Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Koitanın maaş mevzusu evet yüksek olmuş.
    Nedeni biraz karışık bir mevzu içeriden bir yönetici ile alakalı.
    Neymiş mesele ? Ama belliydi bir şeyin olduğu.. var bi mokluk
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Koita'nın maaşını "bir yönetici" ödeyecek olsa gerek. Çünkü KAP açıklaması Trabzonspor'un Koita'ya 3 yıl boyunca ödeyeceği parayı kamuya ilan ediyor. Koita ile Trabzonspor Kulübü'nün maaş anlaşması çünkü. Trabzonspor'un Koita'ya 3 yıl boyunca böyle bir para ödeyeceğini dünyaya ilan etmiş oluyorsun.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

cebinden ödeyecekse no problema.
        bu maliyete çok daha iyisi alınırdı be.

Yorum

Yönetici maaşın düşmesine sebep olur. Yönetici devreye girince benim açımdan olumsuz şart niye oluşsun?
          Başka alengirler vardır içinde.

Yorum

• Maasini ben de yüksek buldum ama bu kadar dogru yapilan isleri bir kalemde de silemem. Yakismaz. Sene sonunda eger Afobe gibi olursa Koita o zaman konusuruz.
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Hala Koitanın parasına takılan arkadaşlar var
              Bütün şirketlerde yıl sonunda düzeltmeler yapılır bu anormal bir durum değil arkadaşlar bir sene önce limitler noktasında sıkıntı yaşamamak için kalemlerde oynama yaparsın bir sene sonra onları düzeltirsin Fenerin kalecisini Bolu'ya satması gibi düşünün
              her konunun altında parayı cebe indirdiler durumu olmaz arkadaşlar bu dünyada bir biz ahlaklıyız gerisi ahlaksız mantığını bir kenara bırakalım
              @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala Koitanın parasına takılan arkadaşlar var
                Bütün şirketlerde yıl sonunda düzeltmeler yapılır bu anormal bir durum değil arkadaşlar bir sene önce limitler noktasında sıkıntı yaşamamak için kalemlerde oynama yaparsın bir sene sonra onları düzeltirsin Fenerin kalecisini Bolu'ya satması gibi düşünün
                her konunun altında parayı cebe indirdiler durumu olmaz arkadaşlar bu dünyada bir biz ahlaklıyız gerisi ahlaksız mantığını bir kenara bırakalım
                Ya mesela bir yönetici zor vaziyet varken kulübe borç vermiştir. Yanlış bilmiyorsa bu borcu geri alamıyorlar bu FFP meselelerinden sonra. Artık sadece hibe yani!
                Geri almak için böyle bir yöntem de kullanabilirler.
                Yani Birtan'ın söylediklerinden sonra aklıma gelen bu.

Yoksa çaldılar falan.
                Öyle saçma sapan şey olmaz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya mesela bir yönetici zor vaziyet varken kulübe borç vermiştir. Yanlış bilmiyorsa bu borcu geri alamıyorlar bu FFP meselelerinden sonra. Artık sadece hibe yani!
                  Geri almak için böyle bir yöntem de kullanabilirler.
                  Yani Birtan'ın söylediklerinden sonra aklıma gelen bu.

Yoksa çaldılar falan.
                  Öyle saçma sapan şey olmaz.
                  Zeki adamın hali bir başka Bence de böyle birşey var Mehmet Abi benimde aklıma ilk gelen böyle tür birşey oldu...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• ekuban'ın satışından imza paralarını çıkarabilirsek çok iyi olur.
                    En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 18.06.2021, 10:39.

Yorum

• koita nın maaşı imza parası falan kimsenin aklına yatmıyor ama bende burdakiler gibi düşünüyorum belli ki bişeyleri delmenin en mantıklı yolu bu diye bunu yapmışlar..yani inşallah öyledir..bu arada hayırlı olsun djaniny kadar atar heralde..

Yorum

• Yönetici işi şöyledir atıyorum hamsik gervinho vs. resmi ödemeler dışında gayriresmi bir yönetici tarafından ödeme yapılmıstır. Koita üzerindende geri almıstır parasını

Yorum

• Djaniny veya Ekuban'dan birini satıp şöyle 5-6 milyon euro kasaya koyabilsek biraz içim rahatlayacak. İkisinin birden satılmasına karşıyım muhakkak ihtiyacımız olacak bu yoğun sezonda.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam bu adam neden 30 yaş ve üzeri istyor sürekli.
                            ben de isterim bunları almak marifet değilki ( hamsik ve peres hariç)
                            2 tane wonderkid bulsunda eyvallah diyelim bizde.
                            Gönül dediğin gibi Wonderkid bulunsun ister tabi ki.

İstanbuldaki dümbelekler ne limit takıyor ne kanun ne hukuk. 16 milyon avroluk futbolcuya 3 milyona oynatıyoruz diyor. Muriçi bilmem kaç
                            milyon avroya sattık diyor yersen tabi. Her yanları pislik çirkeflik hukuksuzluk.

Böyle şerefsizlere karşı, Takımımıza sahip çıkalım adına eleştirilerimi askıya aldım ben.
                            TRABZONSPOR.

Yorum

• bu para örneğin salihe verilse hadi türk oyuncudur milli takımda oynama potansiyeli var (ki muhtemelen şampiyonadan sonraki ilk milli maça çağrilacak kadroya alınmaması cok elestirildi), bütün istanbul takımları peşindeydi dersin de yav adam hicbir zaman kasimpaşanın bile 1. forveti olamamış senenin yarısını sakat geciren muhtemelen bizimde 3. forvetimiz olacak bu adama bu parayı verip sonra takımın kilit mevkisindeki bir oyuncuya 200 bin euro daha vermeyip ezeli rakibine kaptırdıktan sonra ekranlara çıkıp sokaga atılacak paramız yok masalları okumayın millete TS yönetimi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maasini ben de yüksek buldum ama bu kadar dogru yapilan isleri bir kalemde de silemem. Yakismaz. Sene sonunda eger Afobe gibi olursa Koita o zaman konusuruz.
                                Geçen yaz da afobe Ndoye gibi çıkarsa sezon sonu konuşuruz demiştik. Yeterince konuşmamışız ki koita geldi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X