uefa'dan gelen parayı + olarak düşünmeyin bence. yönetimin bu paradan bugün haberi olmamıştır. muhtemelen o para hesaba katılarak yapılıyordu zaten görüşmeler. bu yüzden bu paranın transferlere bir etkisi olacağını sanmıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hasan Tüncel, Mbia'nın gündemde olmadığını söylemişti ki Elche FC transferini bitirmiş zaten
Yorum
-
Bakasetası aldık mı beyler her tarafta haber var yönetimi düşününce ihtimal veremiyorum ama aldıysak ha işte diyeceğim transfer olur.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa'dan gelen parayı + olarak düşünmeyin bence. yönetimin bu paradan bugün haberi olmamıştır. muhtemelen o para hesaba katılarak yapılıyordu zaten görüşmeler. bu yüzden bu paranın transferlere bir etkisi olacağını sanmıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa'dan gelen parayı + olarak düşünmeyin bence. yönetimin bu paradan bugün haberi olmamıştır. muhtemelen o para hesaba katılarak yapılıyordu zaten görüşmeler. bu yüzden bu paranın transferlere bir etkisi olacağını sanmıyorum.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeliyor yani [emoji4][emoji4][emoji4]
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
Gelir gelmez direkt katkı vereceği konusunda kimse emin olamıyor ama bu kadar moral bozacak kadar çamur atılacak bir isim de değil diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç öyle değildir. Uefa'dan para geldi mi bilmiyorum ama Eğer uefa para ödeme kararı almışsa kulüp bunu hiçbir şekilde tahmin edemez. Cezada öyle. Uefa bu konuda sansasyonel bir kurum.Fifa'da öyle ne karar çıkacağını tahmin edemezsin.
Yorum
-
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErce yetenekli bir kaleci onun masada olduğunu düşünüyorum pek hele 3,5+Erce mümkün değil, genç bir kaleci konuşuluyordur muhtemelen geri alma maddesi ekleyerek Arda verilebilir.
Yorum
-
.................. Uğurcan
..xxxx.....edgar.....Hugo....xxxx
...............berat.....xxxx
.....visca.......bakasetas.....ekuban
.....................xxxxx
Arda'yi oynatmayacaksak gönderelim. Biraz oyuncuları da düşünelim. Zamaninda oynatmayinca kayboluyorlar. Yeter ki iyi yerlere gelsin. Altta Kaan var o da iyi kaleci.
Yorum
Yorum