Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yine aynı ifadeyi kullandı başkan 5 isimden 4'ü oldu dedi, 4. Koita sanırım bir de sol bek gelecek santrafor da kamp zamanı olacak sanırım öyle anladım ben.
    1'i için bir süre beklememiz gerek dedi, sağ kanat mı acaba yoksa Sörloth'tan mı bahsetti.

Sol bek de olabilir doğru.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yerli oyunculara ağırlık verilecek
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Al Nassr kulübünün yöneticisi Fahad Al-Saif, Zafer etiketiyle Aboubakar'ın fotoğrafını paylaştı.

Bjk ayazda kaldı...

Sörloth konusunda en ufak bir ihtmal varsa bile beklemeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Joker ـخ‎‎
          @regista_sensei
          · 1d
          Uruguaylı sol bek Alfonso Espino için Cadiz’e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmışız.
          iyi bek oyun aklı var beğendim videoda.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Yine aynı ifadeyi kullandı başkan 5 isimden 4'ü oldu dedi, 4. Koita sanırım bir de sol bek gelecek santrafor da kamp zamanı olacak sanırım öyle anladım ben.
            En başından beri 5 ifadesini ilk 11 için kullanıyor. Geçen gün de 3 demişti. Anlaşıp anlaşıp geç mi açıklıyoruz acaba

Yorum

• Suana kadar kiralik oyuncu almadik bu transfer sezonunda. Solbek ve forvet yine satin alma opsiyonuyla kiralik olabilir..

Yerli kadroda güclendirilmeli artik..Transferler zamaninda gerceklesince burdada gergin bir hava olusmuyor. 2008 den bu yana bir ilk
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• agaoglu trtsporda abdullah avcının bu isimleri 13 hafta önce verdigini 13 hafta boyunca oyuncularla tek tek görüştüğünü hedeflerini anlattigini söyledi biraz önce

hani diyoruz ya daha önce boyle erken nokta atışları olmamisti bizde biz hep aksam pazarindan çürükleri almaya alışığız işte bunu degistiren adamdır Abdullah Avcı

ve başkan avcinin verdigi 5 isimden 4ünü aldıklarini 1 inde halen ugrastiklarini soyledi

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Al Nassr kulübünün yöneticisi Fahad Al-Saif, Zafer etiketiyle Aboubakar'ın fotoğrafını paylaştı.

Bjk ayazda kaldı...

Sörloth konusunda en ufak bir ihtmal varsa bile beklemeliyiz.

Sörloth'u bekleyelim bence de, gelme ihtimali var belli ki.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Joker ـخ‎‎
                    @regista_sensei
                    · 1d
                    Uruguaylı sol bek Alfonso Espino için Cadiz’e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmışız.
                    Uruguaylı Marlon

Yorum

• Geçen sene Sosa,Novak,Sörloth yerine Gervinho,Hamsik,Peres üçlüsü gelseydi bence şampiyonduk.

Yorum

• 'Başkan gemileri yaktı' dediğimiz ortamda bile takım maliyetimiz 20 milyon avroyu geçmiyor. Trabzonspor taraftarı bunun önem ve değerinin farkında değil.

Yorum

• Bir de şuna özellikle dikkat ettim Sörloth için satılık veya kiralık olmak elden çıkarmayı düşünürlerse dedi, direk almayı da düşünüyoruz sanırım eğer çok uçmazlarsa

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            agaoglu trtsporda abdullah avcının bu isimleri 13 hafta önce verdigini 13 hafta boyunca oyuncularla tek tek görüştüğünü hedeflerini anlattigini söyledi biraz önce

hani diyoruz ya daha önce boyle erken nokta atışları olmamisti bizde biz hep aksam pazarindan çürükleri almaya alışığız işte bunu degistiren adamdır Abdullah Avcı

ve başkan avcinin verdigi 5 isimden 4ünü aldıklarini 1 inde halen ugrastiklarini soyledi
                            Bir teknik direktörün kalitesini elinde bulundurduğu transfer listesinden bile anlayabilirsiniz..Kalitesi tartışılacak acaba dedirtecek tek bir adam bile transfer ettirmedi henüz Avcı..
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Yorum

Bir de şuna özellikle dikkat ettim Sörloth için satılık veya kiralık olmak elden çıkarmayı düşünürlerse dedi, direk almayı da düşünüyoruz sanırım eğer çok uçmazlarsa
                                Uğurcan'ı satıp 10 milyonuna Sörloth alsak 4 taksitle?

Yorum

Yükleniyor...
                                X