Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu: "Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Şu anda Trabzonspor kulübünün yapmış olduğu transferler, transfer limitleri içerisinde yapılan transferler. Hiçbir oyuncu satılmasa dahi bu bütçeyi karşılayabilecek durumdayız."Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyor ki para lazım zannedip öyle Uğurcan'a 10-15 milyon teklifle gelmeyin.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer zaman bir mevkide eksik oluyor ya ah vah diyoruz, iste bu sefer eksik olan forvet. Yine ah cekecegiz.
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyorumcuda başkana sordu zaten transfer edilen oyuncular hep seri A da oynamıs oyuncular bir özelligi var mı sordu başkanda bunu hocaya sormaniz daha uygun olur ama ben tamamen tarafsız sizin gibi bakacak olursam demekki seri A daki oyun sistemine yatkın bir takım oluşturucak diyebilirim dedi
hakikaten alinmaya ugrasilan corneliusta orda oynuyor hoca tam bir plan programla 3 aydır calisiyor bu transfer mevzusuna. beratıda ayni sekilde cok önceden ikna etti zaten devre bitmeden daha aldik beratı
defansıyla ünlü italya liginden bir stoper bulsun aldırsın
örnek veriyorum nesta materazzi cannavaro maldini costacurta klasında bir stoper olsun
veya göze batmayan ama yetenekli bir stoper
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak emre çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefootballfansstuff
@officialffsnews
·
32sn
federico santander to trabzonspor ???
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyorumcuda başkana sordu zaten transfer edilen oyuncular hep seri A da oynamıs oyuncular bir özelligi var mı sordu başkanda bunu hocaya sormaniz daha uygun olur ama ben tamamen tarafsız sizin gibi bakacak olursam demekki seri A daki oyun sistemine yatkın bir takım oluşturucak diyebilirim dedi
hakikaten alinmaya ugrasilan corneliusta orda oynuyor hoca tam bir plan programla 3 aydır calisiyor bu transfer mevzusuna. beratıda ayni sekilde cok önceden ikna etti zaten devre bitmeden daha aldik beratıBefore Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Lannnnnnnnnn bırak!"
Yorum
Yorum