Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teklif gelirse Ekuban-Djaniny satılacağını düşünüyorum. Hatta 6 veren olsa Waka bile gider, itiraz etmeyiz. Zaten bu adamların sözleşmeleri ya uzatılacak ya satılacaklar.

Yorum

• ilginç ama birkaç haftadır Sporar aklımdaydı önceki senelerde istemiştik keşke alsaydık diyordum daha alamayız falan diyordum, ha yazdım yazacam derken isminin geçmesi çok garip.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sporar aradığımız santrafor ama alabileceğimizi sanmıyorum.

Yorum

• Sporar kaç yıldır bu forma altında görmek istediğim birisi, hiçbir zaman kalitesini tam manasıyla yansıtamamış,son vuruş ustası.Gelse çok iş yapar bu ligde... Sporar, Visca, Peres, sol bek.... Seneye bu transferlerle takım beni çok heyecanlandırır...

Yorum

• şimdi avrupa süper ligi ne zaman baslıyor bilen var mı bu sezon mu

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mainz'ın beğenmediği stadı bize yaptırdığında 'Mainz'da ne olii' diyen Erdoğan Bayraktar'ın da Visca transferinde aracı olmasını bekliyorum. Bence Trabzon'lu her eski ve yeni bakana bir transfer yapma görevi verilsin. Onlar gibi biz de şahlanalım(!)
              Ekrem İmamoğlu da yapsın bir tane transfer.

Yorum

• Halen daha djanini'yi kadroya veya yedeğe yazanlar var

Akıl almaz bir durum!!!

Bu şahıs 1 dakika bile bu takımda durmayacak, bunlardan kurtulacaksın
                Kokain çekmiş gibi dünya yansa umrunda olmayan bir oyuncu sana ne verecek?
                Kaleci ile karşı karşıya topu stadın dışına atan akli dengesi bozuk tiplere hemen yol vereceksin

Gidecekler Sörlot gibi donanımlı en az 2 tane santrafor alacaklar

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Halen daha djanini'yi kadroya veya yedeğe yazanlar var

Akıl almaz bir durum!!!

Kaleci ile karşı karşıya topu stadın dışına atan akli dengesi bozuk tiplere hemen yol vereceksin

Ben şunu anlamadım. Djaniny'e devrearasında olduğu gibi araplar 8 milyon euro teklif yaparsa hoca istiyor diye satmayıp tutacaklar mı Bizdeki lükse bak

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben şunu anlamadım. Djaniny'e devrearasında olduğu gibi araplar 8 milyon euro teklif yaparsa hoca istiyor diye satmayıp tutacaklar mı Bizdeki lükse bak
                    Şayet böyle bir durum yaşanırsa akıl tutulması olur
                    8 milyon euro verirlerse hemen yarın satılır

8 milyon euroya baba gibi mükemmel golcü alırsın

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      8 milyon? Bu bence Arap fıkrası
                      Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

Halen daha djanini'yi kadroya veya yedeğe yazanlar var

Akıl almaz bir durum!!!

Djaniny 10-15 hafta boyunca sahada fiziken hakikaten saç baş yoldurdu ama sonrasında hiçte öyle gamsız bir duruşu olmadı sahada. Kalırsa seneye çok daha etkili bir Djaniny izleyeceğimizi düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Djaniny 10-15 hafta boyunca sahada fiziken hakikaten saç baş yoldurdu ama sonrasında hiçte öyle gamsız bir duruşu olmadı sahada. Kalırsa seneye çok daha etkili bir Djaniny izleyeceğimizi düşünüyorum.

başımıza gelen musibetlerden hiç ders almıyoruz
                          biz akıllanmayız!!!

Bu adam sahada istersem yaparım havasında geziyor
                          Bu şahısa güvenerek sezona başlarsan intihar olur
                          Ne yapacağını bilmiyorsun, böyle bir riski alacak lüksün yok

Anlatamıyorum galiba!!!

Sana iki tane Sörlot lazım

Yorum

başımıza gelen musibetlerden hiç ders almıyoruz
                            biz akıllanmayız!!!

Bu adam sahada istersem yaparım havasında geziyor
                            Bu şahısa güvenerek sezona başlarsan intihar olur
                            Ne yapacağını bilmiyorsun, böyle bir riski alacak lüksün yok

Anlatamıyorum galiba!!!

Sana iki tane Sörlot lazım
                            Komik bir şey mi söyledik ?

Bu şahısa güvenerek 1.santrafor olarak bununla başlayacağımızi kim söyledi. Her halükarda 1.sinif bir santrafor alınacak zaten.

İlk 10 haftasıni bir kenara bıraktigimizda geri kalan haftalarda adam sahada kaçak güreşmedi. Yeri geldi önde bastı yeri geldi kanatta adam kovaladı. Yeterliligi tartışıllir ama bunu görmemek için ya çok önyargılı olmak ya da futboldan bihaber olmak lazım.

Yorum

• Djaniny, Nwakaeme ile aşağı yukarı aynı ücretlere oynuyor. Resmiyette... Pek yedek kalacak oyuncu görüntüsü değil bu. İyi bir teklif gelirse satılacağı kanaatindeyim. Ancak o teklif gelir mi, bence asıl sorun bu.

Yorum

• hangi Arap 8 vermiş caniniye

yahu bunlar gerizekalı mı

yok öyle bir şey hikaye.

8 verselerdi 8 kere satmıştık.

bizimki PR, boupendza nın 8,5'a güye satılmaması gibi

Yorum

Çalışıyor...
                                X