Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sporar ın kariyeri ciddi soru işaretleri doğuruyor seviyesi konusunda

Das sind die Leistungsdaten von Andraz Sporar vom Verein Alanyaspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

basel e transfer oluyor ama basel geri gönderiyor ülkesine,portekize transfer oluyor ama oradan da kiralık olarak bragaya yolluyorlar,

oyuncuyu izlemedim ama bu tarz oyuncular genelde takım oyunu konusunda düşük seviyede kalıyor,çok fazla özelliği olmayan profiller,

santrafor konusunda benzama profiline yönelmek lazım,yani gol dışında da özellikleri olması lazım
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1.8 milyon euro maaş alacağı söylenen bir sağbek kötü çıkarsa herşey söylenebilir.
      Ben de ondan bahsediyorum. Yazdım mesela ben, bence yanlış bir transfer. İyi çıksa bile, konuşulan paralar doğruysa yanlış transfer. 31 yaşında, formu düşüşte... Ha harika bir performans verir, başımız üstüne keşke böyle bir şey olsa.

Söylediğim şu: Bugün iyi olma ihitmalini görüp 'yanlış' demeye çekinen 'ben demiştim'ciler, olur da kötü çıkarsa mümkünse konuşmasın.

Yorum

• İmza parası vs. 1.8 ediyormuş, yıllığı 1.1 1.2 falan olacak dedi yes
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          santrafor konusunda benzama profiline yönelmek lazım,yani gol dışında da özellikleri olması lazım
          Bu da hiç sevmediğim bir laf. Golcü gol atsın abi, öbür özellikleri ayrıca olursa başımın üstüne. Ama önce gol atsın.

Biz de onu eleştiriyoruz işte, bu adam gol atamıyor. 34 maçta 6 gol atmış. Bu nedir? Rahmetli Damdoy'u getir, o bile bundan fazla atar.

Yorum

• Peres 500 bin euro imza parası, 100 bin euro menejerlik parası, Yıllık 1.2 milyon olmak üzere 1.8 milyon maliyetle gelicekmiş. Ama son detaylar konuşalacakmış...

Bu arada Sporar Sorloth 'tan farklı profil onun gibi değil. Ama ben bizde çok iş yapacağını düşünüyorum.

Yorum

• Peres'e bu paraları veriyorsak tek sebebi bonservissiz olmasıdır. Bu da bence diğer transferler için bize bir fikir verebilir.

Aç oğlum oradan transfermarkt sözleşmesi biten oyuncular listesini.

Yorum

• haberler newton dönemi transfer haberlerine benziyor.
                newton chelsea'den oyuncu getirecek yerine, avcı eski oyuncularını getirecek lafı dolanıyor. bana yine sabun haberler gibi geliyor.

Yorum

• Afobe'nin 20 gol civarı atacağını iddia edenlerin başında gelenim. Bu lig için üst düzey olduğunu hâlâ daha iddia ederim. Yalnız şöyle bir faktör var, aranızda baba olup Allah göstermesin evlat acısı çekeniniz var mı bilemem fakat bu herif geldiğinden beri sosyal paylaşımlarının büyük çoğunluğu kaybettiği çocuğuyla ilgili. Herif belli ki acısını atlatamamış ve nihayetinde kendini işine verememiş, tabiri caizse profesyonel olamamış! Bir baba çocuğunun kılına zarar gelse bırak kendini işine vermeyi geceleri uyku haram olur. Ne bileyim öyle işte...

Yorum

• Kâmil Ahmet'ten sonra Ekuban da Instagram profilinden Trabzon/Trabzonspor ibaresini kaldırıp profil fotoğrafını değiştirmiş.

Yolu açık olsun, umarım en az 5 milyon euro kazanırız.

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu da hiç sevmediğim bir laf. Golcü gol atsın abi, öbür özellikleri ayrıca olursa başımın üstüne. Ama önce gol atsın.

Biz de onu eleştiriyoruz işte, bu adam gol atamıyor. 34 maçta 6 gol atmış. Bu nedir? Rahmetli Damdoy'u getir, o bile bundan fazla atar.
                      sistem bozuk hocam,ligin en kısır takımı olduk avcı sayesinde
                      TEKKEBALL

Yorum

• Hami Mandirali > Oz evlat

Shota Arveladze > Cok dusuk profilli bir ligden gelen kapali kutu oyuncu

Fatih Tekke > Zorla gonderilen ama daha sonda takima tekrar kazandirilan oz evlat

Teofilo Gutierrez > Kimsenin tanimadigi, Guney Amerikali bir oyuncu

Burak Yilmaz > Bir sonraki duragi ikinci lig olacak Istanbul takimi eskisi

Alexander Sørloth > Elit bir ligde bekleneni veremeyen genc yetenek

---

Son yillara damgasini vuran golculere baktigimiz zaman hicbirinin background'u benzemiyor. Hepsi cok farkli kariyerlerden gelip Trabzonspor'da ust duzey performans gosterdiler. Dolayisiyla oyuncu gecmisine bakarak pesin hukumlu olmamak lazim.

Isin ilginc kismi bu oyuncular gelirken hic kimsenin oyle aman aman bir beklentisi yoktu (Hami ile Shota'nin gelisini yasim geregi bilmiyorum). Sørloth icin 15 gol atsin op basina koy deniyordu.
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hami Mandirali > Oz evlat

Shota Arveladze > Cok dusuk profilli bir ligden gelen kapali kutu oyuncu

Fatih Tekke > Zorla gonderilen ama daha sonda takima tekrar kazandirilan oz evlat

Teofilo Gutierrez > Kimsenin tanimadigi, Guney Amerikali bir oyuncu

Burak Yilmaz > Bir sonraki duragi ikinci lig olacak Istanbul takimi eskisi

Alexander Sørloth > Elit bir ligde bekleneni veremeyen genc yetenek

---

Son yillara damgasini vuran golculere baktigimiz zaman hicbirinin background'u benzemiyor. Hepsi cok farkli kariyerlerden gelip Trabzonspor'da ust duzey performans gosterdiler. Dolayisiyla oyuncu gecmisine bakarak pesin hukumlu olmamak lazim.

Isin ilginc kismi bu oyuncular gelirken hic kimsenin oyle aman aman bir beklentisi yoktu (Hami ile Shota'nin gelisini yasim geregi bilmiyorum). Sørloth icin 15 gol atsin op basina koy deniyordu.
                          Sporar'a en uygun örnek Marc Janko olur. Allah sonunu benzetmesin.

Yorum

• Ekubanla şimdiden ipler koptuysa bunun açıklaması Viscadır bence. Yoksa şu durumda Ekuban en baştan gönderilecek oyuncu değil.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Perez daha gelmeden böyle istenmiyorsa bu taraftar çiğ çiğ yer onu
                              Şimdiden arkaya kaçırdığı adamlar sonrasında yazılanları hayal edebiliyorum
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sporar ın kariyeri ciddi soru işaretleri doğuruyor seviyesi konusunda

Das sind die Leistungsdaten von Andraz Sporar vom Verein Alanyaspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

basel e transfer oluyor ama basel geri gönderiyor ülkesine,portekize transfer oluyor ama oradan da kiralık olarak bragaya yolluyorlar,

oyuncuyu izlemedim ama bu tarz oyuncular genelde takım oyunu konusunda düşük seviyede kalıyor,çok fazla özelliği olmayan profiller,

Canlı izlemedikten sonra istatistikler yanıltıcı. Bkz. Bopendza.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X