Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gunes şikeyle kaybedilen 96 sampiyonlugun hemen ardindan ugruna millet kendini asarken hemen ertesinde para icin şikebahceye imza atacak hocasi olacak kadar profesyoneldir ali şen bunu defalarca soylemis bir kez bile yalanlamamistir cunku olay gercektir isi son anda ridvan bozmasaydi senol gunesin profesyonelligini millet 25 sene once gorecek ogrenecekti..trabzonun yetistirdigi efsane hocalardan turgut kafkasin gunes icin bire bir sohbetimizde soyledigi benim ogrencimdi onu trabzonspora sebatdayken kazandiran benim bir kez bile arayip halimi hatirimi sormamistir nankorun tekidir para icin herseyi yapar lafinin ne demek oldugunu 8tasa hoca oldukdan sonra cozebildim..birileri icin trabzonsporun onunde olabilir benim icin degil..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gunes şikeyle kaybedilen 96 sampiyonlugun hemen ardindan ugruna millet kendini asarken hemen ertesinde para icin şikebahceye imza atacak hocasi olacak kadar profesyoneldir ali şen bunu defalarca soylemis bir kez bile yalanlamamistir cunku olay gercektir isi son anda ridvan bozmasaydi senol gunesin profesyonelligini millet 25 sene once gorecek ogrenecekti..trabzonun yetistirdigi efsane hocalardan turgut kafkasin gunes icin bire bir sohbetimizde soyledigi benim ogrencimdi onu trabzonspora sebatdayken kazandiran benim bir kez bile arayip halimi hatirimi sormamistir nankorun tekidir para icin herseyi yapar lafinin ne demek oldugunu 8tasa hoca oldukdan sonra cozebildim..birileri icin trabzonsporun onunde olabilir benim icin degil..
      Bu kısmı ilk defa duyuyorum.

Yorum

• Merih yine yedirdi bizimkine

Yorum

• Uğurcan da en bahtsız kadroya denk geldi olaya bak.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Uğurcan'ın bunu yememesi gerekiyordu.

Yorum

• Merih ilkinde kafayla kaleciye vermedin ikincide şut çektirdin bitirdin bizi be

Yorum

• Eger kalecinin gorusunu kapatiyosan şutu çektirmeyeceksin

Yorum

• Uğurcan da kötü yedi.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uğurcan'ın bunu yememesi gerekiyordu.
                    Bunu yazmayacaktin hocam birazdan fenerli ilan edilirsin

Evet Altay'dan iyi kaleci , hatta yediği bu goldede hatası yok
                    Ancak Uğurcan bu turnuvada ekstra birşey yapamadı. Piyasası için kötü oldu

Yorum

• Seferovic manyak yere vurdu bu arada sorlothun bjkye attigi ilk gol gibi

Yorum

• Embolo'da canavar gibi. Ekuban yerine iyi giderdi.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Seferovic manyak yere vurdu bu arada sorlothun bjkye attigi ilk gol gibi
                          50 tane şut çekseler 1 tanesi böyle giderdi o da Uğurcan'a denk geldi.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gunes şikeyle kaybedilen 96 sampiyonlugun hemen ardindan ugruna millet kendini asarken hemen ertesinde para icin şikebahceye imza atacak hocasi olacak kadar profesyoneldir ali şen bunu defalarca soylemis bir kez bile yalanlamamistir cunku olay gercektir isi son anda ridvan bozmasaydi senol gunesin profesyonelligini millet 25 sene once gorecek ogrenecekti..trabzonun yetistirdigi efsane hocalardan turgut kafkasin gunes icin bire bir sohbetimizde soyledigi benim ogrencimdi onu trabzonspora sebatdayken kazandiran benim bir kez bile arayip halimi hatirimi sormamistir nankorun tekidir para icin herseyi yapar lafinin ne demek oldugunu 8tasa hoca oldukdan sonra cozebildim..birileri icin trabzonsporun onunde olabilir benim icin degil..

yanlış hatırlıyor olma

referansa bak

çocuklar kendini asmış ve bunu bile bile 1 taşla onlardan şampiyonluğu aldım diyen gömleği kanlı malum şerefsiz tv röpörtajların da kıkırdasın

ne zamandan beri Trabzonsporun atası şen oldu da onun dediğinni referans gösteriyorsun

sana göre o adamın kafasıda yarılmıştı değilmi

boş verin arkadaş uzak durun ne konuşursa konuşsun millet geçmişini yüceltsin siz

yerlere atın

devam edin

sizle değilim olamam da zaten...
                            çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                            RİLKE

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              50 tane şut çekseler 1 tanesi böyle giderdi o da Uğurcan'a denk geldi.
                              Yok o herif cok iyi forvet

Yorum

• O top stoper in bacak arasından geçtiği anda goldu zaten

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X