Teklif gelirse Ekuban-Djaniny satılacağını düşünüyorum. Hatta 6 veren olsa Waka bile gider, itiraz etmeyiz. Zaten bu adamların sözleşmeleri ya uzatılacak ya satılacaklar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ilginç ama birkaç haftadır Sporar aklımdaydı önceki senelerde istemiştik keşke alsaydık diyordum daha alamayız falan diyordum, ha yazdım yazacam derken isminin geçmesi çok garip.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMainz'ın beğenmediği stadı bize yaptırdığında 'Mainz'da ne olii' diyen Erdoğan Bayraktar'ın da Visca transferinde aracı olmasını bekliyorum. Bence Trabzon'lu her eski ve yeni bakana bir transfer yapma görevi verilsin. Onlar gibi biz de şahlanalım(!)
Yorum
-
Halen daha djanini'yi kadroya veya yedeğe yazanlar var
Akıl almaz bir durum!!!
Bu şahıs 1 dakika bile bu takımda durmayacak, bunlardan kurtulacaksın
Kokain çekmiş gibi dünya yansa umrunda olmayan bir oyuncu sana ne verecek?
Kaleci ile karşı karşıya topu stadın dışına atan akli dengesi bozuk tiplere hemen yol vereceksin
Gidecekler Sörlot gibi donanımlı en az 2 tane santrafor alacaklar
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen daha djanini'yi kadroya veya yedeğe yazanlar var
Akıl almaz bir durum!!!
Kaleci ile karşı karşıya topu stadın dışına atan akli dengesi bozuk tiplere hemen yol vereceksin
Gidecekler Sörlot gibi donanımlı en az 2 tane santrafor alacaklarBizdeki lükse bak
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen şunu anlamadım. Djaniny'e devrearasında olduğu gibi araplar 8 milyon euro teklif yaparsa hoca istiyor diye satmayıp tutacaklar mıBizdeki lükse bak
8 milyon euro verirlerse hemen yarın satılır
8 milyon euroya baba gibi mükemmel golcü alırsın
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen şunu anlamadım. Djaniny'e devrearasında olduğu gibi araplar 8 milyon euro teklif yaparsa hoca istiyor diye satmayıp tutacaklar mıBizdeki lükse bak
Ne güzel balıktın sen KOFANA
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen daha djanini'yi kadroya veya yedeğe yazanlar var
Akıl almaz bir durum!!!
Gidecekler Sörlot gibi donanımlı en az 2 tane santrafor alacaklar
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny 10-15 hafta boyunca sahada fiziken hakikaten saç baş yoldurdu ama sonrasında hiçte öyle gamsız bir duruşu olmadı sahada. Kalırsa seneye çok daha etkili bir Djaniny izleyeceğimizi düşünüyorum.
başımıza gelen musibetlerden hiç ders almıyoruz
biz akıllanmayız!!!
Bu adam sahada istersem yaparım havasında geziyor
Bu şahısa güvenerek sezona başlarsan intihar olur
Ne yapacağını bilmiyorsun, böyle bir riski alacak lüksün yok
Anlatamıyorum galiba!!!
Sana iki tane Sörlot lazım
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
başımıza gelen musibetlerden hiç ders almıyoruz
biz akıllanmayız!!!
Bu adam sahada istersem yaparım havasında geziyor
Bu şahısa güvenerek sezona başlarsan intihar olur
Ne yapacağını bilmiyorsun, böyle bir riski alacak lüksün yok
Anlatamıyorum galiba!!!
Sana iki tane Sörlot lazım
Bu şahısa güvenerek 1.santrafor olarak bununla başlayacağımızi kim söyledi. Her halükarda 1.sinif bir santrafor alınacak zaten.
İlk 10 haftasıni bir kenara bıraktigimizda geri kalan haftalarda adam sahada kaçak güreşmedi. Yeri geldi önde bastı yeri geldi kanatta adam kovaladı. Yeterliligi tartışıllir ama bunu görmemek için ya çok önyargılı olmak ya da futboldan bihaber olmak lazım.
Yorum
Yorum