Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koita işi yalandır umarım inanılmaz vasat oyuncu, yani Afobe'ye verilen şans kadar şans verilse çok daha iyisini yapabilir mi şüphelerim var.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoca seneye 4 3 3 düzenine uygun kuruyor takımı, transferler de bu sisteme uygun adamlar alınacak.

Orta saha düzeni için bence Bakasetas-Abdülkadir yapıp arkasına bir adam aldıracak Beratı da yarıştıracak.
      Pizarro
      Ömür Bakasetas

Müthis olur

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
      HY67...

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koita işi yalandır umarım inanılmaz vasat oyuncu, yani Afobe'ye verilen şans kadar şans verilse çok daha iyisini yapabilir mi şüphelerim var.
        Afobe futbolcu değil artık. Yerine korkuluk diksen daha etkili olur.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca seneye 4 3 3 düzenine uygun kuruyor takımı, transferler de bu sisteme uygun adamlar alınacak.

Orta saha düzeni için bence Bakasetas-Abdülkadir yapıp arkasına bir adam aldıracak Beratı da yarıştıracak.
          olması gereken de bu bence..
          oflu fanatik

Yorum

• Koita trabzonsporda kendi hesabından duyurdu hayırlı olsun rodallega gibi bir performans gösterir umarım. Edit: fan sayfasıni takip ediyor musum? Resmi açıklama yok.
            En son Antonio tarafından düzenlendi; 30.04.2021, 23:37.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koita trabzonsporda kendi hesabından duyurdu hayırlı olsun rodallega gibi bir performans gösterir umarım.
              İlk çöpümüz hayırlı olsun o halde.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk çöpümüz hayırlı olsun o halde.
                umarım asıl direk forvet olarak düşünülmüyordur

Yorum

• Eğer bu transfer olduysa 1 yabancı kontenjanı boşa gitti geçmiş olsun. Yönetim hiç akıllanmıyor.

Gidin diabate yi alın daha iyi.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Koita trabzonsporda kendi hesabından duyurdu hayırlı olsun rodallega gibi bir performans gösterir umarım.
                    Resmi Instagram hesabında böyle bir bilgi yok. Acaba başka bir sosyal medya hesabından mı paylaşım yaptı

Yorum

• İlk olarak Ts006161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Resmi Instagram hesabında böyle bir bilgi yok. Acaba başka bir sosyal medya hesabından mı paylaşım yaptı
                      Şimdi tekrar baktım fan sayfası sanırım. Resmi hesabıni takip etmiyor musum. Haber 61 koita'nın durumunu sakatlık sorunu yoksa tamam diyor protokol varmış sanırım.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Koita transferi umarim gerceklesmez.

Eger Koita gelirse, muhtemelen kariyerinin son kontratini alip yatma pozisyonuna gecer.
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• LEVENT ÜMİT EROL [MENTION=862]Levent[/MENTION]umit_erol
                          ·
                          14d
                          ÖZEL | TRABZONSPOR ....
                          Eski efsane futbolculardan DECO ‘nun oyuncusu ,30 yaşındaki
                          Brezilyalı forvet Tiquinho SOARES gündemde .... Şartlarda pürüzler çözülürse SOARES TRABZONSPOR forması giyebilir

Yorum

• Koita yalandır ya, yalan olmalı, yalan olsun lütfen.

Yorum

• Çapsız yönetim yine bir transfer sezonunu hiç edecekler. Koita nedir allah askına
                              You Will Never Walk Alone
                              Liverpool F.C

Yorum

• Bu Tofitayı hoca mı istiyor yoksa yönetim menajer aracılığıyla bedava diye kulube mi aldırıyor
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Çalışıyor...
                                X