Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Napoliye küfreden kargaları susturan Hamsik golü

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ahmet Ağaoğlu: "Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Şu anda Trabzonspor kulübünün yapmış olduğu transferler, transfer limitleri içerisinde yapılan transferler. Hiçbir oyuncu satılmasa dahi bu bütçeyi karşılayabilecek durumdayız."
      Limitlerle bütçeyi birbirinden ayırmak lazım. Limitler biraz afaki olarak belirlendiğinden oyuncuların maaşlarını ödemekle karıştırmamak gerekiyor. Ağaoğlu 2 yıldır her fırsatta oyuncu maaşlarını düzenli ödeyebilmek için her yıl 1 oyuncu satmamız gerektiğini bizzat kendisi söylüyor. Ha bankalar birliği kulübün gelirlerinin kasaya girmesinde esnetme yaparsa ve üstüne Konferans Ligi'ne kalırsak zor da olsa oyuncu satmadan da üstünden kalkabiliriz. Yoksa Hacıosmanoğlu da Mbia'yı 5 milyon euroya getirtti ikinci aydan sonra parası ödenmeyince adam kulübe 1 milyon euroluk tazminat maddesi işletmeye kalktı...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Diyor ki para lazım zannedip öyle Uğurcan'a 10-15 milyon teklifle gelmeyin.
        Tam da öyle diyor.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Her zaman bir mevkide eksik oluyor ya ah vah diyoruz, iste bu sefer eksik olan forvet. Yine ah cekecegiz.
          Sorloth gelecek.İnanıyorum.

Yorum

• Yorum

• Aboubakar Al Nassrda.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yorumcuda başkana sordu zaten transfer edilen oyuncular hep seri A da oynamıs oyuncular bir özelligi var mı sordu başkanda bunu hocaya sormaniz daha uygun olur ama ben tamamen tarafsız sizin gibi bakacak olursam demekki seri A daki oyun sistemine yatkın bir takım oluşturucak diyebilirim dedi

hakikaten alinmaya ugrasilan corneliusta orda oynuyor hoca tam bir plan programla 3 aydır calisiyor bu transfer mevzusuna. beratıda ayni sekilde cok önceden ikna etti zaten devre bitmeden daha aldik beratı
                Avcı'dan ricam şu listeye bir de italyan stoper eklesin
                defansıyla ünlü italya liginden bir stoper bulsun aldırsın

örnek veriyorum nesta materazzi cannavaro maldini costacurta klasında bir stoper olsun
                veya göze batmayan ama yetenekli bir stoper

Yorum

• En son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.06.2021, 22:14.

Yorum

• FOOTBALLFANSSTUFF
                    @officialffsnews
                    ·
                    32sn
                    Federico Santander to Trabzonspor ???

Yorum

• Efecan işi olsun bu çocuk bizle şampiyon olacak ben inanıyorum.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Euro 2020 playoff eleme finalinde 120 dk sahada kalmış Hamsik. Çok sıkıcı bir özet ama iki pozisyonla klasını belli etmiş.

00:50'deki pas.

06:50'deki pas.
                        Geçen sene flavio'nun 3 tane full maçını izleyenler bi zahmet 15 dakikalarını versinler.
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak emre çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          footballfansstuff
                          @officialffsnews
                          ·
                          32sn
                          federico santander to trabzonspor ???
                          "Lannnnnnnnnn bırak!"

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yorumcuda başkana sordu zaten transfer edilen oyuncular hep seri A da oynamıs oyuncular bir özelligi var mı sordu başkanda bunu hocaya sormaniz daha uygun olur ama ben tamamen tarafsız sizin gibi bakacak olursam demekki seri A daki oyun sistemine yatkın bir takım oluşturucak diyebilirim dedi

hakikaten alinmaya ugrasilan corneliusta orda oynuyor hoca tam bir plan programla 3 aydır calisiyor bu transfer mevzusuna. beratıda ayni sekilde cok önceden ikna etti zaten devre bitmeden daha aldik beratı
                            Boşuna demiyoruz Trabzonspor uzun yıllar sonra ilk defa bir teknik direktörle çalışıyor diye..Teknik direktörlük salt teknik taktik uygulama yapmaktan geçmez bu işin bir de geniş transfer listesi yaratma, alternatif üretme, yönetime baskı ve kadro mühendisliği yönü var..İş disiplini olan hocalara bayılıyorum..
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Lannnnnnnnnn bırak!"
                              kötü diyorlar?

Yorum

• O forvete baktım, ben pek adama çöp demem sadece tm'den baktım baya çöpe benziyor zannetmiyorum alınacağını.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X