştirse en az 3 sayfa boyunca ünal hocaya hakaret okuyorum. Vicdanım harekete geçiyor haliyle.

Mesela koita'yı bir başka hoca istese adı vizyonsuza çıkartilırdı burada.

Yorum

• Burak Kapacak transferine karşı değilim de maliyetine bakarım. Önde de oynar arkada da.

Konuşulduğu gibi milyon eurolar alt ligden hiçbir futbolcuya vermem.
                                En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 19.06.2021, 17:03.

Yorum

Çalışıyor...
                                X