Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kötü diyorlar?
    Ben de işe yaramaz bulduğum için öyle dedim. Bizden uzak olsun, menajer itelemesi gibi duruyor zâten...

Yorum

• 6-7 transfer dediğine göre bundan sonra yerli ve yatırım transferleri gelecek.
      Bence son yabancı hamlesi forvet olur.

bu durumda mert,emirhan,batuhan ve halil işini halletmek gerek.
      ayrıca guray mutlaka alınmalı. Bana kalsa sol bek guray,trondsen yaparım.
      Tüm parayı forvet transferine gömerim.

mert,erce,arda
      perez,serkan,edgar,hugo,yabancı,huseyin,guray,tron dsen
      gervinho,waka,halil,yusuf
      berat,emirhan,hamsik,parmak,ömür,baka,yunus
      batuhan,transfer,semedo

ekuban,ugurcan satış.
      diabete,flavio (satış veya kiralık).
      bir diğer secenek trondsen gider,yabancı sol bek gelir.

Bu sekilde 11 yabancı oluyor.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hangi takımda oynadığına bağlı alması.

İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Visca Türk pasaportu alamıyor mu?

Yorum

• Bize net santrafor gelecek. Tombala transfer işleri bitti.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Napoliye küfreden kargaları susturan Hamsik golü

https://www.youtube.com/watch?v=95a2RNv3eag
            haha.. aynısını damattan yemişlerdi..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• hazır başkan yerli oyuncu demişken acaba avcı salih uçanı da ikna eder mi diye geçiyor içimden.

nedense milli takım merkezinin 1-2 yıl sonraya salih berat ikilisinden olusacagini düşünüyorum

ayrıca yabancı kuralı degismezse berata bişey oldugunda mecburiyetten serkan asan ya da huseyin turkmeni lk 11 de gormek istemiyorum

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                FOOTBALLFANSSTUFF
                @officialffsnews
                ·
                32sn
                Federico Santander to Trabzonspor ???
                İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nicolò Schira [MENTION=48752]Nico[/MENTION]Schira
                Federico #Santander could leave #Bologna this summer: #Trabzonspor and #Karagumruk have asked info for El Ropero. #transfers
                Tweeti Çevir
                Dün akşam yazmıştım kimsenin dikkatini çekmedi. Adam diz sakatlığı geçirmiş uzun süreli....Alma ihtimalimiz bu nedenden kuvvetli gibi severiz sakat adam almayı ...

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hazır başkan yerli oyuncu demişken acaba avcı salih uçanı da ikna eder mi diye geçiyor içimden.

nedense milli takım merkezinin 1-2 yıl sonraya salih berat ikilisinden olusacagini düşünüyorum

ayrıca yabancı kuralı degismezse berata bişey oldugunda mecburiyetten serkan asan ya da huseyin turkmeni lk 11 de gormek istemiyorum
                  Yunus Mallı var Parmak var bence Salih'i alamayız artık diğer mevkilere harcayacağız o maaş bütçesini. Salih çünkü az maaş almaz.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün akşam yazmıştım kimsenin dikkatini çekmedi. Adam diz sakatlığı geçirmiş uzun süreli....Alma ihtimalimiz bu nedenden kuvvetli gibi severiz sakat adam almayı ...
                    #enoughisenough ya

Yorum

• Ön libero için 30 yaşında siyahi canavar gibi bir obi mikel veya mbia bulabilirsen şu ligde hiçbir takım sana üstünlük kuramaz

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ön libero için 30 yaşında siyahi canavar gibi bir obi mikel veya mbia bulabilirsen şu ligde hiçbir takım sana üstünlük kuramaz
                        Yok artık daha ne ön liberosu

Yorum

Ön libero için 30 yaşında siyahi canavar gibi bir obi mikel veya mbia bulabilirsen şu ligde hiçbir takım sana üstünlük kuramaz
                          Hocanın öyle bir isteği olduğunu sanmıyorum. Daha orta saha transferi olmaz. Hamsik, Bakasetas, Berat, Abdüş, Mallı kalırlarsa Parmak ve Trondsenle devam edilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok artık daha ne ön liberosu
                            İşimi sağlama alıyorum

Mikel sezon ortasında gittikten sonra şampiyonluk kaybettin
                            şimdi yoğurdu üfleyerek yiyoruz

Kadro geniş ve kaliteli olacak

Yorum

• Ortasahada bir tane lider oyuncu eksikliğimiz vardı o tamamlandı daha oraya transfere gerek yok.

Yorum

İşimi sağlama alıyorum

Mikel sezon ortasında gittikten sonra şampiyonluk kaybettin
                                şimdi yoğurdu üfleyerek yiyoruz

Kadro geniş ve kaliteli olacak
                                berat var işte liberoda dünya kupasında ilk 11 de olur seneye satarız +15 e daha ne olsun taş gibi sert cocuk.

Yorum

Çalışıyor...
                                X