Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uefa'dan gelen parayı + olarak düşünmeyin bence. yönetimin bu paradan bugün haberi olmamıştır. muhtemelen o para hesaba katılarak yapılıyordu zaten görüşmeler. bu yüzden bu paranın transferlere bir etkisi olacağını sanmıyorum.

Yorum

• Hasan Tüncel, Mbia'nın gündemde olmadığını söylemişti ki Elche FC transferini bitirmiş zaten

Yorum

• Bakasetas olursa orta alan rotasyonu rahatlamış olacak.
        Bir sakatlığı veya hastalığı yoksa Flavio yerine Beşiktaş maçınca bile direk koy ilk 11'e. Kulübe falan beklemesine gerek yok.

Yalnız şu kadro, bu vaziyete geldikten sonra santraforsuz oynayacak ya, yanarım da ona yanarım.!!!

Yorum

• Bakasetası aldık mı beyler her tarafta haber var yönetimi düşününce ihtimal veremiyorum ama aldıysak ha işte diyeceğim transfer olur.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kaleci istemişlerse Muhammet olabilir sadece. Erce, Arda falan vermez bizimkiler.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              uefa'dan gelen parayı + olarak düşünmeyin bence. yönetimin bu paradan bugün haberi olmamıştır. muhtemelen o para hesaba katılarak yapılıyordu zaten görüşmeler. bu yüzden bu paranın transferlere bir etkisi olacağını sanmıyorum.
              Yeni kesinleşmiş galiba durum.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                uefa'dan gelen parayı + olarak düşünmeyin bence. yönetimin bu paradan bugün haberi olmamıştır. muhtemelen o para hesaba katılarak yapılıyordu zaten görüşmeler. bu yüzden bu paranın transferlere bir etkisi olacağını sanmıyorum.
                Hiç öyle değildir. Uefa'dan para geldi mi bilmiyorum ama Eğer uefa para ödeme kararı almışsa kulüp bunu hiçbir şekilde tahmin edemez. Cezada öyle. Uefa bu konuda sansasyonel bir kurum.Fifa'da öyle ne karar çıkacağını tahmin edemezsin.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• ecre hemen gönderilebilir.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geliyor yani [emoji4][emoji4][emoji4]

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                    Bırakın gelsin

Gelir gelmez direkt katkı vereceği konusunda kimse emin olamıyor ama bu kadar moral bozacak kadar çamur atılacak bir isim de değil diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hiç öyle değildir. Uefa'dan para geldi mi bilmiyorum ama Eğer uefa para ödeme kararı almışsa kulüp bunu hiçbir şekilde tahmin edemez. Cezada öyle. Uefa bu konuda sansasyonel bir kurum.Fifa'da öyle ne karar çıkacağını tahmin edemezsin.
                      Şuan Yunus emre sel'i dinledim. İlk kısmını ödemiş Uefa diğer kısmını da Mayısta ödeyecekmiş.

Yorum

• Herhalde ust uste gelecek transfer bombaları.
                        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• BAB47BE7-564A-4261-A586-B9ED944D736D.jpeg
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Erce yetenekli bir kaleci onun masada olduğunu düşünüyorum pek hele 3,5+Erce mümkün değil, genç bir kaleci konuşuluyordur muhtemelen geri alma maddesi ekleyerek Arda verilebilir.
                            arda gibi bir kaleciyi vermektense 40 tane erce verilsin daha iyi. erce'nin trabzonspor kalesini koruyamayacağını hepimiz biliyoruz.

Yorum

• .................. Uğurcan
                              ..xxxx.....edgar.....Hugo....xxxx
                              ...............berat.....xxxx
                              .....visca.......bakasetas.....ekuban
                              .....................xxxxx

Arda'yi oynatmayacaksak gönderelim. Biraz oyuncuları da düşünelim. Zamaninda oynatmayinca kayboluyorlar. Yeter ki iyi yerlere gelsin. Altta Kaan var o da iyi kaleci.

Yorum

• Maaş konusu bonservisten daha önemli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X