Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• normalde şampiyon olamayız dikkatli olalım derdim ve öylede olurdu

ama bu sefer maddi anlamda çok açılmadan iddia sahibi oluyoruz

ve oluşan ve gelişen siyasi iklim bu sene ilginç şeyler olabilir diyor

gerçi febeş takımı yabancı yerli vs yine ahlaksız işler yapmak modundalar

ama bu sene ilginç olabilir...
    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
    RİLKE

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen sene Sosa,Novak,Sörloth yerine Gervinho,Hamsik,Peres üçlüsü gelseydi bence şampiyonduk.
      o yedek kulubesiyle yine maksimum 4. olurdu bu takım ve oldu

Yorum

• Çok iyi transfer ama eğer Sörloth gelirse benim gözümde Hamsik'den bile daha iyi bir transferdir. O etkiyi verecek başka bir oyuncu yok bana sorarsanız.

Kaldi sol bek ve santrafor. Bir de her ihtimale karşı iyi bir on libero alsak genç, gelişime açık.

Yorum

• Sözleşmesi bitenlere veda edilirken Campi niye atlandı? Lig içinden, sizelı ve geriden oyun kurabilen stoper.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir de şuna özellikle dikkat ettim Sörloth için satılık veya kiralık olmak elden çıkarmayı düşünürlerse dedi, direk almayı da düşünüyoruz sanırım eğer çok uçmazlarsa
            Bence en yüksek itmal ,leipzigle para+sorlöth(bonservisli) ugurcan takzsi dir

Yorum

• Flavio'ya bedava teklif gelse maaş ve kontenjan yükünden kurtulmak için veririz . Hocanın da görüşü belli.
              Flavio 'ya 1.9 milyon Euro bonservis verdik
              Yıllık 750 bin Euro kendisine yıllık
              Menajerine de her yıl için 75 bin Euro .

Adam hamsik'den daha maliyetli.

Diabate konusuna hiç girmiyorum.
              En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 08.06.2021, 21:55.

Yorum

• Euro 2020 playoff eleme finalinde 120 dk sahada kalmış Hamsik. Çok sıkıcı bir özet ama iki pozisyonla klasını belli etmiş.

00:50'deki pas.

06:50'deki pas.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir teknik direktörün kalitesini elinde bulundurduğu transfer listesinden bile anlayabilirsiniz..Kalitesi tartışılacak acaba dedirtecek tek bir adam bile transfer ettirmedi henüz Avcı..
                  yorumcuda başkana sordu zaten transfer edilen oyuncular hep seri A da oynamıs oyuncular bir özelligi var mı sordu başkanda bunu hocaya sormaniz daha uygun olur ama ben tamamen tarafsız sizin gibi bakacak olursam demekki seri A daki oyun sistemine yatkın bir takım oluşturucak diyebilirim dedi

hakikaten alinmaya ugrasilan corneliusta orda oynuyor hoca tam bir plan programla 3 aydır calisiyor bu transfer mevzusuna. beratıda ayni sekilde cok önceden ikna etti zaten devre bitmeden daha aldik beratı

Yorum

• afobe diabate plaza ve flavio maliyetine alinan oyunculara bak şaka gibi gercekten

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: "Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Şu anda Trabzonspor kulübünün yapmış olduğu transferler, transfer limitleri içerisinde yapılan transferler. Hiçbir oyuncu satılmasa dahi bu bütçeyi karşılayabilecek durumdayız."

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet Ağaoğlu: "Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Şu anda Trabzonspor kulübünün yapmış olduğu transferler, transfer limitleri içerisinde yapılan transferler. Hiçbir oyuncu satılmasa dahi bu bütçeyi karşılayabilecek durumdayız."
                        Diyor ki para lazım zannedip öyle Uğurcan'a 10-15 milyon teklifle gelmeyin.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahmet Ağaoğlu: "Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Şu anda Trabzonspor kulübünün yapmış olduğu transferler, transfer limitleri içerisinde yapılan transferler. Hiçbir oyuncu satılmasa dahi bu bütçeyi karşılayabilecek durumdayız."
                          Bugün tam da forumda muhabbeti dönen konu. Başkan forumu mu takip ediyor

Yorum

• Başkan yabancı kuralı uygulanacak gibi konuştu. Vardır bir bildiği
                            TRABZONSPOR
                            iyi ki varsın Eren Bülbül...
                            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Her zaman bir mevkide eksik oluyor ya ah vah diyoruz, iste bu sefer eksik olan forvet. Yine ah cekecegiz.

Yorum

• Bu Visca Türk pasaportu alamıyor mu?
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X