İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
6-7 transfer dediğine göre bundan sonra yerli ve yatırım transferleri gelecek.
Bence son yabancı hamlesi forvet olur.
bu durumda mert,emirhan,batuhan ve halil işini halletmek gerek.
ayrıca guray mutlaka alınmalı. Bana kalsa sol bek guray,trondsen yaparım.
Tüm parayı forvet transferine gömerim.
mert,erce,arda
perez,serkan,edgar,hugo,yabancı,huseyin,guray,tron dsen
gervinho,waka,halil,yusuf
berat,emirhan,hamsik,parmak,ömür,baka,yunus
batuhan,transfer,semedo
ekuban,ugurcan satış.
diabete,flavio (satış veya kiralık).
bir diğer secenek trondsen gider,yabancı sol bek gelir.
Bu sekilde 11 yabancı oluyor.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Hangi takımda oynadığına bağlı alması.
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Visca Türk pasaportu alamıyor mu?
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
hazır başkan yerli oyuncu demişken acaba avcı salih uçanı da ikna eder mi diye geçiyor içimden.
nedense milli takım merkezinin 1-2 yıl sonraya salih berat ikilisinden olusacagini düşünüyorum
ayrıca yabancı kuralı degismezse berata bişey oldugunda mecburiyetten serkan asan ya da huseyin turkmeni lk 11 de gormek istemiyorum
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFOOTBALLFANSSTUFF
@officialffsnews
·
32sn
Federico Santander to Trabzonspor ???İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNicolò Schira [MENTION=48752]Nico[/MENTION]Schira
Federico #Santander could leave #Bologna this summer: #Trabzonspor and #Karagumruk have asked info for El Ropero. #transfers
Tweeti Çevir...
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehazır başkan yerli oyuncu demişken acaba avcı salih uçanı da ikna eder mi diye geçiyor içimden.
nedense milli takım merkezinin 1-2 yıl sonraya salih berat ikilisinden olusacagini düşünüyorum
ayrıca yabancı kuralı degismezse berata bişey oldugunda mecburiyetten serkan asan ya da huseyin turkmeni lk 11 de gormek istemiyorum2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam yazmıştım kimsenin dikkatini çekmedi. Adam diz sakatlığı geçirmiş uzun süreli....Alma ihtimalimiz bu nedenden kuvvetli gibi severiz sakat adam almayı...
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖn libero için 30 yaşında siyahi canavar gibi bir obi mikel veya mbia bulabilirsen şu ligde hiçbir takım sana üstünlük kuramaz
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖn libero için 30 yaşında siyahi canavar gibi bir obi mikel veya mbia bulabilirsen şu ligde hiçbir takım sana üstünlük kuramaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok artık daha ne ön liberosu
Mikel sezon ortasında gittikten sonra şampiyonluk kaybettin
şimdi yoğurdu üfleyerek yiyoruz
Kadro geniş ve kaliteli olacak
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşimi sağlama alıyorum
Mikel sezon ortasında gittikten sonra şampiyonluk kaybettin
şimdi yoğurdu üfleyerek yiyoruz
Kadro geniş ve kaliteli olacak
Yorum
Yorum