Koita işi yalandır umarım inanılmaz vasat oyuncu, yani Afobe'ye verilen şans kadar şans verilse çok daha iyisini yapabilir mi şüphelerim var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca seneye 4 3 3 düzenine uygun kuruyor takımı, transferler de bu sisteme uygun adamlar alınacak.
Orta saha düzeni için bence Bakasetas-Abdülkadir yapıp arkasına bir adam aldıracak Beratı da yarıştıracak.
Ömür Bakasetas
Müthis olur
Gesendet von meinem SM-G960F mit TapatalkHY67...
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoita işi yalandır umarım inanılmaz vasat oyuncu, yani Afobe'ye verilen şans kadar şans verilse çok daha iyisini yapabilir mi şüphelerim var.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca seneye 4 3 3 düzenine uygun kuruyor takımı, transferler de bu sisteme uygun adamlar alınacak.
Orta saha düzeni için bence Bakasetas-Abdülkadir yapıp arkasına bir adam aldıracak Beratı da yarıştıracak.oflu fanatik
Yorum
-
Koita trabzonsporda kendi hesabından duyurdu hayırlı olsun rodallega gibi bir performans gösterir umarım. Edit: fan sayfasıni takip ediyor musum? Resmi açıklama yok.En son Antonio tarafından düzenlendi; 30.04.2021, 23:37.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoita trabzonsporda kendi hesabından duyurdu hayırlı olsun rodallega gibi bir performans gösterir umarım.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk çöpümüz hayırlı olsun o halde.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoita trabzonsporda kendi hesabından duyurdu hayırlı olsun rodallega gibi bir performans gösterir umarım.
Yorum
-
İlk olarak Ts006161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi Instagram hesabında böyle bir bilgi yok. Acaba başka bir sosyal medya hesabından mı paylaşım yaptıhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
Yorum