Gunes şikeyle kaybedilen 96 sampiyonlugun hemen ardindan ugruna millet kendini asarken hemen ertesinde para icin şikebahceye imza atacak hocasi olacak kadar profesyoneldir ali şen bunu defalarca soylemis bir kez bile yalanlamamistir cunku olay gercektir isi son anda ridvan bozmasaydi senol gunesin profesyonelligini millet 25 sene once gorecek ogrenecekti..trabzonun yetistirdigi efsane hocalardan turgut kafkasin gunes icin bire bir sohbetimizde soyledigi benim ogrencimdi onu trabzonspora sebatdayken kazandiran benim bir kez bile arayip halimi hatirimi sormamistir nankorun tekidir para icin herseyi yapar lafinin ne demek oldugunu 8tasa hoca oldukdan sonra cozebildim..birileri icin trabzonsporun onunde olabilir benim icin degil..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGunes şikeyle kaybedilen 96 sampiyonlugun hemen ardindan ugruna millet kendini asarken hemen ertesinde para icin şikebahceye imza atacak hocasi olacak kadar profesyoneldir ali şen bunu defalarca soylemis bir kez bile yalanlamamistir cunku olay gercektir isi son anda ridvan bozmasaydi senol gunesin profesyonelligini millet 25 sene once gorecek ogrenecekti..trabzonun yetistirdigi efsane hocalardan turgut kafkasin gunes icin bire bir sohbetimizde soyledigi benim ogrencimdi onu trabzonspora sebatdayken kazandiran benim bir kez bile arayip halimi hatirimi sormamistir nankorun tekidir para icin herseyi yapar lafinin ne demek oldugunu 8tasa hoca oldukdan sonra cozebildim..birileri icin trabzonsporun onunde olabilir benim icin degil..
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan'ın bunu yememesi gerekiyordu.
Evet Altay'dan iyi kaleci , hatta yediği bu goldede hatası yok
Ancak Uğurcan bu turnuvada ekstra birşey yapamadı. Piyasası için kötü oldu
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeferovic manyak yere vurdu bu arada sorlothun bjkye attigi ilk gol gibi2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGunes şikeyle kaybedilen 96 sampiyonlugun hemen ardindan ugruna millet kendini asarken hemen ertesinde para icin şikebahceye imza atacak hocasi olacak kadar profesyoneldir ali şen bunu defalarca soylemis bir kez bile yalanlamamistir cunku olay gercektir isi son anda ridvan bozmasaydi senol gunesin profesyonelligini millet 25 sene once gorecek ogrenecekti..trabzonun yetistirdigi efsane hocalardan turgut kafkasin gunes icin bire bir sohbetimizde soyledigi benim ogrencimdi onu trabzonspora sebatdayken kazandiran benim bir kez bile arayip halimi hatirimi sormamistir nankorun tekidir para icin herseyi yapar lafinin ne demek oldugunu 8tasa hoca oldukdan sonra cozebildim..birileri icin trabzonsporun onunde olabilir benim icin degil..
yanlış hatırlıyor olma
referansa bak
çocuklar kendini asmış ve bunu bile bile 1 taşla onlardan şampiyonluğu aldım diyen gömleği kanlı malum şerefsiz tv röpörtajların da kıkırdasın
ne zamandan beri Trabzonsporun atası şen oldu da onun dediğinni referans gösteriyorsun
sana göre o adamın kafasıda yarılmıştı değilmi
boş verin arkadaş uzak durun ne konuşursa konuşsun millet geçmişini yüceltsin siz
yerlere atın
devam edin
sizle değilim olamam da zaten...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50 tane şut çekseler 1 tanesi böyle giderdi o da Uğurcan'a denk geldi.
Yorum
Yorum